reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej kobitki, tu mnie jeszcze dzisiaj nie było, więc się witam na wątku gównym:-D
Pogoda cudna -zaliczylśmy 2 godzinny spacerek, potem obiadek, zabawy, pieczenie ciasta marchewkowego i takie tam. Niusiek teraz chwilowo śpi- wystawiłam go na balkon bo coś czuje ze to takie ostatnie chociaż chłodne to bardzo słoneczne dni. Dziś zarzuciliśy już nasz nowo zakupiony zimowy kombinezonik. Antoś wygląda w nim jak smerfuś:-D

Sospetosa- bardzo kibicuje Tobie i Grzesiowi żeby wszystko się ułożyło. A spięcia zdarzają się - a tym bardziej w sytuacjach kryzysowych-ale wasza miłość przetrwa wszystko i przyjdzie nowy lepszy dzień...

...a po nocy przychodzi dzień a a po burzy spokoj, nagle ptaki budzą się tłukąc się do okien...

OMG - OGLĄDACIE ROZMOWY W TOKU- CO ZA TEPE STRZAŁY:szok::szok::szok::szok:

reklama
heloł,
pamiętacie mnie jeszcze??
jakoś ostatnio nie mam natchnienia tu pisać. Przejdzie mi chandra to się na pewno odezwę

będzie dobrze, w końcu musi być!! trzymam za Was kciuki!!

moj tez panikarz ale w tej sytuacji nie ma wyjscia
w ogole to on nigdy jeszcze nie byl z dzieckiem sam przez caly dzien
NIGDY
z H nie bylo potrzeby bo ja bylam 24 h na dobe i nigdzie nei wychodzilam bo ona byla absorbujaca i musiala miec cyc dopieor jak skonczyla roczek to zaczelam wychodzic np. na 3 godzinny shopping
ale na caly dzien nigdy
wiec to bedzie dla mojego meza sprawdzian
juz sie boje ze zamiast sie skupiac na zakeciach to bede myslec o dzieciach

na pewno pan Tata da radę!!

No to mi się też fajny egzemplarz trafil. Ja z tych matek zaborczych heheheh (okazało sie jak urodzilam corcie) i oprócze męża nie chciałam małej z nikim zostawic. Jak Weronika miala rok, miałam pierwszy zjazd z koleżankami czerwcówkami z bb i tatuś zostal z corcią na weekend :-). Teraz tez nie ma problemu żeby został:tak:, obiad tez by zrobil i posprzątał...ale to już musi mu się chciec:-)

zupełnie jak ja:-) też zostawiam bimbaski tylko z tatą a on sobie doskonale radzi

a ja siedze w robocie i nie mam pojęcia od czego zacząć... Mam tyle roboty, że szok :szok: no ale weszłam zajrzeć co u was :-)
Kubuś dzisiaj 4 dzień z babcią i w końcu się chyba oswoił śpi ładnie na spacerkach je ładnie i w ogóle...
A ja tęsknię i tęsknię, ale twardo nie wydzwaniam żeby teściowa mnie dość nie miała
w weekend nie nadrobie czasu z Q... mam szkołę... w sb od 8 do 20:40 a e nd od 8 do 18:50 :-(

oj bidula, trzymaj się, strasznie dużo tych zajęć no i tęsknota za Q... powodzenia!

z reszta kto by wozek z T pchal?
i

u mnie robi to Jerz, baa nie pozwala mnie pchać wózka:-)

beti super że sie Wam dzionek tak fajnie poukładał!

witam się i uciekam bo mi dzieć wstał i sie kaszki domaga...
miłego wieczoru!!

Dziewczyny ja tylko na sek.

