reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

w koncu mialam chwilke na nadrobienie tego watku. padnieta jestem, Seb sie dzis wsciekl i spac nie chcial isc wogole. teraz drzemie, ale co chwile sie budzi. to bedzie dluuuga noc... no nic, jakos to przezyje;-) nie mam sily odpisywac wszystkim, najlepszego dla bobaskow i ich mam, dobranoc:-)

reklama
Witanko:-)

W nocy dwie pobudki...hhmm więc to chyba jednak był śpiworek..... Ja niestety zaspalam dzsiaj i o mały włos satrsze dziecie do przedszkola by nie poszło:eek:. Co prawda młodsze od jakiegos czasu, próbowalo mnie obudzic swoim gadaniem, ale mialam wrażenie ,że to środek nocy:zawstydzona/y:.

Jestem pierwsza:-)

Witam pogoda zapowiada się super:tak:

Mam dzisiaj urwanie głowy bo Mateuszek ma dzisiaj imieninki:-):-):-)
Zaraz jedziemy z Helenką na szybkie zakupy jakiegoś prezenciku dla braciszka i muszę zawieź do przedszkola worek cukierków:-D Ulubiony placuszek z pianką i galaretką :tak: już zrobiony.Zrobię tylko laurkę od Helenki i gotowe:-)

Miłego dnia kochane, zajrzę do was wieczorkiem:tak:

He he he... uwielbiam te wyścigi...

A ja zapomniałam wejść tutaj i sie przywitać za pierwszym razem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
To mi się jeszcze nie zdarzyło...

Dzisiaj w planach umycie reszty okien zostało 1 duże i 2 małe :-p, może poprasuje, koło południa koniecznie dzieciaki na spacer, potem szybki obiad i na 16 na angielski z Jankiem...

To na razie :-D

witam sie i ja. cos nas tu dzis niezawiele. U nas pogoda taka sobie, niby jest slonko, ale zimno jakos. Niestety kaloryfery jeszcze zimne:angry: i jak tak sobie czytalam wczoraj ze u niektorych juz 2-3tyg grzeja, to sie wqrzylam, ze u nas nie! bo w nocy naprawde za cieplo nie jest. w czw ma byc jakies zabranie wspolnoty mieszkaniowej, to moze i o tym bedzie.

Cześć Mamusie!
elvie- super, że chrzciny się udały!
U nas też były w niedzielę, akurat Pawełek skończył wtedy 5 miesięcy!:) Na początku mszy zasnął i podczas wszystkich błogosławieństw,namaszczeń i chrztu spał :happy: obudził się dopiero pod koniec. Jedyna niefajna rzecz to jakiś 5latek, który przed nami "siedział" ze smokiem w buzi :/ ...podeptał i pobrudził mi męża a mi wyrwał włosy:angry:...
Poza tym dzień udany, goście zadowoleni :-)

Mam już plan zajęć na uczelnię i wychodzi na to, że od pon do czw od 8:30 do 14-15...i raz do 18...ale za to piątek wolny jak się uda mi tak zapisać na zajęcia jak chcę. Oby się tak ułożyło...
Pozdrawiam, życzę miłego dnia Mamom i Maluszkom!!

reklama
Dzień doberek
Dzień zaczynam od dobrych wieści, dzwonił małżonek, zdał egzamin na motocykl :-):-):-):-):-) Jupi:-):-):-) To już połowa drogi do upragnionych dwóch kółek. Przyjdzie czas, że i ja pójdę w końcu na kurs. TO moje wielkieeeee marzenie

Do góry