reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

hejka no nie wierze co sie dzieje z oim dzieciem...
usnął o 18.30 i jeszcze spi!!!!!!! ciekawe o której teraz mi sie przebudzi. na dodatek u nas w łóżku. w pogotowiu kaszka na dobranoc i pampersiak czeka no i jeszcze go rozebrac trzeba. jej bedzie akcja jak sie zacznie przebudzac, bo bede musila zaangazowac K by mi pomógł tak wszystko zrobic przy nim by mi sie nie wybudził zbytnio. kompieli dzis damy spokój w takim razie.
akaata- zazdroszcze takiej nocki, kiedy to u nas bedzie?napewno to gdzies zapisze :))

reklama
e.salamandra, planuje studiowac antropologie kulturowa. Od zawsze fascynowali mnie Majowie, dlatego chce wyruszyc ich tropem. Bede chciala opisac jak funkcjonowaly panstwa-miasta Majow. No i mam w planie wedrowke ich tropami przez Gwatemale, Honduras i Belize az po Meksyk. No i skupie sie na polwyspie Jukatan i Chapas. Ale to odlegle plany. Oczywiscie najpierw musi sie wszystko wyklarowac z wiecie czym. I jesli nie bedziemy musieli emigrowac do Europoy, wowczas na jakies 5 lat rozpoczne przygode :D

No to jestem i ja:-)

Poczytałam Was po łepkach...bo tyle naprodukowalyście:tak:

Ja dzisiaj dosyc zalatany dzien mialam. Byliśmy z Borysem na szczepeieniu (o tym na odpowiednim wątku:-)), spędziliśmy tam 2 h :szok:, tyle dzieciaczkow było. Oczywiście ze szczepiania znowu biegiem (boże ja ostatnio wszystko w biegu wykoncze się kiedys), bo na 18.00 na basen. Córcia na naukę plywania, a mamusia na zgubienie kg :-), zdążyłyśmy na ostanią chwilę. Po basenie , znowu biegiem do domu, bo cyckownika nakarmic trzeba :szok:. Teraz już śpi, młoda myje zęby, a mamusia ogarnia bb z butelką karmi...uffff

Zdrówka dla chorowitków..

zielona- no nieżle, super sprawa, życze powodzenia w spełnieniu swej "misji".najwazniejsza jest satysfakcja z tego co sie robi.
ja skaczyłam studia chcialam isc na ratownictwo medyczne bo mnie to kreci ale musialam zmienic plany nagle i skaczylam inne.

No wreszcie poszły dziewczynki spać... ufff:-)

13, zorganizuj się i szybciutko wracaj:tak: swoją drogą to jak A jest w domu to ja bardziej niezorganizowana niż bez:rofl2:
ja idę na łatwiznę, biorę takiego "niedopitka" i orze kosiarą. On zadowolony, ja usatysfakcjonowana :-)
teraz jedynie co, to czeka mnie grabienie liści...:-( nie znoszę, bo 4h nie moje
:-D:-D:-D:-D dobrze, że jeszcze orze skoro niedopity:-D:-D:-D pewnie dlatego nie ma już siły grabić:-D:-D:-D fajnie, ze z usypianiem Adasia wróciło do normy... za to chyba przeniosło się na Justkę, bo jak usypiała dobrze w ciągu dnia, to na wieczór nie chciała:confused:
Aga, osławiona służba olewania pacjenta... no a jakbyś chciała zapłacić to ta sama lekarka przyjechałaby do ciebie po godzinach:baffled: jak tam Sebcio i Ty?
a propos tego zaklinacza z tvn style, to faktycznie moze przestraszyc, ale mni bardziej przeraza to jak te dzieciaki sie zachowuja i np jaki byl burdel w domu rodzine sprzed tygodnia. jak mozna tak zyc??!!

