reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dzien dobry!

No i ja rowniez ciesze sie z posta Judysi. Czekamy na informacje o wszystkim co u Was.
Super, ze Zosinka taka dzielna!!!!

U nas nocka ok, ale jakas taka pogoda do bani, szaro i buro i nic sie nie chce.
Dzis ma przyjsc hudraulik wymieniac toalete na nowa, mam nadzieje ze faktycznie przyjdzie,bo od czwartku dojsc nie potrafi.
pozatym... jeszcze tylko 5 dni i tesciowa przylatuje. Dzizas......

Judysiu...pisz kochana nawet o duperelach, od tego jest form zeby się wygadac, zresztą my tez często o doopie Maryni piszemy;-)

marta....super ,że mąż był z Wami, napewno naładowałaś akumulatorki na następne dni, no i trzymamu kciuki za oczko:-)

aniam...hehe no czuwamy, czuwamy, a głosik oddany:-)

Ja dzisiaj z dwójeczką w domciu. Córcia postanowiła,ze chce się wyspac i pobyc trochę z GU-GU (tak pieszczotliwie nazwała braciszka:-)), rano czytała mu abjeczki, a ja w tym czasie mogłam troszke chatke ogarnąc. Teraz synus śpi, córcia gra na kompie a mama na bb:-)

Dzien dobry!

No i ja rowniez ciesze sie z posta Judysi. Czekamy na informacje o wszystkim co u Was.
Super, ze Zosinka taka dzielna!!!!

U nas nocka ok, ale jakas taka pogoda do bani, szaro i buro i nic sie nie chce.
Dzis ma przyjsc hudraulik wymieniac toalete na nowa, mam nadzieje ze faktycznie przyjdzie,bo od czwartku dojsc nie potrafi.
pozatym... jeszcze tylko 5 dni i tesciowa przylatuje. Dzizas......

hehehe Ty jak ten żołnierz w wojsku, co odlicza dni do wyjścia...hehe, a centymetr masz???

dzien dobry
ja tylko na chwilke bo dzis mam ostatni dzien wolnego przed swietami i musze sie dzieckiem na zapas nacieszyc

judysia buziaczki dla Zosi:*

powoli nadrabiam

Judysiu
napisałaś o tym uśmiechu Zosi...
to super że jest pogodna, radosna, że nie widać po niej cierpienia
to bardzo ważne dla rodziców, daje nadzieje i na pewno pomaga również Tobie się uśmniechnąć
jesteście dzielne dziewczyny i trzymam mocno kciukasy za spontaniczną regresję!!!!

asyście Igora wybrałam "kreację" i usłyszałam "Mamusiu będziesz najpiękniej wyglądała na imprezie". Nie wiem po kim on ma te gadki, bo na pewno nie po tatusiu;-)
Znikam spać
:))))))))) ale fajnego chłopaka wychowujesz :tak::-)
13x13
Trzynacha, ciesze sie, ze ciezko pracujesz przy wykanczaniu mieszkania. Ciesze sie, bo to Twoje :D I bardzo Wam zazdroszcze... Nie ma to jak poprzestawiac sciany, tu wyburzyc, tam zabudowac i nikomu nic do tego hehe. Mam nadzieje, ze bedzie sie Wam dobrze w tym gniazdku mieszkalo.
Zielna to zawsze dobrze godo
podpisuje sie pod tym :tak::tak::tak:

cześć dziewczyny, nie udzielam się ale podczytuję Was codziennie!
Przyznam się, że już się chyba uzależniłam od forum więc postanowiłam się odezwać. Czasu nigdy nie ma na klikanie, wiadomo jak przy dziecku..dom, mały i tak w kółko
Mój synuś ma już 8,5 miesiąca i jeszcze nie ma ani jednego zęba, nie wiem czy powinnam się martwić.Może to, że jest wcześniakiem(urodzonym tylko miesiąc wcześniej, ale zawsze!) ma jakieś znaczenie.
Judysia całym sercem Jesteśmy z Tobą i Twoją córcią, wyzdrowieje na pewno!!
witam ciepło
ząbki mają jeszcze czas
spokojnie:tak:

No i siedzę z młoda i z przerwami czytam..

Lena siedzi obok i przegląda Newsweek:-D
Poprzedniej nocy spała do 9.50 z dwiema przerwami na cyca, o 3.00 i 7.45 :szok:
Dawno się tak nie wyspałam:happy2:
zazdroszcze oj zazdroszcze :) u nas tak nei było NIGDY :-(

A ja piszę do was w stanie lekkiej nieważkości:) po raz pierwszy od 17 mcy otwieram wino ze swoim chłopina:)taa....nie ma to jak stare dobre Carlo rosi...Tak mi smakuje że nie wiem co to będzie po całej butli hehe....
Tobie również zazdraszczam kobietą
mam nadzieje ze załąpałaś neizłą fazkę hi hi ;-):-) ja karmie Tymka tylko w nocy, i tak ma bytle o polnocy ale inne pobudki to herbatka lub cyc
to takie ciumkanie
sporadycznie zdarza sie w dzien
no i jeszcze nei pilam niczego, no raz troszke winka
kupilam sobie reddsa ostatnio i tak czeka kiedy go zdecyduje sie otworzyc
ciagle sie zastanawiam czy mi wolno...:sorry:

Witam:-)

Judysiu - Cieszę się, że napisałaś i mamy nowe wiadomości o Zosieńce, a jeszcze bardziej mnie cieszy fakt, że Zosia taka silna jest i tak dobrze to wszystko znosi, że jest pogodna i uśmiechnięta i że Jej babcine zupki smakują:-) To Wam na pewno dodaje siły. Modlę się o Nią codziennie. Życzę Wam wszystkiego, co najlepsze!! A rodzina z pewnością się ucieszy z upominków wykonanych przez dzieci.

Kici - zaraz poczytam, co u Was, choć po tym co napisałaś, to aż się boję wchodzić i już mi smutno:-( Tulę mocno!

U nas nocka lepsza niż poprzednia, Lenka się powoli przyzwyczaja do swojego pokoiku. Pospała do 7.00 i przed chwilą ją ululałam, śpi w wózku przy kominku:-)

Muszę się ogarnąć, bo na 13.00 szoruję do pracy.
Miłego dnia!

reklama
Do góry