reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

kurcze nie mialam dzis netu pół dnia
a jak juz byl, to nie bylo czsu na niego
spacerowalismy cala rodzinką po paarku, Hania zbierala kasztany,, nauczyla sie odrózniac drzewa lisciaste od iglastych, bujalysmy sie razem na hustawkach no i uciekalysmy razem Tymkowi i tacie :)
milo spedzilismy czas
ale u Was kochane to w temacie nie jestem
ponadrabiam troche

Pan Tata był u lekarza. Chory, jakieś przeziebienie wirusowe. dostal antybiotyk i tydzień zwolnienia.
heh nie wiem czy się cieszyć czy martwic, póki co to mnie troche denerwuje, ale ja ogólenie jakaś taka nie teges jestem, chyba zmęczona jjestem wszystkim; marzę o dniu wolnym od wszystkiego........................
oojjjj rozumiem Cie słonko
nienawidze jak moj malzon jest chory na zwolnieniu chorobowym bo on jest typowy meski hipochondryk i trzeba kolo niego tanczyc
w tamtym roku mial 3 infekcje pod rzad i latalam miedzy nim a Hania z brzuchem i mialam dola bo wszytkimi sie zajomowalam a chcialam zeby ktos mną sie zajal :) ciazowe hormony
zapomniałam wam się pochwalić że u nas już grzeją i ciepełko mamy w domu bo w nocy już niezła kosta była
u nas tez u nas tez

reklama
Napisałam posta... dłuuugiiiieeeegoooo i mnie wywaliło (mówiąc kolokwialnie)...

Maonka- gratki dla męża, teraz będzie król szos.
Elvie- Bartek takim zachowaniem podpisał wyrok na smoka... dziś go poobserwowałam i doszłam do wniosku, że on jest SYMULANT i lubi sobie pociumkać... hm... nic skubańca nie boli, żeby idą, ale bez przesady, daje radę... no i te pobudki w nocy... Karmienie tylko raz o 5:00 a poza tym skubaniec chce dyda, albo na boczek... Na boczek może być, ale ja mu dam dyda!!! No i wieczorem nie dostał, to był zonk i ryk przez 7 minut (zmierzyłam czas), po 7 minutach śpi jak Aniołeczek... jakby w ogóle nie płakał... no co za bestyjka moja mała!
Zielona- ja sobie doktorat wymyśliłam, ale jeszcze nie wprowadzilam w czyn... w sumie magisterkę mam do rozwinięca...
Kamisia- ja też za miesiąc wracam i raz mi sie chce, a raz nie, ale ogólnie bardzo lubię swoją pracę.
Nooo Daga jak zwykle powiedziała, co wiedziała...
Wronka- my też pospacerowaliśmy dzisiaj, chociaż ja za tym nie przepadam...

No i właśnie... wracamy ze spaceru, przytulam jednocześnie moje dwa szczęścia, a Kuba cieplejszy niż Bartek. Gorączkę ma niedużą, ale niech jutro zostanie w domu, bo jeszcze mi się bardziej 'rozłoży'. Bidulek.

Ostatnia edycja:
Przytulam wszystkie chorowitki -nie znoszę takiej pogody właśnie dlatego ze tyle chorób...
Alę nic póki co nie łapie (tfu tfu tfu) ale tak mi szkoda tych maluszków...

Dobranoc mamuśki

Witam wieczorkiem

Potworki śpią :tak: mamusia ma czas na bb;-)

Dziękuję za życzenia w imieniu Mateuszka:-):-)
Dzień udany, Mateo zadowolony z prezentów i laurki od siostrzyczki ale najważniejsze były lody:-D Bo to taki mały lodożerca:-D

Kwiatuszku zazdroszczę ci takich rodzinnych spacerków

Daga ja tam myślę że jednak to był kac:-p;-)

Agnieszka Ja też chcę mieć taki zapał do pracy:tak:

Wronka podobało się Weronice na tych tańcach?

Zielona też ostatnio myślałam aby zrobić sobie jakąś podyplomówkę ale chyba nici z moich planów bynajmniej na razie:-(

Akattawidzę że mężuś zaplusował;-) Mój M uwielbia Paranienormalnych:tak:

Gosia chrzciny widzę się udały gdyby nie zieznośny pięciolatek:-D

Ella mam nadzieję że rehabilitacja inną metodą pomoże, u nas Vojta zadziałała szybko fakt że płaczu dużo:-(

Maonkagratki dla męża.Nie wyobrażam sobie teraz siebie bez prawo jazdy jak do wszystkich tak daleko.Uwielbiam prowadzić samochód.

