reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Cześć Piekne moje :)

kurde nie mam na nic czasu! wczoraj super impreza sie udała- mała nawet jakoś padła bez wiekszej tragedii chociaż troche sie bala nawalu ludzi dookoła wcześniej ;)
A dziś znow przedświątecnzie goście i caly dzien zleciał...ehhh...zaraz musze karmić mała więc poki co tylko nadrobie ale posteram się poodpisywac jak tylko opanuje Julszczy żywioł :-D

Póki co miłego wieczoru i przygotowań do Świąt

Zdążyłam tylko...
Kataki- alez ja Ci współczuję że Teściowa nie dojechała :-):-):-):-) mojej tez ma nie być :-p:cool2:

reklama
jeeeezu jak wy lecicie z tymi stronami o jaaa.... mam sekunde dla siebie, Niko juz spi ja zaraz wlece do anny i spac....
ella heh a propo do kogo Niko podobny, moglabym spokjnie powiedziec ze go nie rodzilam.... Nikos to istny P. hmm ale charakterek ma po mnie :p.
SDC10086.jpgSDC10895.jpg

poza tym jak ty dajesz rade z tyloma ludzmi ja bym padla.... jek kumpela wpadnie albo dwie to juz tlok, a co dopiero wiecej ludzisk :D!!

@ to cos obcego dla mnie.... od porodu dalej jej brak, ale ja piersia karmie....
Niko ogolnie niechetnie do sloiczkow podchodzi, woli cos wziac w raczke i normalnie pogdyzc ale tak wogole to piers co 2-3h nadal wsuwa... i to wyglada tak ze teraz wazy 10,2kg i ma 79cm.

Witam przedświątecznie
Szalejecie z przygotowaniami.
Ja w tym roku większe porządki sobie odpuściłam, tzn odwaliłam takowe w październiku jak jeszcze leniłam się na macierzyńskim, bo wiedziałam, że przed świętami zapału może nie starczyć.
Gary pogotowane, jutro jeszcze tylko pierzynka, kompot i pieczenie mięcha.

Katik no to ci teściowa prezent zrobiła:tak:

A tak w ogóle to wracam dziś z pracy, otwiera mi P cały rozpromieniony: Zosia raczkuje!! Puściła się dziś niesamowicie, dostała odpowiednią zachętę w postaci pilota po drugiej stronie pokoju i poooszłaaa:-)

przepraszam, że nikomu nic nie odpiszę... ale ja dalej cierpię na kiepski nastrój... :-(

przeczytałam co u was, żeby nie było... pozdrawiamy ciepło...

jestesaniolkiem witam z powrotem wsrod nas...

Ostatnia edycja:
Kici - nie smutaj się .

Ale porzadki i gotowanie a mi się nie chce sprzatać w nosie to mam :)
Okien nie myje - bo dla mnie w zime to głupota :) i nigdy w zime tego nie robiłam , troszkę ogarnęłam , kuchni nie ruszam bo mój maż jak gotuje to i tak zaraz jest bajzel więc co sobie będę dodawała roboty ,.. Czyli tak z luzikiem do tych świąt jak zwykle podchodzę . jakoś nie lubię trzy tyg sprzątać żeby potem trzy dni jeść :)

Aniam w koncu ktos kto mysli o myciu okien w zimie to samo co ja:) w sumie o sprzataniu tez mysle podobnie, swieta w tym roku wybitnie krotkie wiec po co mi dwa razy wiecej czasu spedzic na sprzataniu...ja dalej lazienki nie posprzatalam :D jutro moj Bartek wraca wiec zajmie sie mala to w koncu chyba sie zmobilizuje...

Kici - nie smutaj się .

Ale porzadki i gotowanie a mi się nie chce sprzatać w nosie to mam :)
Okien nie myje - bo dla mnie w zime to głupota :) i nigdy w zime tego nie robiłam , troszkę ogarnęłam , kuchni nie ruszam bo mój maż jak gotuje to i tak zaraz jest bajzel więc co sobie będę dodawała roboty ,.. Czyli tak z luzikiem do tych świąt jak zwykle podchodzę . jakoś nie lubię trzy tyg sprzątać żeby potem trzy dni jeść :)

swinto prowda!

maly spi = nareszcie, bo umeczyl mnie dzis ze jejjj

a mnie to cale generalne sprzatanie przed swietami smieszy;-).....co by bylo gdyby takie swieta wypadalby co jakies 2 mies..... dom by lsnil :-D:-D:-D:blink:

kici- glowka do góry i o usmiech poprosze :tak:

reklama
Aniam w koncu ktos kto mysli o myciu okien w zimie to samo co ja:) w sumie o sprzataniu tez mysle podobnie, swieta w tym roku wybitnie krotkie wiec po co mi dwa razy wiecej czasu spedzic na sprzataniu...ja dalej lazienki nie posprzatalam :D jutro moj Bartek wraca wiec zajmie sie mala to w koncu chyba sie zmobilizuje...

Marta, mężem się zajmij, nie sprzątaniem! Co do okiem - też się zgadzam, na wiosnę o tym będę myśleć.
Magda - gratki dla Zosi. Grunt, to dobry motywator
Kici, nie smutaj się. Będzie lepiej, niedługo.

A mi się ciągle nic nie chce. Starsza w domu siedzi, żeby na święta nic jej nie złapało a ja już czekam, żeby babcie/ciocie ją przejęły i odpocznę trochę. Znów ciągle jest "mama! mamusiu!!!" i co 2 min. "ja chcę...." Musze jakieś stopery nabyć

Do góry