reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witajcie mamuski:-)
Ja dzisiaj z dziecmi wrocilam do Hiszpanii,gdyz no niestety ale nic nie udalo nam sie znalesc w Paryzu:-(, nie powiodlo nam sie,tak bywa:-(...troche mi smutno,ale wiem ze zrobilam to co moglam.
Za jakis miesiac najprawdopodobniej polece z dziecmi do PL na czas nieokreslony,i moze zostaniemy tam na stale...niewiem zobaczymy jak sie tam wszystko ulozy.Jestem wykonczona podroza, gdyz jechalismy autobusem 18h,dzieciaczki juz spia,ja tez sie klade:tak: Dobranoc i do jutra:-)

zielona ładnie rośnie Kosteczka ;-) Natalka kaszkę manną z nestle lubi ale za to kaszka bobovita bananowa jest nie do przełknięcia :baffled:
iza oby wszystko się wam ułożyło trzymam kciuki ;-)
kittek napisz co jest. nie smutaj się kochana <tuli>
filonka sto lat!!! co mężuś sprezentował żoneczce?? pochwal się !

dziecko śpi, mąż w pracy, a ja nareszcie zasiadłam do laptopa (czyt. złomu który do niczego się już nie nadaje ma milion wirusów, nie działa usb, i zasilacz nie chce ładować baterii wrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!)
kurcze jak to jest najpierw teściowa była w szpitalu, jak tylko wyszła to babcie położyli i wczoraj miała operację, a 11 października teść będzie miał operowaną nogę

z pozytywnych rzeczy to Natalka dzisiaj dostała swoją pierwszą marcheweczkę z ziemniaczkiem i ubaw miałyśmy po pachy :-) miny nieziemskie

reklama
Do góry