reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aga- a kiedy to bedzie? ja sie dostosuje jakoś:)
moge miec problem z transportem bo ja bez auta , ale jak Aga bedzie jechala to moze mnie zabierze:)
dzieki dziewczyny za kciukasy ...

reklama
czekamy jeszcze na potwierdzenie szkolenia i jak tylko je dostaniemy to 11 lutego ok 16-17 powinniśmy sie meldować w hotelu ;-) więc 12 i 13 mam dla "siebie" bo mąż szkoli od rana do wieczora ... szkoda że nie mam nic bliżej z małpim gajem ale zobacze jakie ceny mają w hotelu i co to za kącik dla dzieci i dam znać już z hotelu :tak:

kamisia ale wiadomosc.Gratuluje.Ale fajnie. Pamietam jak to cztery lata temu my planowalismy slub.Super.

Fajnie ze mozecie sie spotkac.I to we cztery.Super.

zielona siostra mojego m tez wymiotowala 3 dni.Balam sie zeby Ami nie zarazila no bo w jednym domu.Ale na szczescie nas to ominelo.
Zdrowka dla familii.

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow.My jeszcze kaszlemy i to tak nie fajnie ale syropek jeszcze podaje i moze przejdzie.Oby.
Dziekujemy za troske o raczke.Mala dalej nie raczkuje,ale tak jak pisze Agnieszka pewnie pamieta o bolu.Moze jutro zapomni.

A ja szukam biletow do Pl.Nie moge sie zdecydowac.Mam dwa do wybory.Jeden lot do Krakowa ale bagaz tylko 15 kilo.Drugi do Katowic bagaz 32 kilowy.Tylko ze blizej do domku mialabym z Krakowa jakies 150 km.Z Katowic duzo dalej.
Ale mam dylemat.Ceny podobne roznia sie minimalnie.

kamisia ale super:) gratulacje! super:)

u olki temperatura sie nie powtorzyl wiec jutro na rehabilitacje jedziemy:)mam nadzieje ze nic tam sie nie wykluje u malej, ze to tylko zab...

Boze ja chce wiosne, wkurza mnie taka pogoda, na dwor sie nie da wyjsc, szaro, buro, ponuro...idziemy sie z olka kapac, wpadne jeszcze poczytac:)

Witam,
doczytałam na szybko, bo popołudnie od 15.30 do 17.30 nasza trójka razem pięknie przespała i teraz mały wyjec nie chce spać.. Raczkuje i wstaje wszędzie, więc muszę mieć ją na oku.. Teraz mam chwilkę, bo dopadła wagę;-)

kamisia - gratuluję i cieszę się razem z Wami:-)

Widzę, że się jakieś większe spotkanie szykuje. Czekam na fotorelację;-)

Zielona - zdrówka dla rodzinki!!

Chorowitkom zdrowia życzę! Lenka jeszcze niby trochę katar ma, ale generalnie to niewielki i jej nie przeszkadza zupełnie.

marta - ja też chcę wiosny, a jeszcze bardziej lata:-)

Kamisia no super wieśći; gratuluje!

Zielona zdrówka dla rodziców!

i reszcie chorowitków też życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Gosia super, że z rączką małej dobrze.

Witam na chwilkę:)
Informuje Was moje drogie koleżanki że 18 lutego o godzinie 14 wychodzę za mąż:-D
udało nam się załatwić to wszsytko tak szybko że sama nie wiem co teraz robić....za co sie zabrac i jak zorganizowac
Póki co dziś zamówiliśy obrączki- Pan nam wykona je na 16-go więc najważniejsze jest...a reszta- jak bedzie trzeba to bedziemy improwizować

gratuluję decyzji, wszystko się musi udać!

gosiek a kiedy do pl lecisz?

Gosiek to zależy co chcesz ze sobą zabrać :-) chociaż jak dla mnie to i 50 kg byłoby mało :-D
Kaamisia- GR-TU-LA-CJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kamisia – ale nam zafundowalas niespodzianke! :-) Zycze by wszystko udalo Wam sie ladnie rozplanowac. A gratulowac bede po :-D

aniez – zdroweczka dla chlopcow

zielona - to samo dla rodzicieli :-)

gosiek – dobrze, ze jest lepiej. caluski dla Ami

Agnieszka – Ty to chyba uwielbialas pisac wypracowania i streszczenia :-D

Apropos spotkanka.Nie moge jeszcze w 100% procentach potwierdzic, bom tez nie mobilna, ale z mysla o tym zakupilam parasolke, wiec nie powinno byc problemu. Oby szwagier uzyczyl auta. nie wiem jak reszta, ale mi ten loopy world odpowiada, bo latwo dojechac :-)
Aga, kamisia Wam tez by pasowalo?

reklama
Do góry