reklama
u nas choinka ubrana i Olka zachwycona..gorzej z bombkami i lancuchami...dzis upieke schab ze sliwka i nic wiecej nie robie...zla jestem bo okazalo sie jak moj maz wroci dzis po poludniu to w poniedzialek rano juz i tak musi jechac bo we wtorek rozladunek w niemczech....eh nic sie na te swieta nie ciesze...jedyna rzecz pozytywna to to ze mam Olke i te swieta sa dla mnie prawdziwie rodzinne, chociaz i tak w zeszlym roku planowalam ze beda inne, weselsze
a to moja Olka w akcji
a to moja Olka w akcji
magda1978
Fanka BB :)
A moje dziecko zupełnie olało choinkę. Ma na dywanie swój *******niczek tuż obok choinki i nic, nawet na nią nie spojrzy.
Izabela zdróweczka dla niuni.
Marta niestety rzadko zdarza się, żeby było tak jak sobie zaplanowaliśmy i wymarzyliśmy. Takie czasy, że robota musi być na pierwszym miejscu:-(
Izabela zdróweczka dla niuni.
Marta niestety rzadko zdarza się, żeby było tak jak sobie zaplanowaliśmy i wymarzyliśmy. Takie czasy, że robota musi być na pierwszym miejscu:-(
Moja ma zabawe ogladanie lampek z choinki i zostawiłam jej dwa łańcuchy do zabawy . ma przynajmniej rozrywke . Ale choinka jej się podoba .
Ja genaralkę robie raz na jakiś czas ale tak pokój po pokoju , jak mi się uda . także dlatego też na święta sie nie spinam . na szczescie zreszta mnie tylko ew, sprzatanie obchodzi bo gotuje i robi zakupy mąż .
Podział jakiś musi być
Ja genaralkę robie raz na jakiś czas ale tak pokój po pokoju , jak mi się uda . także dlatego też na święta sie nie spinam . na szczescie zreszta mnie tylko ew, sprzatanie obchodzi bo gotuje i robi zakupy mąż .
Podział jakiś musi być
filonka
a nasz mły szaleje po miesz za samochodzikiem na antenke. tatus kieruje a maly piszczy za nim nienadazajac za nim. i w taki sposob tata i syn maja zabawe.Moja ma zabawe ogladanie lampek z choinki i zostawiłam jej dwa łańcuchy do zabawy . ma przynajmniej rozrywke . Ale choinka jej się podoba .
Podział jakiś musi być
ja juz upieklam 3 ciasta. przygotowalam miesko na swieta.i ogarnelam kuchnie bo mly by sie niezle najadl zbierajac okruchy z podlogi.
na jutro zostaly salatki, zupa swiateczna i wigiili, chyba wstane o 5 by z tym sie wyrobic razem z malym.
aniez
Choinka może być przypełzał, popatrzył, powiedział EJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ i heja z koksem, czyli szargolenie gałęzi i bombek :-) noooo jak ona przetrwa, to ja jestem duch... Kuba wróci z przedszkola i razem z bratem i zwierzyńcem ją wykończą :-)
Teraz Mały i Co (czyli pies z kotem) grzecznie poszły spać... co za zgodność, ale wcześniej szalały mi tu zbóje i to MAKSYMALNIE!
Teraz Mały i Co (czyli pies z kotem) grzecznie poszły spać... co za zgodność, ale wcześniej szalały mi tu zbóje i to MAKSYMALNIE!
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Cześć kobiety, ale tu świątecznie. Ja jakoś nastroju nie mama, ale to nie zmienia faktu że bardzo się cieszę na te pierwsze święta z Antoniem
Co do prac kuchennych poprzestałam na rybie po grecku, sałatce jarzynowej, sałatce ślewdziowej, pierogach, barszczu(ze słoiczka) i kompocie z suszu. Wigilia u mojej mamy, I dzień świąt u teściów-wiec po co mam się spinać skoro mama i teściowa i tak wyposażą nas w pełne gary Zreszta przy mojej marudzie bym nie ogarneła- rybe po grecku robiłam chyba z 2 h z młodym na rękach albo skaczac przed nim jak małpa żeby mu się nie nudziło.
A co do choinki szału nie zrobiła- ale stałą się motywatorem do pełzania w przód. Dobrze że mam plastikowe bombki na dole bo dziś już dwie poleciały.
Kochane, gdybym tu już nie zdążyła zajrzeć życzę Wam i Waszym rodzinom ZDROWYCH WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT, PEŁNYCH CIEPŁA RODZINNEGO I MIŁOŚCI ...
Co do prac kuchennych poprzestałam na rybie po grecku, sałatce jarzynowej, sałatce ślewdziowej, pierogach, barszczu(ze słoiczka) i kompocie z suszu. Wigilia u mojej mamy, I dzień świąt u teściów-wiec po co mam się spinać skoro mama i teściowa i tak wyposażą nas w pełne gary Zreszta przy mojej marudzie bym nie ogarneła- rybe po grecku robiłam chyba z 2 h z młodym na rękach albo skaczac przed nim jak małpa żeby mu się nie nudziło.
A co do choinki szału nie zrobiła- ale stałą się motywatorem do pełzania w przód. Dobrze że mam plastikowe bombki na dole bo dziś już dwie poleciały.
Kochane, gdybym tu już nie zdążyła zajrzeć życzę Wam i Waszym rodzinom ZDROWYCH WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT, PEŁNYCH CIEPŁA RODZINNEGO I MIŁOŚCI ...
ja raczej nie o tym myslalam, bo do tego ze meza nie ma juz przywyklam...planowalam ze w te swieta Olka bedzie broic, raczkowac,pelzac itp, ze bedzie jakos samodzielna a tymczasem jest jak jest... znowu bede zadawac sobie pytanie czemu ona ale odpowiedzi i tak nie poznam...
Ostatnia edycja:
filonka
to i ja złoze juz dzis Wam życzenia:
Szczęśliwych, kojących, wartych pamięci,
przeżytych w zgodzie ze światem i z sobą samym,
pełnych życia i miłości Świąt Bożego Narodzenia
w gronie najbliższych .
Szczęśliwych, kojących, wartych pamięci,
przeżytych w zgodzie ze światem i z sobą samym,
pełnych życia i miłości Świąt Bożego Narodzenia
w gronie najbliższych .
reklama
basia0412
cześć dziewczyny ja tylko na chwilkę bo wyjeżdżamy na Święta
tak więc życzę WAM SZCZĘŚLIWYCH WESOŁYCH ŚWIAT BOŻEGO NARODZENIA Spędzonych w gronie najbliższych
tak więc życzę WAM SZCZĘŚLIWYCH WESOŁYCH ŚWIAT BOŻEGO NARODZENIA Spędzonych w gronie najbliższych