reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

sospettosa przykro, że nawet się nie nacieszyliście sobą... pamiętaj że po chwilach trudnych zawsze wychodzi słońce! odbijecie sobie to wszystko.

elvie - współczuję tego ząbkowania.... u nas nadal zero ząbków i może to lepiej... :eek:

u nas póki ci wszystko w miarę oki... nadal szukam nowej pracy, ale mam wysokie wymagania tak więc jeszcze to może potrwać. Niestety życie z moją mamą pod jednym dachem wykańcza mnie i mojego małża... Mama od sierpnia siedzi nam na głowie i nie dokłada się ani grosza do rachunków... ale na papieroski ma kase... szkoda gadać... zaczynamy rozważać wyprowadzkę... ale najpierw musimy zmienić prace na lepsze bo inaczej nie damy rady... Mama sama tutaj też nie da rady, ale wtedy nie będzie mnie to interesowało... z resztą to temat rzeka i nie na ten wątek.

reklama
kurde, strach się bać tego ząbkowania ;/.
u nas pókico null jeśli chodzi o ząbki. A ponoć im dziecko starsze tym gorzej znosi wyrzynanie mleczaków ;/

Nie wiem skąd ta teoria ale SZymkowi wychodziły bezbolesnie a bardzo późno . ja to wiedziałam że ma zęba jak o niego łyżką zawadziłam :) dentinox użyłam aż cały raz .

Cześć kobiety...ajj gdyby mi się tak chciało jak mi się nie chce
kto to wymyślił żeby w piatek pracować? Od dwóch godzin nie zrobiłam nic poza wypiciem kawy i zjedzeniem pysznego sniadanka- ciepły chlebuś z twarożkiem i swojskim miodzikiem a na deserek ciacho marfeffkowe. Mam nadzieje że uda mi się wyskoczyć dziś wcześniej...
Elvie- współczuje zabkowania , niech Lence w koncu te zębolki wyjdą
sospetossa- trzymam za was kciuki cały czas

Witam:-)
Melduję, że się wyspałam. Całą naszą trójką wstaliśmy o 9.30 :-)
Lenka wstała tylko 2 razy - na cycanie i zmianę pampersa.
Teraz dostała butlę kaszki i znów słodko lula, więc mam chwilę na ogarnięcie się i na 13.00 lecę do biura.
Miłego dnia:-)

Cześć kobiety...ajj gdyby mi się tak chciało jak mi się nie chce
kto to wymyślił żeby w piatek pracować? Od dwóch godzin nie zrobiłam nic poza wypiciem kawy i zjedzeniem pysznego sniadanka- ciepły chlebuś z twarożkiem i swojskim miodzikiem a na deserek ciacho marfeffkowe. Mam nadzieje że uda mi się wyskoczyć dziś wcześniej..
Ty nie marudz, tylko sie ciesz ze taki luz w pracy!:-)

Heloł!

U nas tez noc w miare , i to w lozeczku. 2 razy cycus, ze 2 razy smokiem zatkalam. Teraz mloda dosypia a ja drugie pranie wrzucam. Wstanie to zmykamy na spacer.... choc mi sie nie chce. W domku tak cieplutko, a na dworze zimno i wieje. Wczoraj wieczorem byl tak paskudny wiatr, ze balam sie ze odfruniemy razem z domem!
Teraz te wiatry podobno do Polski nadchodza....

hej kobiety, co z Wami, gdzie jesteście?Mi juz korzenie w krzesło wrastaja taka nuda w robocie.
Katik nadchodza nadchodza- bo dzis rano myslalam ze mi moja nowa fryzura poleci w sina dal..a że znowu włosy skróciłam to mi w glace zimno było :)
U nas nocki w miare przewidywalne - zasypianie między 19 a 20 o 24 pobudka na 100 ml mleka, potem o 3 cycuś i o 5,30 dzień dobry i bawmy się..taaa

Dzieeeeń Dobry :)

Ogarnełam dom i wreszcie siadłam...a tu puchy- tylko sie Kami nudzi w pracy ;D -prześpij sie na krześle albo idz po nowe ciacho ;D

Mała śpi na balkonie a ja rozwazam czy jak sie obudzi to wziac ja na spacer- nie chce mi sie łazić tj Katik :)

Do miłego

hejka

jescze wczoraj czytałam o koszmarnej nocy elvie, a dziś ja mogę opisywać koszmarną noc ;/.

Adaś na wieczor dostał taki katar, że aż o 1 w nocy obudził się i przestraszony nie wiedząc co się z nim dzieje rozpłakał sie. Całe szczęście, akcja uspokajanie trwała z pół h.
Ale co z tego jak dziecku katar nie przeszedł i przez całą noc budził się średnio co 40 min. Co zdążyłam zasnąc to musiałam zaopiekować się dzieciaczkiem, który się zbudził i oddychać nie mógł. Oboje z przerwami spaliśmy do prawie 11, bo Adaś tak samo jak i ja dziś niewyspany.
Jak tylko wstałam z lóżka, pognałam do apteki po kropelki i jakoś to dziś jest. Zobaczymy co będzie wieczorem....

Aniam, nie wiem skąd ta teoria :), od babci usłyszałam :D

jak dobrze czasami iść do pracy podkreślam czasami!!! napisałam plan pracy mgr i część wstępu :-D:-D:-D gdyby szefowa to widziała :cool2: zmykam do domkku bo dzisiaj kumpela do mnie przychodzi na pogaduchy paaaa

reklama
Dziendobry mamusie wyspane i niewyspane.Ja oczywiscie to drugie jak zwykle.
Ami rowno co godzina sie budzi i wierci sie steka czasem cos zje czasem krzyczy ze trzeba wstac i z nia polazic.Ech kiedy to sie skonczy i w koncu bedzie spala tak jak powinna.

sospettosa biedny Adas.Niech szybciutko katarek zniknie.
akaata zawsze jak jest chlop w domu to robota ciezko idzie.Przynajmniej tak jest u mnie.Zycze szybkiego sprzedania autka i zazdroszcze 7 godzinnego snu.Ja to moge tylko pomarzyc.:-(
ella Ty to masz super.O 20 mala juz spi.Ful wypas.
mamusia fajnie ze wykorzystalas czas w pracy na mgr.I co to jest babka ziemniaczana??????
kittek niech oni juz zrobia Ci w koncu te droge,zebys nie musiala sie meczyc.Ale wiem jak to wszystko dluuuuugo trwa.
A ja w PL mieszkam na podkarpaciu w powiecie rzeszowskim.Dokladniej nie pisze,bo to wiocha i pewnie i tak bys nie wiedziala gdzie to jest.
I masz racje juz siedze jak na szpilkach i spac nie moge taka jestem podekscytowana.
monia brak Cie tu:tak::tak::tak:
kici
ale masz jazde z ta mama.Ona mieszka u was i to wy chcecie sie przeprowadzic???
elvie fajnie ze pospaliscie dzis.
katik u nas tez pizdzi.

Do góry