wyprzedziłas mnie, miaam właśnie zrobic to samo:-0
Moderatorzy czuwają
czytamy sobie w myślach he he
dziewczyny prosze o głosiki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wyprzedziłas mnie, miaam właśnie zrobic to samo:-0
Dzien dobry!
No i ja rowniez ciesze sie z posta Judysi. Czekamy na informacje o wszystkim co u Was.
Super, ze Zosinka taka dzielna!!!!
U nas nocka ok, ale jakas taka pogoda do bani, szaro i buro i nic sie nie chce.
Dzis ma przyjsc hudraulik wymieniac toalete na nowa, mam nadzieje ze faktycznie przyjdzie,bo od czwartku dojsc nie potrafi.
pozatym... jeszcze tylko 5 dni i tesciowa przylatuje. Dzizas......
Chyba pojeli że dziecku do zdrowia to przede wszystkim rodzice są potrzebni a nie tylko leki
hehehe Ty jak ten żołnierz w wojsku, co odlicza dni do wyjścia...hehe, a centymetr masz???
)))))))) ale fajnego chłopaka wychowujesz :-)asyście Igora wybrałam "kreację" i usłyszałam "Mamusiu będziesz najpiękniej wyglądała na imprezie". Nie wiem po kim on ma te gadki, bo na pewno nie po tatusiu;-)
Znikam spać
Zielna to zawsze dobrze godoTrzynacha, ciesze sie, ze ciezko pracujesz przy wykanczaniu mieszkania. Ciesze sie, bo to Twoje I bardzo Wam zazdroszcze... Nie ma to jak poprzestawiac sciany, tu wyburzyc, tam zabudowac i nikomu nic do tego hehe. Mam nadzieje, ze bedzie sie Wam dobrze w tym gniazdku mieszkalo.
witam ciepłocześć dziewczyny, nie udzielam się ale podczytuję Was codziennie!
Przyznam się, że już się chyba uzależniłam od forum więc postanowiłam się odezwać. Czasu nigdy nie ma na klikanie, wiadomo jak przy dziecku..dom, mały i tak w kółko
Mój synuś ma już 8,5 miesiąca i jeszcze nie ma ani jednego zęba, nie wiem czy powinnam się martwić.Może to, że jest wcześniakiem(urodzonym tylko miesiąc wcześniej, ale zawsze!) ma jakieś znaczenie.
Judysia całym sercem Jesteśmy z Tobą i Twoją córcią, wyzdrowieje na pewno!!
zazdroszcze oj zazdroszcze u nas tak nei było NIGDY :-(No i siedzę z młoda i z przerwami czytam..
Lena siedzi obok i przegląda Newsweek
Poprzedniej nocy spała do 9.50 z dwiema przerwami na cyca, o 3.00 i 7.45
Dawno się tak nie wyspałam
Tobie również zazdraszczam kobietąA ja piszę do was w stanie lekkiej nieważkości po raz pierwszy od 17 mcy otwieram wino ze swoim chłopinataa....nie ma to jak stare dobre Carlo rosi...Tak mi smakuje że nie wiem co to będzie po całej butli hehe....
taaa ja płaciłam 12zł/dobe za to ze wyręczałam pielegniarki...
:-):-) a tak serio to trzym się Katiczku, jakoś przeżyjesz!
aniam, wronia dobrze ze czuwacie:-)