:-)hejka:-)
jestem dzis jakas nie dospana, i cos czuje ze @ MI SIE SPORO SOZNI PRZEZ TĄ DIETE.miala byc dzis. poczekamy zobaczymy.
na poczatku
ZDROWKA DLA WSZTYSTKICH MALYCH I DUZYCH CHOROWITKÓW
judysia- walcz o spokój dla Zosienki i dobre warunki. to jest szpital anie dom schadzek. zdrówka dla Zosi i siły dla Was. super ze sie nareszcie odezwalas do nas. kady tu sie O was martwi i wyczekuje dobrych wiesci.pozdrowki cluski
aniz- Twoje dziecie to utalentowane ze juz sambe potrafi tańczyc:-)
aga- no masz racje taka praca na nockki to przerobane jak twoj to wytrzymuje.?no i WYtez...
gosia23s- własnie AgnieszkowyM tez zebolów jeszcze niet.
Katik- u nas tak było wlasnie mały jak zaczal lapac nowe umiejet, to z nocy masakr byla zreszto nie wiem i z czego jeszcze to wynikalo. ale teraz jak juz sie ustatkowal i przyzwyczail budzi sie raz w nocy na ammm.wiec jest super.
aanna oj kce- oooo woow takie pytanie od diecka ...hmm ja bym nie wiedziala co odpowiedziewc,
13- wiec co przezywasz, mialam to cholerstwo 3 razy i za kazdym razem inaczej i nie mowie ze lepiej. zdrowka jak najszybciej wracaj do sił. i staraj sie jakos izolowac mała. bo to chyba zarazliwe. tak czy tak by jej to nie dotknelo.
kwiatek- nic mu muze nie bedzie ja bedac u rodzicow zrobilam mleko z nieprzegotowanej wody bo byla tylko zgrzana a nie gotowana. i nic mu nie bylo. nawet biegun ki a ni bolow nie mial.
zielona- moj K wczoraj przypadkiem podgladal zebole NA obrazku twojej Kostusi.ale był zdziwiony ze ma ich juz tyle ale zdziwil sie bardziej jak powiedz ze inne dzieci to i wiecej maja lub wcale. i nie dal mi zyc czemu to tak.
bea-
no co ty juz sie z nami zegnasz?
mój mały smrodek plata mi sie pod nogami wiec ide go przebrac bo jak ida zebole to nie ndazam go przebierac.