reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Tylko krótko się przywitam.
W niedziele jedziemy do Wrocławia, w domu Zosia nie będzie bo jeszcze rano u nas w szpitalu czynnik dostanie a popołudniem mamy juz we Wrocławiu być.
Oj, teraz to mam pietra... a tu tyle spraw niepozamykanych...
Całuję!

reklama
i chyba masz świetą rację

nie chcę budzić innego wątku, bo i tak mamy sporo do czytania :-) a potrzebuje informacji o cebione, bo nie mam opakowania. Ile kropel na raz i ile dawek na dobe? Z gory dziekuje

mamusia ale impreza sie Wam kroi!!! Ja zrobilam zaproszenia i nie dostarczylam, bo ciagle sie waham czy wogole cos robic. Mi zawsze z rodzina i przyjaciolmi + dzieci wychodzi ok 35, a chyba nie chce mi sie tylu ludzi goscic. jestesmy tak wszyscy zzyci, ze albo wszyscy, albo nikt.Mam dylemat jak cholera

jeszcze chcialam napisac co moj maz wymyslil. Po powrocie z zakupow moj maz pokazuje mi, ze Adasia nauczyl pic wode. ja wielkie galy, bo on trzyma kubek i siorbie jakby z tydzien pic nie dostal. szczesliwa nieziemsko. Na pytanie co zrobil oznajmił, ze wlał mu gazowana...

gosiek- no to kciukasy za dobre i tylko dobre wiesci z kliniki
aniam- a nasz nauczy l sie pic sam z siebie z bidonu, kupilam mu na lot picie wlasnie w takiej butelce i zakumal od razu o co chodzi. picia gazowanego nie zabardzo chce łapac od mamy bo wlasnie te bombelki....a lizaka dostal tylko w samolcie...jeszcze ma czas na takie dobrodziejstwa
elvie-no to sily na sprzayanie o tej porze
gosia-hehehe wąyek o tesciowej nie zle brzmi a jeszcze lepiej by sie rozkrecil

Szymek w jej wieku też nie jadał ale takie uroki jak starszy brat ma :) dwa razy już ja dorwałam z lizakiem .

Judyta głowa do góry , dawaj znac chociaż smsem co się u was dzieje

Judyta, im szybciej tam pojedziecie, tym szybciej bedzie po, i wrocicie cale i zdrowe do domku. Sciskamy mocno!

Judysia glowka do gory!

e.salamandra pomysl Twojego meza mnie powalil na kolana:) chociaz jakis powod do smiechu na dzis:)

u nas wszystko ok, Ola w miare grzeczna, chociaz cos ostatnio ze spaniem srednio ale tragedii nie ma...
ja natomiast coraz martwie sie jej jedzeiem a dokladniej mowiac niejedzeniem...przez to i mowa stoi...nie wiem juz co myslec w tej kwestii....

uciekam spac do malej, bo jutro o 8 juz ruszamy na cwiczenia, popoludnie za to wolne bedzie...

Dobra wiadomość że będę miała neta ze sobą, tata mi swój modem z internetem odda, notebooka(uff że go nie sprzedałam bo taki był zamiar) mam bo kiedyś się z nim zamieniłam za mojego panieńskiego laptopa, więc kontakt będziemy miały, pewnie lepszy niż teraz nawet bo jak Zosia będzie spała to ja będę tu buszować:-)

i chyba masz świetą rację

nie chcę budzić innego wątku, bo i tak mamy sporo do czytania :-) a potrzebuje informacji o cebione, bo nie mam opakowania. Ile kropel na raz i ile dawek na dobe? Z gory dziekuje

mamusia ale impreza sie wam kroi!!! Ja zrobilam zaproszenia i nie dostarczylam, bo ciagle sie waham czy wogole cos robic. Mi zawsze z rodzina i przyjaciolmi + dzieci wychodzi ok 35, a chyba nie chce mi sie tylu ludzi goscic. Jestesmy tak wszyscy zzyci, ze albo wszyscy, albo nikt.mam dylemat jak cholera

jeszcze chcialam napisac co moj maz wymyslil. Po powrocie z zakupow moj maz pokazuje mi, ze adasia nauczyl pic wode. Ja wielkie galy, bo on trzyma kubek i siorbie jakby z tydzien pic nie dostal. Szczesliwa nieziemsko. Na pytanie co zrobil oznajmił, ze wlał mu gazowana...

dobra wiadomość że będę miała neta ze sobą, tata mi swój modem z internetem odda, notebooka(uff że go nie sprzedałam bo taki był zamiar) mam bo kiedyś się z nim zamieniłam za mojego panieńskiego laptopa, więc kontakt będziemy miały, pewnie lepszy niż teraz nawet bo jak zosia będzie spała to ja będę tu buszować:-)

super :)

Ja się tylko witam bo padnięta dziś jestem, nadrobiłam i życzę Wszystkim spokojnej nocki :)

Weekend mi się ciężki zapowiada bo mam 12 godzin zajęć i jeszcze muszę się przygotować i ponad 40 testów sprawdzić. Jutro mam nadzieję,że zajrzę choć też sporo zajęć mam.

Dobranoc :)

Dostałam maila od koleżanki, myślę,że warto przeczytać.
To nie jest żart.
To stało się to na parkingu AUCHAN ...
Wiadomość z ostrzeżeniem dla wszystkich.

Kobieta zbliżyła się wczoraj wieczorem na parkingu w centrum Auchan do dwóch mężczyzn, którzy proponowali nowy zapach perfum.Dali do powąchania próbkę.
Okradli półprzytomną ofiarę między zaparkowanymi samochodami.

Gdy na parkingu przed sklepem ktoś podejdzie do Was z prośbą o "powąchanie perfum", nie róbcie tego.

TO NIE SĄ PERFUMY TO CHLOROFORM
Kiedy powąchasz, tracisz przytomność i biorą wszystko: torebkę, portfel, telefon, pieniądze.

Prosimy o przekazanie wiadomości do wszystkich znajomych.
Zachowajcie czujność i koniecznie informujcie władze, jeśli spotkacie sie z taką sytuacją.

reklama
Do góry