reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

qu.....aaa... siedze przy kompie a moje dziecko w chodziku siedzialo cicho jak nigdy dotad... no i podejzne sie troche zrobilo.... wiec ja go odwracam (bo plecami byl do mnie) a tu to:

DSC03045.jpg

dobrze ze nie zjadl kremu... wrrrrrrrrrrr

reklama
ha ha ha ha hah a chłopak dba oc ere od urodzenia! popłakałam sie ze śmiechu choć wierze że tobie do śmiechu raczej nie było...

nie bardzo bo jakby krem polknal?? masakra... i tak dzieko sposcic z oka na pare sekund... prawie caly krem wypapral bo przeiez zbawke zolwika w srodku tez trzeba (czyszczenie troche mi zajelo) no i tacke od chodzika tez trzeba wykremowac :/... a jak krem zabralm to placz straszny bo matka ,,zabawke'' biednemu dzieku zabrala...

sandrahaha popłakałam się ze śmiechu; dobrze, że mnie nikt nie widział jak prychłam do monitora.

dobra zaczynam i tu nadrabiać zaległości, ale net muli więc pewnie nie uda mi sie wszystkiego przeczytać no i za ponad pół godzinki do domu!!!!!!!!!
lubię takie dni jak dzisiaj w pracy; luz na maksa, zjadłam wszystko co miałam, odp na zaległe maile, pomalowałam sobie paznokcie i ogarniam bb;
jedyny minus brak wody i kibel zamknięty a mnie się chce siusiu................ zadzwoniłam po T. że ma po mnie przyjechać dxzisiaj bo nie doniosę do domu :p

cześć dziewczyny

Wykończona jestem, nienawidzę bezczynności w pracy, ale taki młyn mam od kilku dni, że :szok:
I w ogóle też zła bardzo, motywacje do pracy straciłam, wrrr

Dobrze, że tutaj takie dobre wieści. Marta strasznie się cieszę, super, że jeszcze tacy ludzie są.
Zielona wielkie gratki. Masz powody do dumy!
Sospetossa super wieści, mam nadzieje, że z Twoją pracą też wypali.

Sandraha Młody sobie spa zafundował;-)

Alusi po marudzeniach wyszły ząbki dwa:-) i humorek wrócił

U nas nic nowego się nie dzieje, dzieciaki wyzdrowiały, Kuba schudł 1,5 kilo po jelitówce :-( ale teraz je jak smok, albo i jak 2 smoki, to mam nadzieję, że szybko odrobi. Bartuś też zdrowy (odpukać).

oj biedny, strasnie dużo stracił... mam nadzieję ze szybko nadrobi i wróci do pełni sił

sospettosa gratuluję!

ależ mi się dziś nic nie chce... chyba zaraz spać pójdę, chłopaki świrują ale tatuś w domu to niech sie pomęczy

Mamuski witajcie moje drogie!!!
Zaczynam nadrabianie! zajmie mi to pewnei troche bo jeszcz ekąpiel i usypianie małej zołzinki ale może mi się uda wreszcie ;D

u nas...ze mna całkiem dobrze- jeszcze katar, ale juz nawet dizs mnie M na basen wrescie wział i czuje sie jak w niebie ;D mała od 2 dni dala sie wyspac troche bo bylam jak zombie- stad mojea nieobecnosc tu- szlam spac jak tylko mala usnela wieczorem bo nie dawala mi sapc przez kaszel calymi nocami! jeju takiej masakry jeszcze nie miałam! Niemnaiej juz lepiej :)
A Juleńka moja- goraczki barak, katar mniejszy ale jest no i kaszel niestety nadal...jak zacznie kaszlec przy jedzneiu to paw /wiecie jak to kocham!/ wiec znowu jedzenie to zmora nasza...no i tak sie bujamy i czekamy az wreszcie minie...
Jeszcze zrobilam jej badania i ma cos tam namieszne z TSH wiec widac ze moja niedoczynnosc tarczycy na nią tez ma wplyw. Takze termin do endokrynologa ustalony po urodzinach, bo do tego czasu moze sie unormowac samo.
To tyle- lece kapac Julcie z M a potem nadrabiać :)

Ella niech już się u was w końcu unormuje...po takiej jeździe decyzja o drugim dziecku to jak akt heroizmu ;-)

Moje rozbójniki śpią już. Młodszy od prawie godziny a starszy prawie 40 minut... jaki błogi spokój! Oby noc była równie spokojna. Idę dalej ogarnąć mój bałagan ze zdjęciami... od kwietnia wrzucałam je w jeden katalog i teraz czas je poopisywac i posortować... masakra :-p:baffled:

reklama
czyli taka wielka wiocha tak ;-) ? :-D :-D to dobrze...

Właśnie szamie gibos na świńskim mięsku ...załapaliśmy się i kupiliśmy pół świni... ile mięcha! :szok: mniam mniam

MOże nie wiocha ale przez Gdańsk , sopot , gdynie priwadzi jedna główna ulica :) wszedzie sie nią jedzie a potem gdzieś w bok odbija he he . dla mnie po wawie 3city jest malutkie .

Sandra - kiedyś byłam u sąsiadki jej synek spał miał ponad rok włazimy a on stoi w łózeczku sciagnął to wielkie opakowanie sudormeu z półki i się cały wymazał , do tego ubranie , pościel ściany .

Do góry