Taka produkcja, że ciężko przebrnąć. Wczoraj próbowałam, coś odpisać, ale co chwilę biegałam do małej bo budziła się prze katar.
Gosiek26 Super, że masz dodatkowe zajęcie, też mi się już trochę tęskni za jakąś pracą.
Kici jak tam oczko? Nie ma śladu, siniaka?
Piękny tort, ładnie udało Ci się pokryć go masą. Moja jedynka była ciężka do pokrycia i trochę popękała.
Filonka mam nadzieję, że tym razem lot przebiegnie bezproblemowo.
Super, że tak fajnie spędziliście czas. Jak Kacperek już lepiej?
Kittek Gratulacje za prawie odpieluchowanie Majki, to duży sukces. Gratuluje również z okazji nowej pracy.
Zielona Gratulacje za kroczki.
Justa Większy domek, większe możliwości. Pomyślcie od razu o pokoju dla przyszłego rodzeństwa dla Alijki :-)
Zdrówka dla wszystkich chorujących.
Witam nowe kwietniowe mamy, szczególnie mamęPaulinki (cz-wa to moje rodzinne miasto, więc miło mi Cię poznać)
U nas już tylko 1 pobudka na karmienie, ale i tak daję wodę zamiast MM w nocy. Wczoraj nie obudziła się wcale. Myślę, że już lada chwila i nie będzie się budzić w nocy. Piersi już mam miękkie, ale jednak jeszcze mleczko w nich jest. A właściwie już taka woda. Do tego mam próbę przenoszenia małej do jej pokoju. Od 2 nocy śpię z nią w pokoju. Mam nadzieję, że jak całkowicie przestanie wstawać w nocy, wrócę do sypialni i do męża ;-)
Dobra idę już spać, bo pomału zaczynam bredzić ;-)
Gosiek26 Super, że masz dodatkowe zajęcie, też mi się już trochę tęskni za jakąś pracą.
Nie tylko w szkole, ale prawie w każdym sektorze. Coś wiem o tym, bo wysłałam bardzo dużo podań o pracę, a mogę policzyć na palcach jednej ręki ile było odpowiedzi.Kwiatek wspólczuje poszukiwania pracy w szkolnictwie! to jest takie niewdziecznie. Nikt Ci nie odpisze, ze Cie nie przyjeli, nawet nie licz! ja zlozylam ze 100 podan. Nikt nie odpisał! sory, ze tak pisze, ale takie sa realia w szkole!
pozdrawiam wszystkie kwietnióweczki
Judysiu jestem z Tobą!
Kici jak tam oczko? Nie ma śladu, siniaka?
Piękny tort, ładnie udało Ci się pokryć go masą. Moja jedynka była ciężka do pokrycia i trochę popękała.
Filonka mam nadzieję, że tym razem lot przebiegnie bezproblemowo.
Super, że tak fajnie spędziliście czas. Jak Kacperek już lepiej?
Kittek Gratulacje za prawie odpieluchowanie Majki, to duży sukces. Gratuluje również z okazji nowej pracy.
Zielona Gratulacje za kroczki.
Justa Większy domek, większe możliwości. Pomyślcie od razu o pokoju dla przyszłego rodzeństwa dla Alijki :-)
Może to tylko chwilowe i przejściowe.Jejku ile tego...twórczy weekend moje Panie...
Też mi było ciężko przebrnąć, ale jakoś się udało :-)
Maonka- szał z tymi urodzinami nie? u mnie 2 tyg trwal czas gosci urodzinkowych
Prawdziwe szaleństwo, w końcu to pierwsze. Ale, dobrze, że już jestem po. Dziś tak naprawdę odespałam wszystko.
Ze złych wiadomości to od ok tyg wrocił "moj wymiotujący niejadek" :/ grrrr!!! A było tak kurde pieknie- a teraz znów kazdy posiłek z dusza na ramieniu i co najmniej 1x dziennie paw bez powodu :/ no niech to szlak! :/
Poza tym chyba ok...
Spędzamy poł dania na polu bo wiosna cudna
Tymczasem dobranoc- uciekam do M bo winko pijemy sobie dla relaksu
Zdrówka dla wszystkich chorujących.
Witam nowe kwietniowe mamy, szczególnie mamęPaulinki (cz-wa to moje rodzinne miasto, więc miło mi Cię poznać)
U nas już tylko 1 pobudka na karmienie, ale i tak daję wodę zamiast MM w nocy. Wczoraj nie obudziła się wcale. Myślę, że już lada chwila i nie będzie się budzić w nocy. Piersi już mam miękkie, ale jednak jeszcze mleczko w nich jest. A właściwie już taka woda. Do tego mam próbę przenoszenia małej do jej pokoju. Od 2 nocy śpię z nią w pokoju. Mam nadzieję, że jak całkowicie przestanie wstawać w nocy, wrócę do sypialni i do męża ;-)
Dobra idę już spać, bo pomału zaczynam bredzić ;-)