reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ja dzis ciezki dzien mialam, nic mi sie nie chce, a tu tyle roboty. A najgorsze, ze nie mam sily, pare razy sie schyle i zaraz mu sie polozyc, bo nogi mi sie uginaja i mam zawroty glowy :-( Tak chcialabym juz byc w 100% sprawna. Qrcze, mialam tyle planow na po wakacjach (z Mackiem na zabawy i znalazlam dla niego takie super zajecia, chcialam sobie pojsc na kurs plastyczny i d... :wściekła/y:) Jestem uziemiona w domu, nawet na spcer sama wyjsc nie moge.

Katik - polcem prowadzenie autka, jesli mozesz, wtedy sie nie mysli, co dzieje sie z cialem
studjujacamama - no u mnie sluchamy glownie radio dla dzieci albo muzyke z plytki i spiewamy sobie z maluszkami, a jak jestem sama to lubie sobie wlaczyc jakies radyjko internetowe z polska muzyczka, najlepiej jakas stara i tez udzielam wokalnie ;-)
aga2010 - powodzenia na egzaminie
13x13 - korzystaj ze snu, korzystaj :tak: ja co probowalam sobie dzis przysnac w dzien to Maciek podchodzil, otwieral mi oczy i mowil "mama nie pi", musze na niego patrzec jak na obrazek

reklama
Podobno gorzej zawsze ma to mniejsze , bo więklsze wymusi jak coś chce i się leci i robi. A młodsze jak chwilkę popłacze świat się nie zawali bo przeciez nie powie co chce

Mówisz??? Ja jestem to starsze z rodzeństwa i zawsze miałam wrażenie, że brat ma lepiej... Ale jak on sie pojawił to miałam prawie 6 lat- to nie jest dobra różnica- za dużo, bo sie już przyzwyczaiłam do bycia jedynaczką ;-)

Ano codziennie tak wstaję, idzie się przyzwyczaić. Ale za to już o 14 mam wolne:-)

Ło matko :szok:! Podziwiam!!! Ja o 6 sie zwlekam i przez pierwszą godzinę przypominam zombi...:cool2:

Witam -przespałam większość dnia i tylko się dziś witam.

Dziewczyny będziemy super mamami -brzdące będą różowiutkie, najedzone i wyspane a my wszystko sobie tak poukładamy:tak::tak:

Miłego wieczoru

Tak jest!!! :-) Też bym sobie pospala...

No nic, trzymajcie za mnie kciuki w czwartek wieczorem jak nie zapomnicie :tak:

Kciuki zaciśnięte :-D

Jakiej muzyki słuchacie Wy i Wasze dzidzie?

No wiec poniewaz starszy gustuje w gitarowych solowkach i ulubiona stacja muzyczna jest Eska Rock, to mlodsze juz w brzuszku sila rzeczy tez musi :-) Kuba nie odpusci, jak jedziemy autem (a zdarza sie to codziennie 2 razy) i cos mu wyjatkowo wpadnie w ucho to krzyczy MAMA MOCNIEJ, MOCNIEJ co oznacza glosniej ;-) I zeby bylo zabawniej ten ostry rock moze byc przeplatany z Betovenem albo Bachem czy Vivaldim...
Piosenki dla dzieci tez moga byc, ale tylko, jak moze tanczyc (i musi miec duuuuzoooo przestrzeni).

Az sie boje tej jazdy, bo caly czas mam problemy z jezdzeniem samochodem, i czesto robi mi sie w aucie niedobrze. Mam nadzieje, ze w piatek tak nie bedzie....

Bedzie dobrze!!! Najwyzej bedziecie sie czesciej zatrzymywac na postoje. Ale zabierz cieple ciuchy, bo u nas zima za oknem :szok: I snieg juz jest :szok:

Ja dzis ciezki dzien mialam, nic mi sie nie chce, a tu tyle roboty. A najgorsze, ze nie mam sily, pare razy sie schyle i zaraz mu sie polozyc, bo nogi mi sie uginaja i mam zawroty glowy :-( Tak chcialabym juz byc w 100% sprawna. Qrcze, mialam tyle planow na po wakacjach (z Mackiem na zabawy i znalazlam dla niego takie super zajecia, chcialam sobie pojsc na kurs plastyczny i d... :wściekła/y:) Jestem uziemiona w domu, nawet na spcer sama wyjsc nie moge.