Dziś nie dadrobie...przenosimy małą do jej pokoiku, potem 3h spacerek a teraz spotkanie z przyjacielem..ufff...zabiegany dzień ;)

3 majcie się!!! miłego wieczoru

Klikacie na Juleczke? ;P

nic mi sie nie chce. zima idzie. musze sobie futrzane kapciuszki zorganizowac.

zielona to przyjedz do nas na zimę... to kapcie futrzane na uszy będziesz wciągać... zapowiadają gorszą zimę niż ta poprzednia... a w zeszłym roku było -30 -35 :szok: to ile będzie ?? Zielona szykuj się na to, że kwietniówki Ci się zwalą na zimę do mexico

sospettosa - 3mam kciuki za to odbicie się od dna!!

Ella udanych przenosin

kamisia mamusia a co było w rozmowach w toku ?? ja niestety w pracy do 17 siedziałam więc nie w temacie... :eek:

ewka ano sporo tych zajęć... muszę w tym semestrze zamiast 30pkt ECTS zrobić 44 :eek: wszystko wina dziekanatu, no ale kto za to płaci... student! zachciało mi się tej magisterki to teraz nie powinnam marudzić...

Katik oby Polince te obiadki smakowały... jakby co to jej rachunek wystawisz ;-)
no właśnie co z IM ?

kici, oj uwierz mi, ja jeszcze w zyciu nigdzie tak nie zmarzlam jak zima w Meksyku... Na dworze jest przyjemnie, ale w domu: TRAGEDIA!!! Domy budowane sa tak, by jak najmniej okien bylo, a jesli juz sa to ustawione na wschod i polnoc, ma to zapobiegac nagrzewaniu sie domu do szlenczych temperatur w lecie. Niestety zima w domu temperatura nie przekracza 15 stopni. Brak ogrzewania robi swoje, w tym roku bedziemy musieli sie zrujnowac (jakbysmy mogli bardziej...) na grzejnik elektryczny dla malej. Framugi okienne to nie plastik, czy drewno, to zywe zelazo, wiec jak tylko wiatr zawieje w domu tez pizdzi. No i okna sa pojedyncze. Podlogi oczywiscie sa kamienne.
Zima w Polsce to Pikus. Zawsze mozna sie okutac korzuchem, a w domach, sklepach czy urzedach cieplunio, az milo. Tutaj tylko lodowaty wiatr...

Sospettosa- trudny czas macie, ale razem dacie radę... musicie dać radę!
Kwiatek- Kuba pożegnał spacerówkę jak miał 2 lata i 3 miesiące i od tego czasu 'dyga' na nóżkach. Poczatkowo było ciężko, ale szybko nogi mu się wzmocniły. A teraz to śmiga, a my z Bartkiem za nim (no chyba, że jest akcja pt.' będę się opiekował braciszkiem' to grzecznie idzie koło wózka').
Ewka- Kuba też miał fazę na pchanie pojazdu Bartka, ale już mu się znudziło.

Mnie nogi w d... wchodzą, bo kupę spraw 'na mieście' załatwiałam... codziennie sobioe obiecuję, że zrobię sobie luźny dzień i na razie mi nie wyszło :-(

kici było o fankach lady gaga :baffled: jakieś wariatki opentane jedna była z puszkami we włosach :eek: a inna śpiewała i tańczyła i zostawiła ojca swego dziecka bo lady gaga dała jej takie przesłanie w swojej piosence:eek::eek::eek:

Zielona ten twój Meksyk jest szalony pełno w nim obsurdów ale coś za coś widoki macie przepiękne

i my równiesz przypominamy o konkursie Galeria konkursowa � Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci

Ostatnia edycja:
reklama
MAM DO WAS PROŚBĘ/PYTANIE

Miałam kupić dzieciowi swojemu fotelik, bo wyrósł ze swojego, ale dziś na maila dostałam spamową wiadomośc z konkursem gdzie taki fotelik można wygrać.
Pomożecie mi dziewczyny?? Chodzi o to, żeby polecić jaknajwiększej ilości osób serwis mamazone, trzeba tam się zarejestrować podając mój email.
Najpierw na maila muszę Wam wysłać zaproszenie do serwisu, a tam już wszystko powinno być opisane. Uprzedzam Was tu, żebyście nie zdziwiły się, że macie spam dodatkowy w skrzynce.

Do góry