annaoj kce
08.06/04.10/09.13
byłam, poczytałam, ale nie mam jak odpisać.
mam nadzieje, że Tymek ok
zdrówka dla Majuni
zajrze wieczorkiem, mam nadzieje
mam nadzieje, że Tymek ok
zdrówka dla Majuni
zajrze wieczorkiem, mam nadzieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja przez to kończenie mieszkania, zakupy, wykończenia, meble, dodatki, farby, powrót do pracy, gotowanie, sprzątanie, nie miałam nawet czasu odpalić kompa. Dobrze że mam siostrę to mi farmę obrabiała hehehe
Dziewczyny pochwale Wam się
Julka ma już 6 zębów - na dole dwie jedynki, na górze dwójki i jedynki - wychodziły w takiej kolejności
a jeszcze idą dwie dolne dwójki - już się kawałek przebiły - więc za chwilkę będzie ich 8
Ewa zdrówka dla J i niech S nie choruje do kompletu! A czemu w szpitalu, aż tak ciężko?
Mój syn przeżywa chyba pierwszą miłość, po prostu cały czas słyszę o Emilce z przedszkola, gorzej jak czasem cos nie idzie zgodnie z planem (jego planem, oczywiście), bo nie zawsze wiem jak się zachować.
Ostatnio moje dziecko weszło w etap trudnych pytań, jakiś czas temu zapytaŁ "mamusiu jak szłaś do szpitala rodzić Alicję to było Ci przyjemnie??". Na szczęście wybrnęłam z tego, że tak, bo wiediałam, że siostra się urodzi. Ale lista pytań jest naprawdę dłuuuga.
znikam popracować
Ja się melduję -z grypą żołądkową -hardcore....
a ja wlasnie wrocilam od fryzjera i malzon mnie rozczarowal
rypnal sie wieczorem z kaszkami i zapodal malemu 210 ml mleka Bebiko zmiesznaego z kaszka-mleczna manna nestle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
masakra
bardzo sie wystraszylam
przeciez to podwojna ilosc mleka!!!!!
ja nie wiem co to bedzie w nocy kolki zaparcia wymioty, bole brzuszka czy jeszcze cos innego
nigdy nie slyszalam zeby ktos tak zrobil
biedny Tymus oby to jakos lagodnie przeszedl
normalnie obudzil by sie za godizne na mleko ale gdy tak zrobi to za wszelka cene bede sie starala mu nie dac mleka
zaparze chyba rumianek
a jak nie przejdzie to ewentualnie takie mleko-wode mu zorbie
Poczekaj... niedużo czasu mineło... mózg ludzki ma tę cudowną właściwość, że zaciera negatywne wspomnienia... Czego życzę Polusi, bo rodzeństwo to FANTASTYCZNA sprawa (mimo, że czasem irytujące)... Nie da się porównać posiadania jednego dziecka do posiadania dwójki... Niebo a ziemia... kosmos totalny :-) Patrzysz na tego malucha i nagle przypominasz sobie jak to większe 'szczekadło' było takie rozkosznie małe... uwielbiam patrzeć, jak moje chłopaki bawią się razem... te MOJE małe główki
O TAK GRYPA ZOŁADKOWA TO CHYBA NAJGORSZE G**** JAKIE MNIE OSTATNIO SPOTKAŁO :/