Nadrobisz pozniej! Teraz dbaj o siebie i uwazaj. Rozrywki nie uciekna :-)

Ja wczoraj przesadzilam z dzwiganiem kloca, no ale jakos go z auta czy z wanny musialam wydlubac. I od razu zacza mnie bolec brzuch- konkretnie podbrzusze w okolicy jajnikow. Ale zadzwonilam do lekarza i mowi, ze to nic groznego (bol nie jest wielki i jak sie nie ruszam to w ogole przechodzi) i mam dzis nic nie dzwigac... Wiec maz z pracy ma wrocic wczesniej (wczoraj przez pogode nie dal rady, niestety).

Witam mamuśki:)u mnie zima za oknem 3 stopnie i pada śnieg z deszczem bbrrr,dziś już lepiej ale od soboty do wczoraj byłam nie do życia,ciągłe bule głowy i non top spałam ile się dało, brak apetytu itd.a myślałam że teraz to już będzie lepiej...każda ciąża inna siet teraz to się rozpadam a gdzie reszta:(przy tamtych brzdącach to mogłam góry przenosić..tyłek rośnie i brzusio też,gadki za małe,sweterki za krótkie ha nic tylko nowa garderoba.Gorąco pozdrawiam..

Czesc

Ja wyprawilam facetow do szkoly, nawet sie udalo na czas. Zjadlam sniadanko i sie zastanawiam co robic :confused:

mycha-30 - to tak jak ja, tamte ciaze juz od 4 miesiaca czulam sie doskonale i gory moglam przenosic, a teraz to szkoda gadac :-(
aniez - wiem, ze nie ucieknie, tylko to takie irytujace, ze chcialabys cos zrobic, a nie pozwalaja Ci na to sily i zdrowie :crazy:

hej ale u mnie zimno i buro,zapalu tez jakos nie mam ale za to homorek dopisuje bo wczoraj bylo fatalnie,ciagle zla bylam tak sobie siedze mysle,ze zima za pasem,a ja to nie bardzo mam kurtki tak na teraz,a na 1 listopada to juz wogole nie wiem w czym pojde w nic sie juz nie mieszcz,ostatnio mi tak brzucholek wywalilo,ze szok

hej ale u mnie zimno i buro,zapalu tez jakos nie mam ale za to homorek dopisuje bo wczoraj bylo fatalnie,ciagle zla bylam tak sobie siedze mysle,ze zima za pasem,a ja to nie bardzo mam kurtki tak na teraz,a na 1 listopada to juz wogole nie wiem w czym pojde w nic sie juz nie mieszcz,ostatnio mi tak brzucholek wywalilo,ze szok

Coś na temat kurtek i płaszczy to też wiem. Moje już są za małe bo wszystkie miałam dopasowane w pasie. Szukałam w tylu sklepach i tyle czasu i nic nie znalazłam. Wszystkie płaszcze w sklepie takie cieniutkie, że szok naprawdę :szok: Jeszcze trochę i nie będę miała jak wyjść z domku na spacer. Tym bardziej, że teraz to już zima za oknem i to tak szybko przyszła :wściekła/y:

no strasznie szybko,ja nie pamietam kiedy ostatnio byl taki zimny pazdziernik,my jak mielismy wesele w 2006 to byla super pogoda i to caly miesiac po weselu, jechalismy nad morze i tam tez bylo cieplo tak,ze teraz jestem mocno zdziwiona,ze juz snieg pada

Ja oststnio tez powyciagałam kurtki i płaszcze, jeszcze są ok, ale nie długo...:-(. Mam jeden taki kurtko-plaszcz do kolan zimowy i w nim powinnam dłużej pochodzic, bo w poprzedniej ciąży jakoś się udało;-), a jak nie to pojade do babci i jej cos z szafy wyjmę...hehehe, babcia jest kuleczka więc bedzie ok. Co prawda ja mam 170cm, babcia 150 w "kapeluszu", ale jakbym jakis plaszczyk wzięła, to ja bym kurteczke miała..hehehe:-D

reklama
uhu ha przyszła zima zła :-( jeju normalnie zasypało nas dziś!!! Śniegu ponad kostki!!! MASAKRA jakaś. Nie ruszam się dziś nigdzie z domu. Brrrrrrrr.
Podobno od poniedziałku ocieplenie, no ale dzisiejszym dniem jestem przerażona :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Do góry