JA tylko na chwilke. Ja jak co roku nie mam szalu przedswiatecznego w domu bo nie mam na to czasu. Za duzo pracy... Ide zaraz prasowac bo juz 4 prania sie zebraly Wogole postanowilismy ze w te swieta idziemy do rodzicow- jednych i drugich- tylko na wigilie przy okazji bierzemy prowiant na dwa kolejne dni i lezymy za przeproszeniem do gory dupskami przez te dwa dni. Trzeba odpoczac tym bardziej ze jest znowu moze tym razem z jakims efektem akcja zabkowanie.
Dziewczyny duzo sily w tych porzadkach zycze i uciekam. Mysle ze po nowym roku znowu cos wiecej czasu bede miec to czesciej zajrze. A w razie gdyby mialo juz mnie nie byc przed swietami to :
życzę Wam kochane spokojnych, rodzinnych Świąt pachnących ciastem i choinką! Pociechy ze swoich Skarbow dużych i małych! Prezentów ze szczerego serduszka i wszystkiego o czym tylko marzycie!
Dziewczyny duzo sily w tych porzadkach zycze i uciekam. Mysle ze po nowym roku znowu cos wiecej czasu bede miec to czesciej zajrze. A w razie gdyby mialo juz mnie nie byc przed swietami to :
życzę Wam kochane spokojnych, rodzinnych Świąt pachnących ciastem i choinką! Pociechy ze swoich Skarbow dużych i małych! Prezentów ze szczerego serduszka i wszystkiego o czym tylko marzycie!