reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

dzieńdobrybardzo ;-)
śniegu po pas, mróz -11'C i wiatr oto prognoza pogody z Białegostoku
wczoraj wieczorem oglądałam na vod powtórkę finału "mam talent" i się popłakałam jak ta dziewczynka wygrała. Skąd w tak małym ciałku taki głos. No i Jeszka niezła dżaga i dotego ziomalka Agnieszki z Rybnika. Aga i ty się nie chwaliłaś że macie tam taki talent ;-)

dzisiaj po pracy muszę jakieś ciacho szybko upiec bo rodzinka przychodzi na imieninową kawkę. Jak macie coś w zanadrzu to poproszę na kulinarnym :tak:

Bom nie wiedziała?? Gdzieś mi się coś o uszy obiło ale nie miałam pojęcia co i jak... dopiero w niedzielę poczytałam Gazetę Rybnicką a tam o niej było... jakoś cicho było nie nagłaśniali tego za bardzo u nas...

Witam... matko co za warunki...
Jeju jak mi szkoda mojego A. w taką pogodę po całej polsce w zdłuż i wszerz... dzisiaj z włocławka w okolice torunia się przemieścić musi a potem gdzieś w morskie strony i dopiero na Katowice...
ide na spacer z M.
Miłego dnia

reklama
Witam,
mój motylek skończył dziś 7 miesięcy!!!!
Świętowała od północy, nie spała do 4.00, później z przerwami do 8.00 jakoś dotrwałyśmy i chyba z 30 razy podawałam jej smoka, tuliłam i odkładałam do łóżeczka (zęby górne nam idą).
O 8.00 padła na moich cyckach i brzuchu i pospałyśmy godzinę. No i nadal nie śpi, ale już oczka trze, więc idziemy zaraz kolejną próbę do spania robić.
Na 13.00 lecimy do biura.
Nadrabiać będziemy wieczorkiem:-)
Miłego dnia!

Elvie widze, ze Pola postanowila swietowac z Lenka.

Wczoraj ja pochwalilam za piekna nocke, a dzis pokazala na co ja stac. O 23 sie przebudzila jak my wchodzilismy do lozka, i zaczela fikac i brykac. Nic nie dawalo rady by ja uspokoic, smoczek w gre nie wchodzil... O 1.40 jeszcze panienke laskawie lulalam, by jednak poszla spac...
Ostatecznie po 2 i 160 ml mleka padla, a my razem z nia.
Az mi szkoda Ł, bo ciezki dzien wczoraj w pracy mial, i zamiast 8 godzin pracowal 11, dzis zapowiada sie podobnie, a potem jeszcze szkola.

My z kolei jak ksiezniczka wstanie i zje obiadek spadamy do centrum, pozalatwiac kilka spraw w urzedzie.

aaaa, no i chcialam sie pochwalic, ze MAMY SNIEG. Radosc watpliwa, bo zaraz musze droge 40 minutowa pokonac, a biorac pod uwage, ze snieg na chodnikach, pewnie zejdzie nam dluzej.

Ostatnia edycja:
hejka
u nas snieg po pachy i -10.
ale na spacerku 20 min bylismy. wiecej ubierania i krzyku przy tym niz całego wyjscia.
po spacerku wpad do sąsiadki na herbatke imbirowa i nie obyło sie tez bez andrzejkowego kielicha sąsiada . brr niezle mi zakreciło w głowie bo to samoróbka mocna jak ch......a.
teraz juz po obiadku. mały sie bawi ale pewnie zaraz padnie w kime.

a u nas jednak nocka super obudzil sie o 4 na butelke i wstał juz o 7 na zabawe i krązenie po łuzeczku.

no co do jazdy w takich warunkach to koszmar współczuje kierowcom.

a ja niebawem bede zmuszona do takiej jazdy bo chce se posciel kupic. a ze na allegro tylko mam wybór 4 rodzaji o wymiarze który mi trzeba i nie wiadomo jaka jakosc, bede musiala wyjechac w misto i czegos poszukac.

Witam
Dzisiejszy spacer po tych zaspach to niezła przeprawa. Alicja nie zmarzła, spała słodko. A mama się męczyła. Ale słoneczko grzało cudnie.
No i mam drugą @ :wściekła/y::crazy::angry: Jedyny plus jest taki, że nie boli tak jak to bywało wcześniej. Nawet nie muszę nic brać przeciwbólowego.
Do tego popsuło nam się auto, łożyska, hamulce i coś tam jeszcze. Części wyniosą ponad 700zł + robocizna. I po świętach. :wściekła/y: Nie będzie prezentów w tym roku, tylko dzieci dostaną, Alicji prezent już zakupiony, więc zostanie tylko chrześnica. I znowu pojedziemy do rodziców, jednych i drugich. A tak chciałam w końcu wyprawić wigilię w domu.
Nasze nocki poprawiły się (chociaż nie wiem czy powinnam to pisać, bo jak pochwalę to pewnie się spieprzy), zakręciłam ogrzewanie w sypialni. Jest chłodniej i małej od razu lepiej się śpi.

Tak sobie mysle, ze Love to sie na nas obrazila, wic moze Aniam powinna magiczny palec uruchomic. Natomiast nie wiem co sie dzieje z Magda Ciosek. Macie jakies wiesci?

Nie tylko ona. A co z 13?

witam:-)

u nas wszystko oki jak zawsze:-) co prawda Staś zarządził pobudkę o 5:40 ale jakoś funkcjonuję, za oknem pięknie zimowo, a mój termometr w słońcu pokazuje +20, od razu mi się humorek poprawił jak to zobaczyłam:-)

elvie najlepszego dla Lenki! mam nadzieję że za te nocne rozrabiania to w biurze Ci ładnie pośpi i następna nockę!

Witam
Dzisiejszy spacer po tych zaspach to niezła przeprawa. Alicja nie zmarzła, spała słodko. A mama się męczyła. Ale słoneczko grzało cudnie.
No i mam drugą @ :wściekła/y::crazy::angry: Jedyny plus jest taki, że nie boli tak jak to bywało wcześniej. Nawet nie muszę nic brać przeciwbólowego.
Do tego popsuło nam się auto, łożyska, hamulce i coś tam jeszcze. Części wyniosą ponad 700zł + robocizna. I po świętach. :wściekła/y: Nie będzie prezentów w tym roku, tylko dzieci dostaną, Alicji prezent już zakupiony, więc zostanie tylko chrześnica. I znowu pojedziemy do rodziców, jednych i drugich. A tak chciałam w końcu wyprawić wigilię w domu.
Nasze nocki poprawiły się (chociaż nie wiem czy powinnam to pisać, bo jak pochwalę to pewnie się spieprzy), zakręciłam ogrzewanie w sypialni. Jest chłodniej i małej od razu lepiej się śpi.

Nie tylko ona. A co z 13?

współczuje problemów z autem! też ostatnio mieliśmy nieplanowane wydatki, ale nie aż tak wielkie! a 13 pisała jakiś czas temu ze znika gdzieś u rodziców, chyba jakieś problemy zdrowotne jak dobrze pamiętam...

Jestem dziewczyny jestem
Podczytuję Was ale nie piszę bo i nie ma co...
Ala zdrowa, siedzi, raczkuje -wstawać chce a matka nie pozwala.
Podczytuję Was i w sumie jestem na bieżąco bo za dużo się nie dzieje więc nadążam
Mama leży i tu coś ciągnie tu coś boli -jak to po operacji
A ja mam problemy z tarczycą i smutno mi z tego powodu...

Dziękuję za pamięć...
Ja o Was też pamiętam:tak:

Witam..
Zrobiliśmy dzisiaj małą sesję Lence. Robimy jej foty na każdy pełny miesiąc:-)
Teraz szkrabinka już śpi, a ja się objadam delicjami patrząc na orbitrek he he he

13x13 fajnie, że się odezwałaś. Zdrówka dla mamy!

Filonka - ja pościel zawsze kupuję tutaj: Calvado.pl - Prezenty, pościel, prezenty ślubne, ekskluzywna pościel Valdoro.pl - Prezenty, Pościel, Ręczniki, oryginalne Dekoracje wnętrz Polecam!

Katik - mam nadzieję, że dzisiejsza nocka będzie spokojniejsza. Jak mi się młoda znó w okolicach północy obudzi to jej czopek zaaplikuję na to ząbkowanie.

maonka - współczuję @ i naprawy auta.. Ja dzisiaj ratę 540zł za AC zapłaciłam, wkurzając się przy tym potwornie:/

ewka - Lenka dziękuje;-) Do biura ostatecznie dzisiaj ze mną nie poszła, została w domu z tatusiem i babcią. Dali sobie z nią radę i była bardzo grzeczna a na mój widok ryk i jak podeszłam to rączki do góry. Ostatnio często tak reaguje. No i znikać jej muszę już po cichaczu, bo skubana zaczyna czaić, że mama wychodzi:D

Spadam kłaki myć i wosk wax nałożyć, bo mi maonka przypomniała o kuracji;-)

reklama
Do góry