reklama
Ella1
Fanka BB :)
Zazdroszczę Dziewczyny- wy chudniecie a ja niestety od początku ciąży przytyłam już 4-5kg A dopiero 4 miesiąc. Tyle, że ja oprócz mdłości nie miałam żadnych wymiotów, a i praca nie sprzyjała ruchowi i efekt niestety mało ciekawy cóż... mam nadzieję, że uda się jakoś to trochę powstrzymać i nie tyć za szybko i za dużo :-(
Tymczasem pozdrawiam wszystkie mamusie i uciekam się pakować, bo od jutra robimy sobie z M spóźnione wakacje i jedziemy nad morze powdychać trochę jesiennego jodu :-)
Tymczasem pozdrawiam wszystkie mamusie i uciekam się pakować, bo od jutra robimy sobie z M spóźnione wakacje i jedziemy nad morze powdychać trochę jesiennego jodu :-)
Cześć Dziewczyny:-)
Jak ten czas szybciutko leci.. Pojawiły się już pierwsze czerwcówki
U mnie dziś leniwie i pada.. Ciasto chciałam upiec, ale wykombinowałam jakieś bez przepisu, później wyjęłam za wcześnie i teraz dopiekam zastanawiając się, co z niego wyjdzie Niby duże, ładnie wyrosło ale forma keksowa i w środku jeszcze nie do końca upieczone:-(
Jak ten czas szybciutko leci.. Pojawiły się już pierwsze czerwcówki
U mnie dziś leniwie i pada.. Ciasto chciałam upiec, ale wykombinowałam jakieś bez przepisu, później wyjęłam za wcześnie i teraz dopiekam zastanawiając się, co z niego wyjdzie Niby duże, ładnie wyrosło ale forma keksowa i w środku jeszcze nie do końca upieczone:-(
iza813
mama Szymka i Samuela
u mnie za to cieplutko 25 stopni i slonko,ale to juz koncoweczka
Katik
...jestem mamą...
U nas caly dzien deszczowo, cisnienie niskie, w glowie mi lupalo. Musialam pol paracetamolu wziasc, bo koszmarnie sie czulam. A po obiadku z Ł padlismy wtuleni w siebie na sofie i dzemalismy chyba z godzinke. Senny dzien dzis, nic sie nie chce.
Zjadlam przedtem duza miske truskawek ze smietanka, i do teraz ruszac sie nie moge. Rety, ale sie przejadlam
Bylismy wczoraj u znajomych, pobalowalismy do pierwszej. Pierwsza taka dluga imprezka od czasu zafasolkowania. I tak sie podziwiam, ze wytrwalam do tej godziny, bo normalnie padam kolo 23. Za to dzis chyba o 21 chyba juz w lozku wyladuje.
Zjadlam przedtem duza miske truskawek ze smietanka, i do teraz ruszac sie nie moge. Rety, ale sie przejadlam
Bylismy wczoraj u znajomych, pobalowalismy do pierwszej. Pierwsza taka dluga imprezka od czasu zafasolkowania. I tak sie podziwiam, ze wytrwalam do tej godziny, bo normalnie padam kolo 23. Za to dzis chyba o 21 chyba juz w lozku wyladuje.
czesc dziewczyny, tydzien mnie nie bylo i czytania na 2 godziny, tyle naprodukowalyscie, wlasnie wrcocilam z Polski - bylo super! bylam u lekarza na badaniu genetycznym i normalnie taka szczesliwa jestem ze szok, opisze dokladniej jutro na kwietniowki u lekarza, a poza tym to boje sie wazyc bo chyba 10 kilo przytylam (tak przynajmniej sie czuje) takie dobre jedzonko bylo a same wiecie jaka to polska goscinnosc jest, gdzie sie nie pojawilismy to stol zastawiony pysznosciami! no i oczywiscie obkupilam sie jak wariat w polskich galeriach i od jutra odstawiam w pracy rewie mody, fryzure oczywiscie tez mam nowa i pasemka tez zrobilam, a wogole ci znajomi ktorzy nie wiedza ze jestem w ciazy to wogole nie kapneli a przeciez przytylam juz jakies 4 kilo! a ci co wiedzieli to mowili ze bardzo ladnie wygladam hihi (jak to bylo? chlopak?), fajny byl ten urlop w Polsce teraz, troche stresu i latania bylo zeby wszystkich poodwiedzac, ale mimo tego wrocilam wypoczeta i zadowolona.
poczytalam tutaj wszystko, ale nie komentuje bo za duzo tego, witam tylko wszystkie nowe mamusie, ide teraz sie porzadnie wyspac, kolorowych snow wam wszystkim zycze i do jutra, pa
poczytalam tutaj wszystko, ale nie komentuje bo za duzo tego, witam tylko wszystkie nowe mamusie, ide teraz sie porzadnie wyspac, kolorowych snow wam wszystkim zycze i do jutra, pa
elvie3, zakalce tez sa smaczne ja wczoraj upieklam ciasteczka maslane, ale zamiast zwyklej maki dalam krupczatke i sa tak masakrycznie kruche, ze jak je odrywam od folii, to sie rozpadaja i musze jesc lyzeczka
reklama
Witajcie ciężarówki
Jestem w 13 tc i też około 8 tc wystąpiły u mnie lekkie plamienia, w moim przypadku po prostu z przemęczenia. Ale podobno to normalne. Teraz wszystko jest ok dzidzia rośnie a już w przyszłym tygodniu wybieramy się z mężem na kolejne USG z wykluczeniem wad genetycznych. Więc mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
pozdrowionka
Jestem w 13 tc i też około 8 tc wystąpiły u mnie lekkie plamienia, w moim przypadku po prostu z przemęczenia. Ale podobno to normalne. Teraz wszystko jest ok dzidzia rośnie a już w przyszłym tygodniu wybieramy się z mężem na kolejne USG z wykluczeniem wad genetycznych. Więc mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
pozdrowionka