Katik mam nadzieję że gardło już mniej boli.

Elvie niezłe przeboje z tymi chrzcinami ale najważniejsze że diabełek wypędzony:-D

Kamisia bidulko może mały dzisiaj pośpi w nocy.Ja też nie potrafię spać w dzień:no:

Aga 2010 u nas też nie palą:no:

To by było na tyle:tak:

Uciekam się wygrzać w wannie:-)

Spokojnej nocki kobietki:happy:

melduję się i ja :)
Znów tylko na chwilę, bo 30tego obrona i mam górę nauki w związku z powyższym ;/. Zielona, nie marudź, że chcesz na studia!! Przypomnij sobie jak chciałaś je skończyć, kiedy studiowałaś :).
Dziękuję za komplementy dla męża, ale nie przekażę mu, bo będzie mu źle ze świadomością, że wypisuję tu, że dziecko w domu niańczy. To dla niego bardzo poniżająca sytuacja :(.

Witam wieczorowo:-)

Wybaczcie kobiety, ale nie dam rady nadrobić was, choć bym chciała... my już po chrzcinach, potem było sprzątanie, choróbsko męża, moje bóle zęba, ostatnio zaparcie w nocy Justki i mam dość... ale jakby coś to jestem:-)

Aniez, widzę, że chorują chłopaki... dużo zdrówka... u nas dzisiaj Justka tez miała podwyższoną (37,8), ale na spacerek już się nie wybierałam... no bo jeszcze ta nocka z mega zaparciem, więc wymiękłam... może zdążę opisać na odpowiednim wątku:tak:
Kwiatek, no to mam podobne odczucia jak nie mam netu... po prostu jakby mi zabrał okno na świat:-p fajny rodzinny spacer... no i jaką mądrą masz córcię:tak:
Gosienka, najlepsze życzonka imieninowe dla Matiego:-)
Gosiupar, oby zapisy na zajęcia poszły po twojej myśli... widzę, ze piątek masz wolny, to nie jest tak źle:tak:
Maonka, gratki dla męża... małymi kroczkami do celu i niedługo twoje marzenie się spełni:-)
Agnieszka, widzę, że też Cię wzięło na mycie okien:happy: ja to największe parcie na sprzątanie mam jak obejrzę perfekcyjną panią domu:-p:laugh2:
Zielona, widzę, że Ci się marzą znów studia... ja za nimi nie tęsknię, ale coś by mi się jeszcze przydało... teraz już coraz częściej jedne studia nie wystarczaja, żeby znaleźć fajną pracę:-(

Ale się pozmieniałyście kobiety w tych awatarach, że już gubię się czasami... no, ale w końcu jesień... ja też zmieniłam swój image na razie na głowie... :-D
idę sprawdzić co tam piszczy na innych wątkach... i cały czas zachodzę jak macie czas na taka aktywność:cool:

Ps. Oglądałyście może zaklinacza dzieci na TVN STYLE? facet mnie przeraża... wtorki o 20

reklama
Wszystkiego naj naj naj naj naj :-D:-D:-D
Wiem ze powinien być różowy -ale tak mnie urzekł a różowych nie mieli na składzie:sorry2:

Dobranoc mamuśki
no to sie nazzywa tortm:tak:
pikny

Jestem pierwsza:-)

Witam pogoda zapowiada się super:tak:

Mam dzisiaj urwanie głowy bo Mateuszek ma dzisiaj imieninki:-):-):-)
Zaraz jedziemy z Helenką na szybkie zakupy jakiegoś prezenciku dla braciszka i muszę zawieź do przedszkola worek cukierków:-D Ulubiony placuszek z pianką i galaretką :tak: już zrobiony.Zrobię tylko laurkę od Helenki i gotowe:-)

Miłego dnia kochane, zajrzę do was wieczorkiem:tak:
najlepszego dla synka!!!!!

Jak mnie glowa boli...

Tak sobie czytam, ze goasiapar zaczyna studa, ze niektore z Was ciagle studiuja, a inne beda sie bronic i chce mi sie na studiaaaaaaaaaaaa. Zwalam ta chec na bol glowy :D
no ja wlasnie po 4 letniej przerwie wracam robie podyplomowke
a piatek sie dowiem czys ie dostalam

Do góry