reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam się i ja :)

W sumie dzień jak co dzień, nie ma o czym pisać.

Z dziecka robi mi się mały szkodnik. Trzeba zacząc dzieciowi różki piłować :).

Byłam dziś znów w urzędzie pracy, zapisać się na jakiś kurs, konkretnie z AutoCada (program do rysunku technicznego), musiałam wypełnić test kompetencyjny zawierający 80 pytań, żeby wredne babsko z szokiem w głosie stwierdziło, że o dziwo mam predyspozycje na taki kurs.
No dziwne i niesamowite, że absolwentka wyższej szkoły technicznej ma analityczny umysł i że nadaje się na taki kurs :sorry:

Baby w UP są straszne!! Mam nadzieję, że długo nie będe musiała sie z nimi użerać.
Tylko człowiek zdołowany przez nie cały dzień.

Sospetossa - moj Ł robil kurs autocada. Super program, a nie wykorzystywal jego mozliwosci pewnie nawet w 30 %. No i swego czasu wpadalo mi w oczy wiele ogloszen o pracy dla osob ze znajomoscia obslugi autocada, moze wiec tu jest jakas furtka???

Sospetossa - moj Ł robil kurs autocada. Super program, a nie wykorzystywal jego mozliwosci pewnie nawet w 30 %. No i swego czasu wpadalo mi w oczy wiele ogloszen o pracy dla osob ze znajomoscia obslugi autocada, moze wiec tu jest jakas furtka???

Katik, ja na studiach miałam AutoCada, ale to jest program o tak ogromnych mozliwościach, że można się go uczyć i uczyć. Obawiam sie tylko, że na tym kursie będą podstawy podstaw. Ale zawsze jakis papierek.

Hejka

Elvie, 27 mówisz masz urodzinki… to dla mnie magiczna data, bo to rocznica naszego ślubu, więc nie powinnam zapomnieć złożyć Ci życzeń
Sospentossa, 3maj się kochana… będzie coraz lepiej, tylko przetrwajcie najgorsze…
ja chętnie pomogę w konkursie…:tak:
Kittek, znając zaradność Twojego męża jestem pewna, ze sobie świetnie dał radę… oczywiście nie tak jak Ty, ale się starał;-)
Agnieszka, cieszę się, że Janek tak dobrze się zaadoptował w przedszkolu… oby nie maił złych dni
Annaoj, no pewnie zaraz wrócisz do wagi… poprawisz się na kolejnym shoppingu…
Salamandra, gratki kolejnego zębolka…
Kici, no i wreszcie jesteś spokojniejsza o Q… będzie coraz lepiej
No i dobrego weekendu
Kwiatuszku, znam ten typ… ja również muszę wszystko przygotować jak mam zostawić Justkę z A… ale on po prostu lubi iść na łatwiznę, a ja wiem, że jestem OK.
Oj, ja eż uwielbiam jak mi ktoś porwie starszą…:-p
Co do spacerów to mam podobnie, chociaż Jola raczej lubi spacerować, a jak się zmęczy to siada na podnóżek spacerówki i jedzie z Justynką
Filona, no to rzeczywiście ciekawe co tak przeszkadza Kacperkowi… oby w końcu się wyjaśniło, bo Ciebie wycieńczy… świtnie, że już lepiej… no to szalej na zakupach kobieto…
Maonka, ale mi smaku narobiłaś kotlecikami rybnymi… u mnie najczęściej są w wigilię
Poza tym chyba też musze się wziąć za porządki, bo jak któraś wspomniała zima idzie…
No to mówisz, że to raczej nie baby… czyli, że już się stracie?
Ella, i jak tam Julcia w swoim pokoju… lepiej spała?
Przypominam o wklejeniu linka do zdjęć Julki do sygnatury kochana, bo nie mam jej nigdzie zapisanych
Zielona, a Ty jak zwykle wyprzedzasz porę roku
Ewka, ale masz dobrego pomocnika do pchania wózka… Jola też lubi tylko zawsze jej skręca na drogę albo na pobocze
Mamusia, ślicznie Natalka się uśmiecha…
Kamisia, widzę, że w podobnym terminie wracamy do pracy… ale ja jeszcze się nie przejmuję… Ty też się nie stresuj
Katik, kto by pomyślał, ze ta Polcia to taki terrorysta jest… może kiedyś przejdzie jej ten okres…
Ulanka, zdrówka dla Mani… oby Anielka nie zaraziła się…
Gosiek, no ja bym raczej stawiała na awarię i oddała do formatowania…

