reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

kurcze nie mialam dzis netu pół dnia
a jak juz byl, to nie bylo czsu na niego
spacerowalismy cala rodzinką po paarku, Hania zbierala kasztany,, nauczyla sie odrózniac drzewa lisciaste od iglastych, bujalysmy sie razem na hustawkach no i uciekalysmy razem Tymkowi i tacie :)
milo spedzilismy czas
ale u Was kochane to w temacie nie jestem
ponadrabiam troche

Pan Tata był u lekarza. Chory, jakieś przeziebienie wirusowe. dostal antybiotyk i tydzień zwolnienia.
heh nie wiem czy się cieszyć czy martwic, póki co to mnie troche denerwuje, ale ja ogólenie jakaś taka nie teges jestem, chyba zmęczona jjestem wszystkim; marzę o dniu wolnym od wszystkiego........................
oojjjj rozumiem Cie słonko
nienawidze jak moj malzon jest chory na zwolnieniu chorobowym bo on jest typowy meski hipochondryk i trzeba kolo niego tanczyc
w tamtym roku mial 3 infekcje pod rzad i latalam miedzy nim a Hania z brzuchem i mialam dola bo wszytkimi sie zajomowalam a chcialam zeby ktos mną sie zajal :) ciazowe hormony
zapomniałam wam się pochwalić że u nas już grzeją i ciepełko mamy w domu bo w nocy już niezła kosta była
u nas tez u nas tez

reklama
Napisałam posta... dłuuugiiiieeeegoooo i mnie wywaliło (mówiąc kolokwialnie)...

Maonka- gratki dla męża, teraz będzie król szos.
Elvie- Bartek takim zachowaniem podpisał wyrok na smoka... dziś go poobserwowałam i doszłam do wniosku, że on jest SYMULANT i lubi sobie pociumkać... hm... nic skubańca nie boli, żeby idą, ale bez przesady, daje radę... no i te pobudki w nocy... Karmienie tylko raz o 5:00 a poza tym skubaniec chce dyda, albo na boczek... Na boczek może być, ale ja mu dam dyda!!! No i wieczorem nie dostał, to był zonk i ryk przez 7 minut (zmierzyłam czas), po 7 minutach śpi jak Aniołeczek... jakby w ogóle nie płakał... no co za bestyjka moja mała!
Zielona- ja sobie doktorat wymyśliłam, ale jeszcze nie wprowadzilam w czyn... w sumie magisterkę mam do rozwinięca...
Kamisia- ja też za miesiąc wracam i raz mi sie chce, a raz nie, ale ogólnie bardzo lubię swoją pracę.
Nooo Daga jak zwykle powiedziała, co wiedziała...
Wronka- my też pospacerowaliśmy dzisiaj, chociaż ja za tym nie przepadam...

No i właśnie... wracamy ze spaceru, przytulam jednocześnie moje dwa szczęścia, a Kuba cieplejszy niż Bartek. Gorączkę ma niedużą, ale niech jutro zostanie w domu, bo jeszcze mi się bardziej 'rozłoży'. Bidulek.

Ostatnia edycja:
Przytulam wszystkie chorowitki -nie znoszę takiej pogody właśnie dlatego ze tyle chorób...
Alę nic póki co nie łapie (tfu tfu tfu) ale tak mi szkoda tych maluszków...

Dobranoc mamuśki

Witam wieczorkiem

Potworki śpią :tak: mamusia ma czas na bb;-)

Dziękuję za życzenia w imieniu Mateuszka:-):-)
Dzień udany, Mateo zadowolony z prezentów i laurki od siostrzyczki ale najważniejsze były lody:-D Bo to taki mały lodożerca:-D

Kwiatuszku zazdroszczę ci takich rodzinnych spacerków

Daga ja tam myślę że jednak to był kac:-p;-)

Agnieszka Ja też chcę mieć taki zapał do pracy:tak:

Wronka podobało się Weronice na tych tańcach?

Zielona też ostatnio myślałam aby zrobić sobie jakąś podyplomówkę ale chyba nici z moich planów bynajmniej na razie:-(

Akattawidzę że mężuś zaplusował;-) Mój M uwielbia Paranienormalnych:tak:

Gosia chrzciny widzę się udały gdyby nie zieznośny pięciolatek:-D

Ella mam nadzieję że rehabilitacja inną metodą pomoże, u nas Vojta zadziałała szybko fakt że płaczu dużo:-(

Maonkagratki dla męża.Nie wyobrażam sobie teraz siebie bez prawo jazdy jak do wszystkich tak daleko.Uwielbiam prowadzić samochód.

