reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witamy i my :-)

Impreza się wczoraj udała, ostatnio tak się wytańczyliśmy chyba na swoim weselu :-)

Ja podobnie jak aniam nienawidzę zimy, ale ty Zielona korzystaj :-)

Do zobaczenia wieczorem :-)

Dzisiaj babcia, teściowie, druga babcia i chrzestny Antoniny :-)

Witam,
dla mnie tez zima jest bleeeeeeee
No, chyba że na stoku a to co innego niż zima w mieście:tak:

U nas znów nocka do doopy, ale tym razem z mojej winy, bo zasnęłam o 1.30, pobudka o 3.15 i o 7.00 już Lenka w ogóle nie spała. Pobawiłam się z nią do 9.00 a później wstał tata to ta w kimę i do 10.30 pospałam. Teraz młoda śpi. Mnie masakrycznie boli głowa i na dodatek zapowiada się, że dziś dostanę @, pierwszą od lipca 2009. Dobrze, że przed balem;-)

Miłej niedzieli:-)

Czesc dziewuszki.Nadrobilam ale nic nie pamietam.Nie bylo mnie wczoraj bylismy na sklepach.Moj m kupil sobie telewizor 42 cale.Boski jest.Stwierdzil ze nie bedzie ogladal filmow na przedwojennym tele.Faktycznie mielismy juz stary telewizor.Czasami sie wylaczal i dopiero po mocnym uderzeniu zalapywal i chodzil dalej.
w srode maja go przywiezc.Kupilam Amuni tez 12 par bodow bo z wszystkich juz wyrasta i skarpetki z abeesem.4 pary po 2 euro.
Wrocilismy po 23 wykapalam Ami i juz nie mialam sily zagladac.
A jej sie cos poprzestawialo.Budzi sie tak kolo 6 rano juz na dobre pobuszuje jakies dwie godziny i potem pada i spi prawie do poludnia.
Nie podoba mi sie to bo caly rytm dnia zawalony.

kamisiu duzo szczescia i milosci w malzenstwie.

moja Konstancja codziennie wstaje przed 7. Czasem zasnie za 3 godziny, a czasem dopiero w okolicacg 11ej. Ale chodzi spac po 18ej. co ciekawe, nawet jesli poloze ja o 22, ona i tak wstanie o 7ej. Wole tak, niz zeby siedziala do polnocy i spala do poludnia. A kiedys tak lubilam wylegiwac sie w lozku do 10ej... hehe

Ostatnia edycja:
dzień dobry mamuśki ;-)
spadam do rodzinki :-D
po wczorajszym drinku jaki mi mąż zaserwował jeszcze się dziwnie czuję... pierwszy raz w życiu :-p ciężko mi sie myśli :-D

kamisia 100lat młodej parze !!! 90_1.jpg

aniam, aniez dzięki za opinie!

elvie przez Ciebie muszę sobie dzis na kolację spaghetti zaserwować takiego smaka narobiłaś:-)

isabela cieszę się ze imprezka się udała

mnie tam likiery odstraszają, wole winko, białe lub różowe:-)

zimę lub wczesną wiosnę bardzo lubię (póki nic nie lata tzn osy, komary i takie tam, bo niecierpie), upałów nie lubie, jak lato to typu kanaryjskiego tzn wiatr od wody:-)

miłego wieczoru, uciekam coś gotować póki chłopaki lulaja

reklama
ewka - no to życzę smacznego:-D o winie nie zapomnij;-)

U nas dzisiaj było chińsko i baaaaaaardzo smacznie:-)
A na deser sernik na zimno - M. zrobił, całą lodówkę przy tym uwalił:sorry: Teraz nawet w maselniczce mamy galaretkę:-D

Do góry