reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

mg2564.jpg

Dziewczyny nie mogłam, musiałam to wkleić, jestem w szoku. To lalka!!! Za 1250zł. Brrrrr

To też:

10467131.jpg

reklama
w pierwszej chwili pomyślałam, że Kittkowi odbiło, że swoją niunię wszystkim tak lajtowo pokazuje....

omg, ja nie mogę ale te lalki są, hmmmm, "rzeczywiste"....

W Niemczech gdzie mieszkałam to te lalki były dość popularne. W domach snobów panie miały takie lalki i dla nich dosłownie wszystko, łącznie z wózkami Inglesiny.

no i z nowości - starsza napisała list do Św. Mikołaja...całe 11 pozycji :-)...najtańszy, najbardziej rozchwytywany prezent to "6 paczek plasteliny" :-D:-D:-D... cała rodzina o niego walczy, bo pozostałe są.....hmmmm...wartościowe :-D...
a najgorsze jest to, że choćbym Wam chciała napisać co ona tam wymyśliła, to nie jestem w stanie, bo takie nazwy, że :szok:...
dobrze, że zawsze pisze na końcu listu, że zrozumie Mikołaja, jeśli nie przyniesie jej wszystkich 11 pozycji, aczkolwiek bardzo go jednak prosi aby był hojny :-):-):-)

czyli u nas jak zwykle wesoło :-)
Monia, masz zakaz znikania na tak dlugo! Alez mi tych postow brakowalo!
A Laurka niezla hehe :-)

tu jest tego mnogo
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
kiedys czytałam taki artykuł o dzieqwczynach co nie mogły miec dzieci i takie lalki kupowały i się nimi opiekowały jak maluszkami .
Smutne :(
Ale te lalki przerażają
Tutaj dzieciaki takie moze 13-14 letnie w szkole jako zajecia maja opieke nad podobnymi lalkami. Dostaja je chyba na tydzien do domu, trzeba karmic, przewijac, lulac, bawic sie itd. Lalki maja jakies czytniki i wszystko rejestruja, potem w szkole to odczytuja jak i ile czasu poswiecily dziecku. Podobno norma jest , ze lalki sa zaniedbywane oraz notorycznie dostaja wpierdziel.
Znajomych corcia miala kiedys ta lalke, to jak widzialam to wygladala wlasnie jak zywa. Placze, mruczy itd! Na ulicy juz nie raz sie nabralam ze smarkacze ida z prawdziwymi dzieciakami na rekach a to lalki.

reklama
Ja też, żeby nie było,że mi się podobają. Ale jak pisze Aniam to niestety są kobiety,które nie mogą mieć dzieci i na nie przelewają uczucia.....

Do góry