reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

uff znów na chwile wpadłam.
mały sie bawi nowymi imieninowymi zabawkami,ja napchałam sie frytkami i wzdycham z podziwu gaworzenia małego.

katik-to super ze 1 nocka przeszla ok. zycze dalszych takich samych lub lepszych, i bys nie musiala ganiac co chwila do Polki.
bea- no nie zle z tym @. dawaj znak jak to sie roztrzygnie...
Agnieszka - no fajnie ze chlopaki juz sa w lepszym stanie zdrowotnym. a co do czasu tak wlasnie nie rAZ JEST ZE NIE MA SIE KIEDY NAWET SNIADAN ZJESC BO TO TO TAMTO A O PRZYJEMNOSCIACH TO JUZ NIE MA MOWY.aaa i gratki za wygrana w konkursie,
matrusia- głowa do góry i tak jesteś dzielna, zdrowla dla niuni

i tak juz ogólnie napisze-małym i duzym chorowitkom duuuzoooo zdrówka.

reklama
U nas w miarę OK, w miarę, bo Kuba znowu ma zatrucie i cały dzień siedzieliśmy w domu, a w zasadzie w łazience... zała glizda ząbkuje i jedzenie 210 ml butli trwa 30 minut :szok::baffled: Ale humor ma nieziemsko dobry :sorry2: no i zrozum tu niemowlaka... zauważyliśmy też, że wieczorem nie zasypia od razu, tylko czeka aż przyjdzie Kuba (do tej pory tak nie było) i szaleje w łóżeczku, póki Kuba się nie położy i od tego momentu CISZA :-D ależ dzieci są śmieszne i zaskakujące!

Marta ależ olej co inni o Tobie sądzą, ludzie powinni reagować np. jak widzą znęcanie się nad dzieckiem, ale wtedy milczą, a reagują jak widzą tzw. sensację.

hehe ja tez mam foty, ale na kazdym moj genialny mąż uwiecznil moje cycki.... wiec musze fotoszopa uruchomic ;-)

Daga- no genialny! :-p:-p:-p

U nas w miarę OK, w miarę, bo Kuba znowu ma zatrucie i cały dzień siedzieliśmy w domu, a w zasadzie w łazience... zała glizda ząbkuje i jedzenie 210 ml butli trwa 30 minut :szok::baffled: Ale humor ma nieziemsko dobry :sorry2: no i zrozum tu niemowlaka... zauważyliśmy też, że wieczorem nie zasypia od razu, tylko czeka aż przyjdzie Kuba (do tej pory tak nie było) i szaleje w łóżeczku, póki Kuba się nie położy i od tego momentu CISZA :-D ależ dzieci są śmieszne i zaskakujące!

Marta ależ olej co inni o Tobie sądzą, ludzie powinni reagować np. jak widzą znęcanie się nad dzieckiem, ale wtedy milczą, a reagują jak widzą tzw. sensację.

Daga- no genialny! :-p:-p:-p
biedny Kubuś.i oby te zebole dały maemu spokój. wlasnie jak usypiałam małego myślałam nad prokreacja i tak sie zastanawiam jak by to było juz z 2 dzieciaczkow.i nie moge wlasnie wyjsc z podziwu tak jak u was i innych mamus z wiecej niz 1 dziecko jak trwa usypianie zwlaszczqa w jednym pokoju razem.

mały dopiero poszedl lulkac bo tak pochlonela nas zabawa ze matka sie ocknela dopiero o 20. 30 ze to juz tak pozno a jeszcze dziecie nie kompane. :baffled:zawsze rytual o 20. zaczynamy.

Witamy. Jedynm słowe, tu była, przeczytałam ale padam i nie odpisze bo brak sil po tych dziecieco, samochodowo, zakupowych bojach. Do jutra kobiety do jutra :)

Witam
zrobiłam dziś wypad do ciuchlandów i Nela ma już kombinezon i spodnie ocieplane na przyszłą zimę :-) Oprócz tego siata ciuchów dla Mani, bo z wszystkiego wyrasta.
Elvie, Daga - spotkanie w sklepie widać motywujące było ;-)
Kinguunia niektórzy do Zakopca jadą tylko po to, żeby w knajpie na krupówkach posiedzieć. Ja też chętnie rzuciłabym okiem na góry bo niedługo zapomne jak wyglądają. W Poradzie baseny są super - 4 lata temu wypad sylwestrowy sobie urządziliśmy do Łomnicy i termy odwiedziliśmy.
Monia u nas dziś przerwa od 0 do 1:30 na popłakiwanie, bo gości mieliśmy i spała u nas - nie przywykła do zasypiania gdzie indziej, a Tatus nawet nie raczył zajrzeć, czy jakoś pomóc, wrrrrrrrrr...
Filonka - wtedy dzieci usypiają się same ;-) Czasem jak Młodszej włączy się mega maruda to ją zabieram, odczekam chwilę aż Starsza zaśnie i Młoda wtedy tez pada.

reklama
Aniez Oby Kubulkowi szybko się polepszyło
wiesz Kochana - co nas nie zabije to nas wzmocni :-D:-D:-D
święta racja :-D
Aga super, że tak optymistycznie u Ciebie :-) Niech chłopcy wracają do formy jak najszybciej! I gratuluję wygranej. Mi też udało się wygrać w tym tygodniu bajkę na dvd w jakimś konkursie na śmieszka miesiąca
marta takie sytuacje z rykliwym dzieciątkiem każda z nas będzie musiała przejść
kinguunia nie żałuj tylko korzystaj na maxa. nie wiadomo kiedy będziesz miała znów taką okazję na wyjazd. A tymczasem nacieszcie się sobą. Trochę intymności Wam dobrze zrobi ;-)
Daga, elvie superaśnie, że się spotkałyście!! też zaraz śmigam oglądać relację
Aniam a u mnie odwrotnie. Moi rodzice to górale i głównie na południu mam rodzinę ,¾ w okolicach Suchej Beskidzkiej, Tychy, Rybnik i garstkę tutaj. I ogromnie się cieszę, że ich mam :-)

spokojnego weekendu kochane!

Do góry