reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

I ja witam;-)
Podczytywałam Was w ciągu dnia i jak się wzięłam za odpisywanie to mi bateria padła a chwilę później netu już nie było.
U nas dzisiaj dzień zakupowy wybitnie, ale o tym na odpowiednim wątku.
Malutka grzeczniusia, właśnie zasnęła, więc zaraz wsiadam na orbitrek na min. 30 minut;-)
Później jeszcze do Was zajrzę.
Miłego wieczoru i spokojnej nocki;-)

reklama
no i mi si udalo wpasc doslownie na chwilke wieczorem...
mala tak dzis marudzila ze padam na twarz...calusienki dzien paluchy w buzi, az do odruchu wymiotnego...i zauwazylam ze na dziasle w miejscu lewej dolnej jedynki tzn tam gdzie powinna sie pojawic, pojawila sie malutka kropeczka, cos co wygladem przypomina fioletowego siniaka...:( czy ktoras z Was wie co to moze byc? moze w koncu ten zebol malej sie przebije? pod palcami juz od kilku dni go czuje ale nie moze sie przebic...

Trzymajcie jutro za nas kciuki laski, jedziemy do Olsztyna-najpierw gastroenterolog, pozniej kardiolog, a jeszcze pozniej pierwsza wizyta w centrum rehabilitacji...boje sie kardiologa i gastrologa jak cholera, pewnie nie bede mogla spac...jakbym sie za dlugo nie pojawiala to bedzie to znaczylo ze zostalysmy na oddziale, moze beda chcieli malej zrobic w koncu jakies badania...dzis juz sie klade bo rano o 8 wyjezdzamy a o ile wrocimy to bedzie to wieczorkiem...
trzymajcie kciuki zeby bylo dobrze...
Kciuki zaciśnięte i śpij spokojnie - wszystko będzie dobrze!!!!!

mężuś w domu to mam dosłownie chwile :-D a cieszę się jak głupia ;-) więc postaram sie przynajmniej poczytać co u was na innych wątkach bo ostatnio to tylko główny podczytuje...
Aniam mam nawilżacz z funkcją inhalacji...
ale tak myślałam i dochodze do wniosku że to przez tą cholerną pleśń i grzyb... bo znowu się pojawił w rogu pokoju jak go nie było był spokój a teraz ledwo się pojawił... już mam szpital...

Inhalatorem byś mogła podać np mucosolvan ten do inhalacji . A po nim uper kaszel przechodzi bynajmniej u nas .

Marta - trzymam kciuki

Marta kciuki za Oleńkę zaciśnięte! A ty się wyśpij spokojnie, będzie dobrze, nie bój żaby!!!!

Ja tylko podczytuję, gdzieś tam jestem,ale ciągle w biegu.

Dobrej nocki!

Marta trzymam kciuki, będzie dobrze, nie stresuj sie kobieto!!

Słyszałam właśnie, że mucosolvan podawany inhalatorem jest super! przeglądam na alegroale nie mogę sie na zaden zdecydowac!
Może nie powinnam na tym wątku, ale zostałam oszukana na allegro. Zamówiłam fotelik, zapłaciłam, nie przyszedł i nikt sie nie odzywa. Nie ma kontaktu ze sprzedawcą!! Musze właśnie coś z tym zrobić!!

Elvie co ty masz za orbitrek, ze ciagle na niego wskakujesz?? widze, ze ja to jestem mega len. Jak jest godny polecenia to wrzuć na zakupowy, moze i ja sie skusze!!

Dobry wieczorek
A ja przebiłam uszy przed studniówką. Miałam wtedy krótkie włosy i stwierdziłam, że przydała by się jakaś ozdoba w uchu.
U nas teść najbardziej napiera o przebicie uszy małej, bo on chce kolczyki kupić wnusiom!!! A nam się wcale do tego nie spieszy. Kupić może :-), ale nie przebijemy ;-)

A ja do dzisiaj uszy mam nie przebite i przebijać nie zamierzam. Młoda kolczyki na chrzciny dostała, ale wylądowały w szufladzie i dłuuuuuugo tam poleżą. Jak będzie większa i sama zdecyduje, że uszy przebić chce to proszę bardzo - sama w to ingerować nie będę.

Orbitrek mam superaśny - już link na zakupowy wrzucam.

Marta trzymam kciuki, będzie dobrze, nie stresuj sie kobieto!!

Słyszałam właśnie, że mucosolvan podawany inhalatorem jest super! przeglądam na alegroale nie mogę sie na zaden zdecydowac!
Może nie powinnam na tym wątku, ale zostałam oszukana na allegro. Zamówiłam fotelik, zapłaciłam, nie przyszedł i nikt sie nie odzywa. Nie ma kontaktu ze sprzedawcą!! Musze właśnie coś z tym zrobić!!

Elvie co ty masz za orbitrek, ze ciagle na niego wskakujesz?? widze, ze ja to jestem mega len. Jak jest godny polecenia to wrzuć na zakupowy, moze i ja sie skusze!!

zamawiaj za pobraniem zawsze .
ja mam ten mucosolvan kilka razy używałam dla Szymka i super efekty zaraz było po kaszlu

reklama
u moich staruszkow trwa akcja: "przyjazd wnusi". Wszystkie ciotki, te prawdziwe i te przyszywane, organizuja dla Konstancji zimowe ubranka po wlasnych wnuczkach, jakies lozeczka, kojce, cuda wianki na kiju. hehe, nie ma to jak byc nieczestym gosciem :tak:

Do góry