Katik mam nadzieję że gardło już mniej boli.

Elvie niezłe przeboje z tymi chrzcinami ale najważniejsze że diabełek wypędzony:-D

Kamisia bidulko może mały dzisiaj pośpi w nocy.Ja też nie potrafię spać w dzień:no:

Aga 2010 u nas też nie palą:no:

To by było na tyle:tak:

Uciekam się wygrzać w wannie:-)

Spokojnej nocki kobietki:happy:

melduję się i ja :)
Znów tylko na chwilę, bo 30tego obrona i mam górę nauki w związku z powyższym ;/. Zielona, nie marudź, że chcesz na studia!! Przypomnij sobie jak chciałaś je skończyć, kiedy studiowałaś :).
Dziękuję za komplementy dla męża, ale nie przekażę mu, bo będzie mu źle ze świadomością, że wypisuję tu, że dziecko w domu niańczy. To dla niego bardzo poniżająca sytuacja :(.

Witam wieczorowo:-)

Wybaczcie kobiety, ale nie dam rady nadrobić was, choć bym chciała... my już po chrzcinach, potem było sprzątanie, choróbsko męża, moje bóle zęba, ostatnio zaparcie w nocy Justki i mam dość... ale jakby coś to jestem:-)

Aniez, widzę, że chorują chłopaki... dużo zdrówka... u nas dzisiaj Justka tez miała podwyższoną (37,8), ale na spacerek już się nie wybierałam... no bo jeszcze ta nocka z mega zaparciem, więc wymiękłam... może zdążę opisać na odpowiednim wątku:tak:
Kwiatek, no to mam podobne odczucia jak nie mam netu... po prostu jakby mi zabrał okno na świat:-p fajny rodzinny spacer... no i jaką mądrą masz córcię:tak:
Gosienka, najlepsze życzonka imieninowe dla Matiego:-)
Gosiupar, oby zapisy na zajęcia poszły po twojej myśli... widzę, ze piątek masz wolny, to nie jest tak źle:tak:
Maonka, gratki dla męża... małymi kroczkami do celu i niedługo twoje marzenie się spełni:-)
Agnieszka, widzę, że też Cię wzięło na mycie okien:happy: ja to największe parcie na sprzątanie mam jak obejrzę perfekcyjną panią domu:-p:laugh2:
Zielona, widzę, że Ci się marzą znów studia... ja za nimi nie tęsknię, ale coś by mi się jeszcze przydało... teraz już coraz częściej jedne studia nie wystarczaja, żeby znaleźć fajną pracę:-(

Ale się pozmieniałyście kobiety w tych awatarach, że już gubię się czasami... no, ale w końcu jesień... ja też zmieniłam swój image na razie na głowie... :-D
idę sprawdzić co tam piszczy na innych wątkach... i cały czas zachodzę jak macie czas na taka aktywność:cool:

Ps. Oglądałyście może zaklinacza dzieci na TVN STYLE? facet mnie przeraża... wtorki o 20

reklama
Wszystkiego naj naj naj naj naj :-D:-D:-D
Wiem ze powinien być różowy -ale tak mnie urzekł a różowych nie mieli na składzie:sorry2:

Dobranoc mamuśki
no to sie nazzywa tortm:tak:
pikny

Jestem pierwsza:-)

Witam pogoda zapowiada się super:tak:

Mam dzisiaj urwanie głowy bo Mateuszek ma dzisiaj imieninki:-):-):-)
Zaraz jedziemy z Helenką na szybkie zakupy jakiegoś prezenciku dla braciszka i muszę zawieź do przedszkola worek cukierków:-D Ulubiony placuszek z pianką i galaretką :tak: już zrobiony.Zrobię tylko laurkę od Helenki i gotowe:-)

Miłego dnia kochane, zajrzę do was wieczorkiem:tak:
najlepszego dla synka!!!!!

Jak mnie glowa boli...

Tak sobie czytam, ze goasiapar zaczyna studa, ze niektore z Was ciagle studiuja, a inne beda sie bronic i chce mi sie na studiaaaaaaaaaaaa. Zwalam ta chec na bol glowy :D
no ja wlasnie po 4 letniej przerwie wracam robie podyplomowke
a piatek sie dowiem czys ie dostalam

Do góry