Zdrówka dla wszystkich w tym tygodniu kończących pół roczku…

No a Justyna od wczoraj gorączkuje… ale beż żadnych dodatkowych objawów… może to żabki???? na razie zapodaję przeciwbólowy, ale jesteśmy uziemione… w niedzielę miałyśmy jechać do teściówki na obiadek, a już mam dość gotowania, a tu może nie wypalić… no i niestety w takim przypadku przydałby się mąż, który lubi i umie gotować… no, ale ja takiego nie mam… może przynajmniej będzie asystował:rofl2:

No wreszcie jestem...

Ehh zabiegana na maxa:confused2: Pół dnia na spacerkach a drugie pół karmiąc dziecię które znów zaczęło wymiotować co chwile i jeszcze ogarniając cały dom bo to małe przemeblowanko jednak trochę zawirowań wprowadziło....Już na szczęście po wszystkim- dziecię przeniesione na dobre! Wczoraj nawet zasneła nie żle ale dziś juz było gorzej- dlugo nie mogla sie wylaczyc...no cóż...Noc nawet w miare minela- zobacyzmy ja bedzie z dzisiajsza...
Ja sie zaszczepiłąm na to grypsko ale pol godz pozniej zaczal mnie migdal bolec no i tak do teraz nawala solidnie :baffled: mamnadzieje ze sie to nie rozwinie...

Dziekuje standartowo za wszystkie głosy :tak::tak::tak:

Poza tym przeczytałm co u Was ale przyznam sie szczerze że dziś raczej nie odpisze...zle sie czuje a produkcja dość solidna powstała...nie chce po łebkach, więc po prostu tym razem serdecznie Was wszystkie pozdrawiam i udanego weekendu życzę:-)

Super te mebelki wybrała Ania- cieszy mnie że chociaz tak mogłyśmy pomoc...

No i oczywiście 100lat dla Boryska i Oli i wszystkich naszych jubilacików:-D

Dobranoc Mamusie drogie ;-)

Melduję się i ja.
Niestey dałam radę tylko pobieżnie nadrobić.

Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych i wczorajszych półroczniaków. Niech rosną duuuże i zdrowe oraz przynoszą mnóstwo radości rodzicom :)

Sospettosa 3mam kciuki aby się udało. Jestem za twoim pomysłem z fotelikiem. Mam nadzieję,że się uda!

Maonka podziwiam. My chcemy drugiego bobasa za jakieś 2-3 lata,ale jak pojawi się wcześniej to też będzie wspaniale.

Aga widzę,że też masz młyn.

Filonka kolejnej wyspanej nocki życzę Tobie wszytskim mamusiom.

Ulanka zdrówka dla dziewczynek!

My dziś po pracy wyspacerowałyśmy się na maxa. Później po obiadku jeszcze raz z tatusiem. Straszą,że od poniedziałku ma być zima więc trzeba wykorzystać słoneczne dni. Obkupiłam dziś Maję w sweterki na zimę i sobie butki do pracy kupiłam, choć sama nie wiem czy pasują do pracy...bo czerwone. Ups, chyba nie. Ale nie mogłam się powstrzymać, hihi :)

Maja śpi, małż męczy pilota od TV a ja opracowuję zajęcia,ale zaraz zmykam co łóżka bo oczy mi się kleją.

Spokojnej nocki!

reklama
Beti doczytałam własnie. Zdrówka dla Justki! Obiadek??? Ja bym coś ci mogła podesłać bo mi ostatnio mama na pół roku wyposażyła zamrażalkę. Kcesz?

Ella szałwię na gardło polecam, my nią nawet anginę leczymy. Lecę głosować na Julcię.. Elluś a próbowałaś Julci dawać Lakcid?

Do góry