annaoj kce
08.06/04.10/09.13
poczytałam, ale mam dzisiaj teściów na obiedzie, więc spadam pichcić, bo za chwilkę na basen z Alusią.
postaram się wieczorem wpaść
miłej niedzieli
postaram się wieczorem wpaść
miłej niedzieli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
raczej nie lodów ;-) bo męża ostatnio nie bylo a ja taka połamana że szok :-(lodow nadmiar, ja Ci mowie
Aniam jak dzieciaki będą zdrowe to 11 lutego przyjeżdżamy ok 16 do Gdańska i jesteśmy do poniedziałku 14 lutego gdzieś do 11. Potem do domku bo małż pewnie jeszcze będzie miał w poniedziałek jazdę do Poznania na uruchomienie...Oj temat księży to temat rzeka ze mną to będą mieli ciężko szczególnie orzed komunią , bo ja nie pozwalam na inwigilacje i wpylanie nosa nie tam gdzie trzeba i np nikt nie bęzie rozlicxzał moich dzieci czy chodzą do kościoła . A jak coś nie bedzie pasiło z religii wypisze Dla mnie wigóle religia to powinna być w kościele a nie w szkole . Ja mam kilka wyznań w rodzinie i dzieci nie raz problemy miały przez religie w szkole własnie , moja kuzynka była wysmiewana przez inne dzieci bo nie chodziła
Agnieszka - którego TY do tego 3city ? bo nie chce mi się kopac po stronach . A pytam tu małżaq czy by się coś nie mogło zepsuć w 3city żebyśmy też pojechali . Ale my jak coś to do gdyni ( z tym że ja mam auto pod tyłek to dojade ) bo tam mamy fajne miejsce gdzie pan nam w fakture za hotel wsio wpisuje ( obidy , piwo )