reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Klikacie na Juleczke? ;P

ma się rozumieć:-) i na Natalcię tez

MAM DO WAS PROŚBĘ/PYTANIE

Miałam kupić dzieciowi swojemu fotelik, bo wyrósł ze swojego, ale dziś na maila dostałam spamową wiadomośc z konkursem gdzie taki fotelik można wygrać.
Pomożecie mi dziewczyny?? Chodzi o to, żeby polecić jaknajwiększej ilości osób serwis mamazone, trzeba tam się zarejestrować podając mój email.
Najpierw na maila muszę Wam wysłać zaproszenie do serwisu, a tam już wszystko powinno być opisane. Uprzedzam Was tu, żebyście nie zdziwiły się, że macie spam dodatkowy w skrzynce.

jestem 100x za:-)

no i chciałby sobie człowiek na forum posiedzieć, a tu trzeba pytać z "Jacka, Wacka i Pankracka", bo dzieć twierdzi, że w 5 min przeczytała 2 rozdziały...ech...

hehe to sobie mamusia lekturki poprzypomina:-) tylko czemu mam takie głupie wrażenie że i mnie to czeka:-)

Borysku całuski na pół roczku!!

przez tego mojego płaczka wczorajszego zapomniałam o Aniamowej Oli, więc dziś ślę spóżnione życzonka!!

super mebelki, jednak nasze głosowanie się na coś przydało!!

co do lejdi gagów i rozmów w rynsztoku- dobrze ze nie oglądam tv:-)

filonka dobrze ze nie musisz tych obiadków gotować, bo to już jest przeginka...

pogoda znów się piękna zapowiada, nie straszcie tą zimą nawet... słoneczko za oknem i tak ma zostać do wiosny i już, na żadne zmiany sie nie zgadzam:-)

miłego dzionka

reklama
Witam się po beznadziejnej nocce:eek:Ja nie wiem od czego to ależy ze raz są dwie pobudki a raz dwadzieścia dwie :eek:no szok- od 6.30 nie śpię i oczy mam na zapałki i zamaist iśc lulu synkiem siedze na necie, czy to jest uzależnienie się pytam?:sorry::sorry::sorry:

Sospetosa- tyz wczoraj dostałam tego maila- ślji ślji kobieto do nas wiadomości - mam nadzieje że uzbieramy wspólnymi siłami na ten fotelik.

Ale śliczne mebelki wygrała Ania - maleństwo będzie miało śliczny kącik :-Dsuper
idę my hairy bo trochę nie wyjściowo wyglądam a na spacer niebawem trzeba śmigac korzystając z pogody i ostatnich 3 tygodni urlopu:-(

Wronka- no fakt: sto lat dla Boryska! Aniam- spóźnione, ale szczere życzenia dla Oli :-D
Monia- co to znaczy, że Hania PODGRYZA karuzelkę??? A firanki to się kupuje takie, jak kiedyś nasze mamy miały... takie... nooo... firankowe :-D i się je pierze i płucze w soli i wiesza na mokro i już... tylko ja akurat tych nie lubię, więc u mnie też akcja żelazko, bo tiule wiszą :-D

Pogoda cudna- akcja spacerek przed nami, akcja sprzątanie za nami, teraqz matka odpoczywa!

A gdzie się Magda podziała??? Jak tam praca męża?

Ewa- a mały maruda, bo zęby idą, czy też jęczał ideologicznie?

Ewa- a mały maruda, bo zęby idą, czy też jęczał ideologicznie?

jak wczoraj ogarniałam bb to mu się po prostu obudziło i przypomniało ze dawno nie jadł, ze towarzystwo by się przydało itp pózniej dopiero ząbasy dawały mu w kosc, na szczęście po panadolu przeszło...
miłego spacerku

kamisia współczuję tych nocek...

Sospettosa- trudny czas macie, ale razem dacie radę... musicie dać radę!
Kwiatek- Kuba pożegnał spacerówkę jak miał 2 lata i 3 miesiące i od tego czasu 'dyga' na nóżkach. Poczatkowo było ciężko, ale szybko nogi mu się wzmocniły. A teraz to śmiga, a my z Bartkiem za nim (no chyba, że jest akcja pt.' będę się opiekował braciszkiem' to grzecznie idzie koło wózka').
Ewka- Kuba też miał fazę na pchanie pojazdu Bartka, ale już mu się znudziło.

Mnie nogi w d... wchodzą, bo kupę spraw 'na mieście' załatwiałam... codziennie sobioe obiecuję, że zrobię sobie luźny dzień i na razie mi nie wyszło :-(
ja mojej spaceróke zabralam jak miala rok i siede miechów okolo bo nie chcialam trego robic drastycznie jak urodzi sie Tymek
zeby zdazyla sie przyzwyczaic bo do tej spacerowki mamy teraz gondole przyczepiona
daje rade dziewczyna ale na dluzsze trasy marudzi i kolo domu z nia raczej chodze
W kwestii pudelka, i Ani wygranej (mysle, ze moge tu przekopiowac ta informacje, jakby nie bylo klikalyscie i przyczynilyscie sie do tej wygranej):

Ania wybrała już mebelki i zmieściła się w kwocie 2000, wybrała: szafę, 2xkomoda, łóżeczko dla małej i materac:) wszystko jest z serii Romeo Julia.

czyli dokladnie taki komplecik
babynameblewizualromeoijulia.jpg
super!!!
i tak to nie zrekompensuje tego co ich spotkalo ale zawsze jakos umili zycie

witam :-)

monia, aniez...ja tysz mam tiule i tysz przy myciu okien i praniu firan wzdycham jak je prasowac trzeba :-)

sosspetosa...ślij, ślij, jak możemy to pomożemy :tak:

kamisia...wspołczuje nock, Borys mi coś ostatnio popłakuje w nocy i nie wiem o co kaman, może tez mu zeby doskwierają, hhmm.

kwiatek...no co Ty....i tak będziemy tęsknic...:tak:

dziękujemy serdecznie za życzonka dla Boryska :-), jeju kiedy zleciało to pół roku....:szok:

hhhmmm co to ja jeszcze chcialam...hmmmm zapomniałam :-)

reklama
moja nocka byla znowu do doooopy ale nawet mi si episac nei chce
myslalam juz zeby mlodego od cyca odstawic to moze by tak sie z przywiazania nei budzil ale maz mnie probuje przekonac zebym prszez ten sezon przeziebien jeszcze pociagnela
no nie wiem

Do góry