No ja też byłam w szoku, ale odkąd zaczęłam oglądać różne programy, typu perfekcyjna pani domu czy inne ze sprzątaniem w anielskich domach to sobie myślę, ze tam to norma... nie obrażając Anglików ani Polaków tam mieszkających:blink:

Basiu, widzę, że już zorganizowana po powrocie do pracy... oby tak dalej... a takie siedzenie bez sensu...:sorry:
Sospentossa, już niedługo obrona i wrócisz na łono BB bez zaległości:-D dzięki za przypomnienie o zdjęciu... Salamandra, dasz mi czas do jutra?
Filonka, tez jestem ciekawa nowej fryzurki:tak: jutro z rańca muszę nałapać wody, bo mamy przez cały dzień przerwę w dostawie wody... co za niewygoda:eek: powodzenia w akcji spania;-)
Gosienka, uwielbiam takie pytania... :-D dobrze, że reklama prezerwatyw są po 22:-p
Katik, Ty to masz pomysły... łączyć pracę z pożytecznym usypianiem:-p
Akaata, no to miłego shoppingu... fajnie, że masz takiego męża złotą rączkę...:tak:
Zielona, no to tak to też bym chciała... myślę, że Kostka wiele by skorzystała na Twoich wojażach:-D

Ja jestem dzisiaj niewydojona... moje dziecię nie piło z cyca od 13:szok: nie żeby nic od tamtej pory nie jadło... ale poszłyśmy potem na spacer, około 15 zjadła marchewkę z jabłkiem, popiła sokiem jabłkowym, potem po 16 poszła w kimę... jak wstała po 17 to chciałam ją pokarmić... wzięła i wypluła... potem dałam jeszcze soczku i próbowałam o 18 i 19... w końcu się poddałam i zapodałam kaszkę mannę ze słoiczka... zjadła... około 19.30 kąpiel, potem położenie spać Joli... a mała za nic nie chciała zasnąć... w końcu po 20.30 zasnęła na rękach marudząc przez sen... już sama nie wiem czy to brzuszek czy ząbki, bo od 2 tygodni nie mogą się przebić 3-jki:eek:

Dobry wieczór :)

No to jesteśmy po spacerku- Julka zachwycona spacerówką!!! W ogóle jej nie przeszkadzało że mamy nie widzi- wazne ze widać świat! :D no więc jest fajowo :)

A teraz przeprzaszam że nie napisze ale jak pisałam rano nadal padam na cyce wiec ide spać :) Jutro M ma 2 dni wolnego więc przed nami 4 dni spacerków i fajnej zabawy

Dobranoc i do miłego :)

a własnie co do spacerówki. może to ja jestem jakas dziwna ale niektórzy ludzie mnie przerazaja. bo jeżdzac dzis po miescie widzialam i to juz nie po raz pierwszy akcje gdzie to maluśkie drobniutkie niemowle ciut nie noworodek jedzie sobie w zlozonej spacerówce parasolce szoookkk, tylko jakas podusi podlozona a dziecie na wpoł zgięte/
ella - to super ze sie Juli podobało.

planuje studiowac antropologie kulturowa. Od zawsze fascynowali mnie Majowie, dlatego chce wyruszyc ich tropem. Bede chciala opisac jak funkcjonowaly panstwa-miasta Majow. No i mam w planie wedrowke ich tropami przez Gwatemale, Honduras i Belize az po Meksyk. No i skupie sie na polwyspie Jukatan i Chapas. Ale to odlegle plany. Oczywiscie najpierw musi sie wszystko wyklarowac z wiecie czym. I jesli nie bedziemy musieli emigrowac do Europoy, wowczas na jakies 5 lat rozpoczne przygode :D
alez Ci zazdroszcze!!!!
mam nadz,ze sprawan sie ulozy po Waszej mysli i zaczniej swoje upragnione studia:tak::-)

hej kochane ale produkcja ;-)
Wronia gratuluje samozaparcia ja miałam chodzić na basen ale jakoś czasu nie mogę na to znaleźć a tak bym chciała ehhh

Zielona wow! super temat na doktorat ty to wiesz jak połączyć przyjemne z pożytecznym trzymam kciuki żeby twoje plany się zrealizowały!

Beti współczuję wiem jak to boli ja w niedzielę byłam na grzybach i od 5:30 do 13 nie karmiłam cycki miałam jak kamienie i tryskało z nich jak z fontanny;-)

wiem że to nie ten wątek ale się chwalę: MOJE DZIECKO DZISIAJ ZROBIŁO SWOJĄ PIERWSZĄ DOROSŁĄ KUPĘ:-):-):-) :-) i do tego cały dzień śpiewa lalala

Byłam dzisiaj połazić po sklepach chciałam kupić sobie kurtkę i jakieś bluzeczki ale obeszłam całe centrum handlowe i nic nie znalazłam ehh a tu za 2 tyg trzeba wrócić do pracy i wyglądać jak człowiek. Zmykam poczytać inne wątki i lulku

kolorowych snów!

reklama
Do góry