reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

a ja sie zbieram od dwoch dni do posprzatania lazienki i jakos nie moge tam trafic... do tego zla jestem bo moj szanowny malzonek wraca dopiero jutro po poludniu...

reklama
I ja się witam i biorę się za porządki.

Marta nie jesteś sama, mi też do łazienki daleko...ale najdalej mi do zrobienia porządków w dokumentach i materiałach z pracy... a sterty rosną.
A i najważniejsze aby mąż bezpiecznie dojechał, to jest najważniejsze.

Ja po weekendowej stłuczce miałam tysiące myśli w głowie, co by było gdyby. Boję się jeździć w tych warunkach, wiem,że nawet przy małej prędkości ciężko jest panować nad samochodem...

Pamiętasz jak pisałam,że mam dużo rodziny w Iławie? Znasz może Matysiuków lub Albrewczyńskich?

Ostatnia edycja:
Mój mąz pojechał na zakupy .. czyli może w te swięta nie umrzemy z głodu he he . dobrze ze mam kolezankę co ma spozywkę bo sobie u niej zamówiłam sporo jedzobnka , bo ma bardzo dobre rzeczy u siebie . Bo jak pomyślę o tych kolejkach to mi się rzygać chce .. ludzie to kupują jakby tydzień miało być zamkniete .
To spadam bo Ola mi zjada jakieś papiery własnie

cześc dziewczynki ja nachwilkę tylko sie przywitać i spadam

katik Super że Święta spędzicie sami tylko z wasz niunią
kwiatek ja mam od dawna normalne @ ale to dlatego że nie karmiłam piersią więc wszystko wróciło do nory zaraz po połogu

Hej hej u nas wszystko w porządku ale brak czasu wczoraj to nie wyrabiałam,dziś nie będzie lepiej zamiast odpocząć w te święta to człowiek się ozapierdziela...Zrobiłam wczoraj małej jajecznice z maselkiem i mlekiem na parze,ale niezbyt jej smakowała owszem zjadła ale mine miała dziwną :-)
kittek,marta dołączam się do was ja już 3 dzień myje łazienke i nadal jest nie umyta,jak mam sprzątać to biorę się za wszystko inne później budzi się mała i łazienka nie zrobiona.No nic może dziś sie uda
Katik chyba mocno się modliłaś o te śnieżyce hehe,przynajmniej spokojnie i bez nerwów spędzicie święta

Witam ja tylko wpadłam jak po ogień powiedzieć dzień dobry i że żyję i mam dzisiaj powera do roboty (na razie ;-)) więc pędzę pracować póki mi się jeszcze chce...
Wpadnę później

Kittek nazwisko Albrewczyńskich cos mi mowi, moze z twarzy bym skojarzyla:) ale Matysiuk w sumie tez mi cos mowi,wiem ze ze niedaleko mnie mieszka albo mieszkal chyba Marek Matysiuk. ja duzo nazwisk znam bo przed urodzeniem malutkiej pracowalam w punkcie Ery i mi sie wszystkie nazwiska z praca kojarza:)

maz juz jest w Polsce ale u nas chyba gorsze drogi niz na zachodzie, ciezarowka z jego firmy wlasnie sie gdzies zakopala, jego wujek ktory jezdzi tez wtej firmie prawdopodobnie nie zdazy na swieta i chyba szef bedzie musial ruszyc z odsiecza... ciekawe jak mojemu mezowi sie uda, jutro ma dopiero rozladunek w Warszawie, pozniej kogos musi zawiezc do Lubonia Kujawskiego (moglam przekrecic nazwe miejscowosci) i dopiero do domu czyli w tych warunkach napewno zastanie go wieczor...

czesc mamuski :)
maly spi, ja miedzyczasie upieklam biszkopt ktory nie opadl (trzeba nim rzucic o podloge)
wielkich porzadkow nie mam bo caly rok to przerabiam. na koniec po calym kucharzeniu przed sw tylko ogarnac dywany i kurze zreszto jak co dzien.
nocki u nas sie poprawily maly budzi sie raz na mleczko ok 1-2, i spi az do 6 potem przytulki w mamy luzku i spimy do 8.00.
wiec jestem co raz szczesliwsza i wyspana mama. :)
a teraz czas na podczytanie co u was
milego dnia
..............................
katik- a jednak dziewczyny wywrózyły swieta bez tesciowej :)
kwiatuszku- ja mialam dopiero 2 raz @ i jak narazie tylko roznica 1 dnia w opoznieniu, ale za to straszne dlugie bo az 5-7 dni i to na maxa.(wczesniej 3 dni takie normalne)

Ostatnia edycja:
witam się i ja. Niewyspana jak zwykle, nie wiem kiedy ja się wyspię...
kwiatek ja mam okres od lipca, trzy miesiace po porodzie już dostałam, chociaż karmię małego piersią. Teraz jak jest chory(salmonella sie cholera przypałętała) to nic prawie nie je tylko pierś! Z okresem praktycznie wszystko wróciło do normy,cykl co 28 dni.
Ja się w tym roku nie wyrobię, ale nic to, zdrowie dziecka ważniejsze, wisi mi na cycu i co ja mam zrobić, w chuście już za ciężko sprzątać! Prezenty nie kupione, dom nie posprzątany ale będziemy świętować!! Jakoś się klimat stworzy
Udanego dnia sprzątającym i kupującym mamusiom!

reklama
marta 101 głos należy do nas życzę wygranej :tak:
filonka zazdroszczę ci że nie musisz robić ogromnych porządków przed świętami i że masz ochotę codziennie sprzątać podziwiam !!!

wpadłam na chwilę w przerwie między sypialnią a łazienką, firanki się piorą brzdąc śpi a ja najchętniej bym do niej dołączyła ;-)

katik tak sobie jeszcze pomyślałam że dobrze że ona utknęła na lotnisku w Wawie a nie u was w drodze powrotnej:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry