reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
dobranoc ide spać póki moj zakatarzony szkrabek śpi
tu jest tego mnogo
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
kiedys czytałam taki artykuł o dzieqwczynach co nie mogły miec dzieci i takie lalki kupowały i się nimi opiekowały jak maluszkami .
Smutne
Ale te lalki przerażają
kiedys czytałam taki artykuł o dzieqwczynach co nie mogły miec dzieci i takie lalki kupowały i się nimi opiekowały jak maluszkami .
Smutne
Ale te lalki przerażają
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ja bym nie chciala takiej lalki nawet za darmo
Katik
...jestem mamą...
Monia, masz zakaz znikania na tak dlugo! Alez mi tych postow brakowalo!no i z nowości - starsza napisała list do Św. Mikołaja...całe 11 pozycji :-)...najtańszy, najbardziej rozchwytywany prezent to "6 paczek plasteliny" ... cała rodzina o niego walczy, bo pozostałe są.....hmmmm...wartościowe ...
a najgorsze jest to, że choćbym Wam chciała napisać co ona tam wymyśliła, to nie jestem w stanie, bo takie nazwy, że ...
dobrze, że zawsze pisze na końcu listu, że zrozumie Mikołaja, jeśli nie przyniesie jej wszystkich 11 pozycji, aczkolwiek bardzo go jednak prosi aby był hojny :-):-):-)
czyli u nas jak zwykle wesoło :-)
A Laurka niezla hehe :-)
Tutaj dzieciaki takie moze 13-14 letnie w szkole jako zajecia maja opieke nad podobnymi lalkami. Dostaja je chyba na tydzien do domu, trzeba karmic, przewijac, lulac, bawic sie itd. Lalki maja jakies czytniki i wszystko rejestruja, potem w szkole to odczytuja jak i ile czasu poswiecily dziecku. Podobno norma jest , ze lalki sa zaniedbywane oraz notorycznie dostaja wpierdziel.tu jest tego mnogo
Smutne
Ale te lalki przerażają
Znajomych corcia miala kiedys ta lalke, to jak widzialam to wygladala wlasnie jak zywa. Placze, mruczy itd! Na ulicy juz nie raz sie nabralam ze smarkacze ida z prawdziwymi dzieciakami na rekach a to lalki.
ja bym nie chciala takiej lalki nawet za darmo
ja też...
reklama