reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej dziewczynki
do 10:00 umyłam 2 okna co uważam za swój osobisty sukces;-) bo nienawidzę myć okien zostało mi jeszcze jedno w kuchni no i zabieram się za sprzątanie urodzinowo-świąteczne. Jutro etap II gotowanie :-D

co do lizaczków to moja ciocia która jest nauczycielem w przedszkolu integracyjnym mówiła że lizanie lizaczka jest dobrym ćwiczeniem logopedycznym ale lizanie a nie wsadzenie go do buzi no i oczywiście wszystko z umiarem

Judysiu &&&& jak zawsze zaciśnięte super że będziesz miała z nami kontakt !

Kici za twój wynik też trzymam kciuki musi być dobry !!! super że mąż będzie przy Tobie to bardzo ważne!

dla wszystkich chorowitków duuuuuuuuuużo zdrówka !

reklama
U mnie też urodzinowe sprzątanie i zastanawiam się gdzie w tym logika - przewinie się przez chałupę tabun ludzi i sprzątanie od nowa

mamusia szymek dostaje lizaka raz na 2 tyg i nigdy nie zje całego:no: poza tym czasem je gume mambe czy jakąś żelkę , za słodycze uważam słodki serek i to dostaje zamiast - jakieś danio czy monte . I wcale się nie domaga.

Magda - święta racja dlatego ja się nigdy nie spinam mam w nosie:-D:-D Mój dom i nie musi być w nim jak na wystawie w sklepie wiadomo że jest posprzątane w miare moich możliwości czasowych ale bez przegięć . Do okien zatrudniłam J kuzynkę :-p:-p

cześć dziewczynki

witam się tylko, bo nie mam weny, dalej jakaś śpiąca jestem. Alicja na szczęście ok, to tylko kaszelek.

i chyba masz świetą rację

nie chcę budzić innego wątku, bo i tak mamy sporo do czytania :-) a potrzebuje informacji o cebione, bo nie mam opakowania. Ile kropel na raz i ile dawek na dobe? Z gory dziekuje

mamusia ale impreza sie Wam kroi!!! Ja zrobilam zaproszenia i nie dostarczylam, bo ciagle sie waham czy wogole cos robic. Mi zawsze z rodzina i przyjaciolmi + dzieci wychodzi ok 35, a chyba nie chce mi sie tylu ludzi goscic. jestesmy tak wszyscy zzyci, ze albo wszyscy, albo nikt.Mam dylemat jak cholera

jeszcze chcialam napisac co moj maz wymyslil. Po powrocie z zakupow moj maz pokazuje mi, ze Adasia nauczyl pic wode. ja wielkie galy, bo on trzyma kubek i siorbie jakby z tydzien pic nie dostal. szczesliwa nieziemsko. Na pytanie co zrobil oznajmił, ze wlał mu gazowana...

ale mnie Twój mąż rozbawił.

Mój Igor nie lubi gazowanego, mówi, że ostre:-p

Kici trzymam kciuki.

Judysia uszy do góry, będzie z Tobą...wirtualnie

Mnie się sprzątać nie chce, imprezke na 30 planuje, muszę się zastanowić czy jedzenie robić czy zamówić

papa

Nie poznaję mojego dziecka - pobudka normalnie o 7, o 9 już mega śpiąca, śniadania nie zjadła tylko poszła spać, śpi już 2h. Jak się obudzi i łaskawie zje ruszamy na spacerek bo słonko zaczyna wyglądać.

Kici- możesz nasączyc herbata z cytryną, herbatą z pomarańczą itd. Ja nie polewam, ani nie skrapiam- nasaczam delikatnie przy pomocy... pedzelka :-) I powodzenia.

Mmausia- no właśnie... lizanie... Kuba przez jakiś czas upierał się, żeby gryźć... ale jak dziecko liże, to lizak mniej groźny niż chrupki kukurydziane, czy żelki :-D generalnie Kuba słodkie kocha, je tonami... raz w tygodniu :-D za to nie lubi serków typu danio, monte, wszelkich gotowych budyniopodobnych itd. Ostatnio odkrył płatki Fitness i co rano rąbie je z jogurtem naturalnym :szok:

Ulanka- dobrze, że dziewczyny juz zdrowe :-D

U nas impreza rozbita na 2 tury i raz bedzie 8 (bez nas) a raz 8 i 4 dzieciaczków (tez nas nie liczę), torty robie dwa, poza tym jakieś sałatki, pieczony drób, surówka, pieczywo, paluszki i styknie... jak sie nie najedzą dołożę paluszków :-D:-D:-D W ogole nie mam pojęcia kiedy to zrobię :szok: ale co tam... damy ze starym radę!

Dostałam maila od koleżanki, myślę,że warto przeczytać.
To nie jest żart.
To stało się to na parkingu AUCHAN ...
Wiadomość z ostrzeżeniem dla wszystkich.

Kobieta zbliżyła się wczoraj wieczorem na parkingu w centrum Auchan do dwóch mężczyzn, którzy proponowali nowy zapach perfum.Dali do powąchania próbkę.
Okradli półprzytomną ofiarę między zaparkowanymi samochodami.

Gdy na parkingu przed sklepem ktoś podejdzie do Was z prośbą o "powąchanie perfum", nie róbcie tego.

TO NIE SĄ PERFUMY TO CHLOROFORM
Kiedy powąchasz, tracisz przytomność i biorą wszystko: torebkę, portfel, telefon, pieniądze.

Prosimy o przekazanie wiadomości do wszystkich znajomych.
Zachowajcie czujność i koniecznie informujcie władze, jeśli spotkacie sie z taką sytuacją.

kiedys, dawno temu, dostalam to w wersji hiszpanskiej i z Walmartem w roli glownej. Jest to zwykly lancuszek, tyle ze nieco madrzejszy niz wiekszosc. Rzeczywiscie mozna podac hloroform, ale nie w areozolu, natychmiast po rozpyleniu wyparowalaby tak duza jego czesc, ze stracilby na skutecznosci.

reklama
Do góry