w koncu mialam chwilke na nadrobienie tego watku. padnieta jestem, Seb sie dzis wsciekl i spac nie chcial isc wogole. teraz drzemie, ale co chwile sie budzi. to bedzie dluuuga noc... no nic, jakos to przezyje;-) nie mam sily odpisywac wszystkim, najlepszego dla bobaskow i ich mam, dobranoc:-)
reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Polutku, mam nadzieje, ze polrocznica udana byla.
Dziekujemy za zyczonka. Drugi zabek chyba tez sie na dniach przebije.
Dziekujemy za zyczonka. Drugi zabek chyba tez sie na dniach przebije.
Witanko:-)
W nocy dwie pobudki...hhmm więc to chyba jednak był śpiworek..... Ja niestety zaspalam dzsiaj i o mały włos satrsze dziecie do przedszkola by nie poszło. Co prawda młodsze od jakiegos czasu, próbowalo mnie obudzic swoim gadaniem, ale mialam wrażenie ,że to środek nocy.
W nocy dwie pobudki...hhmm więc to chyba jednak był śpiworek..... Ja niestety zaspalam dzsiaj i o mały włos satrsze dziecie do przedszkola by nie poszło. Co prawda młodsze od jakiegos czasu, próbowalo mnie obudzic swoim gadaniem, ale mialam wrażenie ,że to środek nocy.
gosienkag76
Fanka BB :)
Jestem pierwsza:-)
Witam pogoda zapowiada się super
Mam dzisiaj urwanie głowy bo Mateuszek ma dzisiaj imieninki:-):-):-)
Zaraz jedziemy z Helenką na szybkie zakupy jakiegoś prezenciku dla braciszka i muszę zawieź do przedszkola worek cukierków Ulubiony placuszek z pianką i galaretką już zrobiony.Zrobię tylko laurkę od Helenki i gotowe:-)
Miłego dnia kochane, zajrzę do was wieczorkiem
Witam pogoda zapowiada się super
Mam dzisiaj urwanie głowy bo Mateuszek ma dzisiaj imieninki:-):-):-)
Zaraz jedziemy z Helenką na szybkie zakupy jakiegoś prezenciku dla braciszka i muszę zawieź do przedszkola worek cukierków Ulubiony placuszek z pianką i galaretką już zrobiony.Zrobię tylko laurkę od Helenki i gotowe:-)
Miłego dnia kochane, zajrzę do was wieczorkiem
Jestem pierwsza:-)
:
chyba jednak nie:-)...hehehe
ps. Wszystkiego dobrego dla Mateuszka
gosienkag76
Fanka BB :)
chyba jednak nie:-)...hehehe
ps. Wszystkiego dobrego dla Mateuszka
Dzięki Jutro cię wyprzedzę
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
He he he... uwielbiam te wyścigi...
A ja zapomniałam wejść tutaj i sie przywitać za pierwszym razem
To mi się jeszcze nie zdarzyło...
Dzisiaj w planach umycie reszty okien zostało 1 duże i 2 małe , może poprasuje, koło południa koniecznie dzieciaki na spacer, potem szybki obiad i na 16 na angielski z Jankiem...
To na razie
A ja zapomniałam wejść tutaj i sie przywitać za pierwszym razem
To mi się jeszcze nie zdarzyło...
Dzisiaj w planach umycie reszty okien zostało 1 duże i 2 małe , może poprasuje, koło południa koniecznie dzieciaki na spacer, potem szybki obiad i na 16 na angielski z Jankiem...
To na razie
witam sie i ja. cos nas tu dzis niezawiele. U nas pogoda taka sobie, niby jest slonko, ale zimno jakos. Niestety kaloryfery jeszcze zimne i jak tak sobie czytalam wczoraj ze u niektorych juz 2-3tyg grzeja, to sie wqrzylam, ze u nas nie! bo w nocy naprawde za cieplo nie jest. w czw ma byc jakies zabranie wspolnoty mieszkaniowej, to moze i o tym bedzie.
gosiapar
Zaciekawiona BB
Cześć Mamusie!
elvie- super, że chrzciny się udały!
U nas też były w niedzielę, akurat Pawełek skończył wtedy 5 miesięcy! Na początku mszy zasnął i podczas wszystkich błogosławieństw,namaszczeń i chrztu spał obudził się dopiero pod koniec. Jedyna niefajna rzecz to jakiś 5latek, który przed nami "siedział" ze smokiem w buzi :/ ...podeptał i pobrudził mi męża a mi wyrwał włosy...
Poza tym dzień udany, goście zadowoleni :-)
Mam już plan zajęć na uczelnię i wychodzi na to, że od pon do czw od 8:30 do 14-15...i raz do 18...ale za to piątek wolny jak się uda mi tak zapisać na zajęcia jak chcę. Oby się tak ułożyło...
Pozdrawiam, życzę miłego dnia Mamom i Maluszkom!!
elvie- super, że chrzciny się udały!
U nas też były w niedzielę, akurat Pawełek skończył wtedy 5 miesięcy! Na początku mszy zasnął i podczas wszystkich błogosławieństw,namaszczeń i chrztu spał obudził się dopiero pod koniec. Jedyna niefajna rzecz to jakiś 5latek, który przed nami "siedział" ze smokiem w buzi :/ ...podeptał i pobrudził mi męża a mi wyrwał włosy...
Poza tym dzień udany, goście zadowoleni :-)
Mam już plan zajęć na uczelnię i wychodzi na to, że od pon do czw od 8:30 do 14-15...i raz do 18...ale za to piątek wolny jak się uda mi tak zapisać na zajęcia jak chcę. Oby się tak ułożyło...
Pozdrawiam, życzę miłego dnia Mamom i Maluszkom!!
reklama
Dzień doberek
Dzień zaczynam od dobrych wieści, dzwonił małżonek, zdał egzamin na motocykl :-):-):-):-):-) Jupi:-):-):-) To już połowa drogi do upragnionych dwóch kółek. Przyjdzie czas, że i ja pójdę w końcu na kurs. TO moje wielkieeeee marzenie
Dzień zaczynam od dobrych wieści, dzwonił małżonek, zdał egzamin na motocykl :-):-):-):-):-) Jupi:-):-):-) To już połowa drogi do upragnionych dwóch kółek. Przyjdzie czas, że i ja pójdę w końcu na kurs. TO moje wielkieeeee marzenie