reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

JA tylko na chwilke. Ja jak co roku nie mam szalu przedswiatecznego w domu bo nie mam na to czasu. Za duzo pracy... Ide zaraz prasowac bo juz 4 prania sie zebraly:( Wogole postanowilismy ze w te swieta idziemy do rodzicow- jednych i drugich- tylko na wigilie przy okazji bierzemy prowiant na dwa kolejne dni i lezymy za przeproszeniem do gory dupskami przez te dwa dni. Trzeba odpoczac tym bardziej ze jest znowu moze tym razem z jakims efektem akcja zabkowanie.
Dziewczyny duzo sily w tych porzadkach zycze i uciekam. Mysle ze po nowym roku znowu cos wiecej czasu bede miec to czesciej zajrze. A w razie gdyby mialo juz mnie nie byc przed swietami to :

życzę Wam kochane spokojnych, rodzinnych Świąt pachnących ciastem i choinką! Pociechy ze swoich Skarbow dużych i małych! Prezentów ze szczerego serduszka i wszystkiego o czym tylko marzycie!

reklama
Witam,
melduję, że żyję ale nie nadrobię, bo padam.
Dom lśni, uszka i pierogi zrobione, mak zaparzony i zmielony, orzechy zmielone, dziecko od 10min. śpi ;-) a od jutra pieczenie. Stażystka przywiozła nam dziś wieczorem choinkę jak z bajki, pachnącą mandarynkami, nazywa się daglezja. Pierwszy raz mam takie cudne drzewko, 220cm, w dodatku za jedyne 30zł, bo szwagier stażystki jest leśnikiem:-) Napatrzeć się nie mogę, choć ubierać ją będziemy w Wigilię:tak:
Zadanie na dzisiejszy wieczór to wydrukowanie 3 kalendarzy na prezent, a potem lulu.
Dobrej nocy!

i ja sie witam
mnie tam caly dzien w domu nie ma, nie biore udzialu w zadnym gotowaniu, ja tylko sie bujam po chalupach hihi i goszcze, bylam z niunia u bratowej do poludnia, po poludniu na shopingu ale nie wykupilam wszystkiego... jakos ciezko mnie zadowolic hehe ale cos tam kupilam, nie wrocilam z pustymi rekami do domu oj nie...hihi
kolorowych snow i przespanej nocki zycze wszystkim!

Łoł nie jestem odmieńcem super:-D:-D
A myślałam że tylko ja się nie spinam na święta:-D
Moja tesciowa zawsze ( w tym roku nie miała jak bo ta oprecaja nogi ) to zawsze plan miała gotowy i już trzy tyg wcześniej błysk robiła .. he he wiecie mycie kryształów w barku i takie tam he he . A dla mnie święta to spędzenie czasu z rodziną i tyle . a czy mam przy tym czyste okna to mnie mało interesuje;-)
Przy jedzeniu to też już po samej wigili wymiękam , bo ile mozna:no:
Więc pewnie zamiast jedzenie to na jakiś spacer się pójdzie .

Zielona to jak byś się wybierała w miejsce pochodzenia :D to pisz, zapraszam do mnie ja z Bełchatowa jestem to się zgadamy :D

A ja tam lubie jeśc w Wigilię i gotowac, chociaz ja mam sytuacje konfortową troche u rodziców troche u teściów, a każdy co innego robi :);p

AAaaaaaaaaAAAA!!!!!!!!!!! Oszlaeje z tymi Świętami :)

miałam poodpisywać a jak przeczytałam to mała odstawiła zabawe a potem spać nie chciała i lipa, a teraz to ja spać musze!

Z tego co pamiętam

Odnoćśnie Misia Bebiko- ramki nie wygralismy, a misio jest bardoz fajny- nie duzy ma ze 25cm z tej firmy nici. Dodam fotke małej z nim.

Jestesaniolkiem-to pierwszy raz taka wieksza imprezka u nas byla- ale znowu nie az tak duza-8 osob ;) ale bardoz fajnie- i nawet sie zdziwilam z emala dos tak nawet to przezyla :)

Poza tym widze ze u kazdej taj u mnie wir swiatecnzych przygotowan, zakupow i porzadków.. :)

Nimniej pamiętam o tych co nie bardzo mają głowę do świetowania- Judysia- pamietam i modle sie o zdrowie Zosika! Jak sie czujecie? Ty juz zdrowiejesz? Jak mała? Napisz do nas!

Kingunia- 100lat dla Laurki

A wiecie że moj Julik jutro kończy 9 miesięcy?! niesamowite!!!! :D i powim Wam ze juz kompletnie zbzikowałam na punkcie mojej corki- dzis caly dzien tylko chodzilam i ja całowałam przy kazdej okazji :]

Dobra uciekam spac bo pewnie znow ciezka noc przede mna...

Dobranoc i obiecuje z po Świętach bede wiecej pisać!

reklama
A ja sprzątam :-) i gotuję, a wynika to z prostego faktu, że jak mam urlop, to mam czas, bo jak z roboty wracam, to z dziećmi siedzę i sie bawię, a potem nie mam siły na nic, to sobie czytam i w necie sie 'bujam'... zresztą mycia okien po nocy to sobie nie wyobrażam... więc wybór jest taki- albo odgruzowuje chatę w grudniu, albo robie to w wakacje... w wakacje to ja będę leżała na plaży, o ;-) a tak na powaznie, to jakoś tak się utarło, że generalkę robimy 2 razy do roku przed świętami. Na szczęście robi ją z mężem wspólnie, więc się nie urabiam po pachy... no i jak się czegoś nie zrobi to bez paniki :-D

A największy bałagan, to mam ostatnio w fotach i teraz trzeba je posortować, wysłać do wydruku, zabezpieczyć dane... ło matko, aż mnie ciarki przeszły po plerach :-(

Kuba zrobił dzisiaj wystąpienie, rzut na twarz znaczy się i ogólna histeria... i co? I ja czytam w necie, że jest: bunt dwulatka, trzylatka, czetrolatka, okres negacji siedmiolatka i bunt nastsolatka... to się nigdy nie skończy, a jak jeden skończy to drugi zacznie ;-)

Do góry