reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

I ja się witam, zdrówka dla chorych maluszków życzę i zaraz uciekam z małą na rehabilitację.

Mam zaklejone okna folią, rusztowania, robotnicy, wiercenie, stukanie :wściekła/y: W domu ciemno jak... I nastrój od razu nijaki.
Kici kciuki zaciśnięte ;-)
Marta gratki dla Oli, mówiłam, że się musi coś ruszyć :-)
Później na chwilkę jeszcze wpadnę :-)

reklama
Witamy witamy i my
Pracowity tydzień w weekend egazminy i wkoło, a już za miesiąc matura i to niecały i ogarnia mnie strach, ale cuż nogi za pas i nauka nauka nauka

Antonina prezent na roczek zamówiony, domek kiddieland taki jak aniam jednak wygrał rankingi :-), tort też musiałam teraz jako że potrzebujemy na śmingus to się udało ale cena też iście świąteczna. Dobra lece się uczyć bo Antośka śpi :-)

Miłego dnia
Do wieczora

Kici, kciuki zacisniete.

Agnieszka, a moze wybierz sie do dietetyka i niech Ci ustawi fajna wysokokaloryczna (niekoniecznie tlusta, bo na tej wysokotluszczowej diecie tez sie chudnie) diete i bedzie po klopocie. Jezeli zle sie czujesz ze spadajacymi kilogramami to chyba bedzie jedyny sposob na walke z tym "procederem".

U mnie po warzywnych dniach waga o okolo kilo skoczyla, nic to, zwaze sie za 5 dni.

Ja, podobnie jak Wronia i Elvie, jestem typem sowy. Malzon rowniez. Konstancja, wrecz przeciwnie. Musialam sie zupelnie przestroic, bo moja glizda rankiem spac nie chce i kropka.

Dzis mialysmy koszmarna noc. Mloda prawie wcale nie spala, wrocila jej temperatura i brzuszek bolal. Jak sie obudzila przed polnoca, to zasnela przed 4ta. Pozniej o 6ej pobudka z placzem, bo pielucha przeciekla i wszystko zasikane...

kici kciukasy zaciśnięte!

agnieszka, marta ja też zazdroszczę, życie jest niesprawiedliwe...

Kostuś daj mamie odespać...

ja melduję ze w najbliższym czasie nie wiem jak będzie z zaglądaniem na bb, okazało się ze już jutro przeprowadzka, a póżniej też trochę mi zejdzie z ogarnięciem wszystkiego, do tego S tak marudzi, że nie mogę spokojnie do łazienki iść, 5 minut sam nie zostanie tylko wrzask:-(

ja wlasnie myslalam juz o dietetyku, tak jak radzi Zielona. ale wiadomo, na siebie nigdy czasu nie ma...do tego znalezc w takiej Ilawie jakiegod dietetyka moze byc ciezko...

uciekam pozmywac poki Ola ladnie sie soba zajmuje, wklada do buzki wszystko doslownie, teraz widzez e za pilota sie zabiera...zeby jeszcze te jedzenie tak chetnie brala do paszczy to chyba bylabym najszczesliwsza na swiecie...

wpadne pozniej, milego popoludnia!

hej

poczytała co u was, ale jakoś weny nie mam. Taka nijaka dziś jestem.

Kici trzymam kciuki.

Ja chętnie jakieś 2-3 kologramy oddam. Bo moje plany spacerowe co rusz krzyżuje pogoda i nic zrzucić mi się nie udaje.

Kostusiu bidulko, daj mamie troszke pospać.

dzięki dziewczyny za 3manie kciukasów :-D

szef był od razu na TAK !! powiedział, że czekał aż do niego przyjdę, bo zgadza się ze mną w 100% że mi się podwyżka należy :szok: i że już wstępnie się pytał nawet o to osobę decyzyjną z zagranicy :-) teraz z kadrową i szefową z USA ustalą kwotę jaką mogą mi zaoferować... :-D ale się cieszę

właśnie zadzwoniła do mnie moja najlepsza przyjaciółka...!! Dziewczyny!! będę ciocią!! !! Aaaaa!! ale się cieszę!! !!

reklama
Jestem:-)

Moje dziecię zasnęło, a ja na 14.00 muszę być w firmie bo mam 2 laski umówione. Mam nadzieję, że wstanie za 45min. i się nie spóźnię;-)

mamusia - tak, ja zdecydowanie sowa:tak: i dobrze mi z tym;-)

kici - gratuluję podwyżki i ciociowania:-D

Agnieszka - ja dołączam do Wronki, bo jak się zapomnę i regularnie słodkie zacznę wcinać to tyję. U mnie grunt to słodkiego w powalających ilościach nie ruszać, bo jak przedobrzę to potem potworny głód na słodkie mi się włącza.

isabela - Ty dopiero maturę zdajesz? Taka młodziutka jesteś? Nie wiedziałam:zawstydzona/y: Ale już trzymam kciuki!!

ewka - powodzenia w przeprowadzce;-)

Zielona - współczuję nocki. Lenka też ranny ptaszek, wstaje regularnie o 7.00 ale na szczęście do 8.30 potrafi się sama sobą zająć, więc jednym okiem dosypiam;-) Później o 9.30 idzie spać to my z M. tym sposobem spaliśmy dziś do 11.00:zawstydzona/y: Dobrze, że do pracy nie muszę wcześnie wstawać, bo bym nie wyrobiła:-D

Do góry