Maonkateż nie lubię takiej nagłej zmiany planów
Mam pytanko czy ty na ząbkowanie podajesz Alicji hammomille vulgaris?
.
No właśnie nie. Jakoś nie pomyślałam, żeby poszukać jakieś granulki na ząbkowanie. Dałam tylko homeopatyczne czopki Viburcoln.
Wronka mój tez pyta jaki będzie następny kryzys, bo już była depresja poporodowa, kryzys laktacyjny. Więc doskonale Cię rozumie. Pewnie będę mieć kryzys jak będę musiała kiedyś małą odstawić od piersi.
Wszystkiego dobrego dla Borysa z okazji 5 mc
Kupki u nas też się czasami wylewają, ale to raczej wina huggisów. Już nigdy więcej nie kupię tego dziadostwo. Cholerna promocja wychodzi bokiem.
Ella współczuję serdecznie pobytu, ale najważniejsze, że Juleczka zniosła pobyt dużej lepiej niż ty, życzę dużo cierpliwości. Próbujcie, aż do skutku.
U nas wylewajace sie kupy na razie sie skonczyly, na szczescie.
Polki potrafią! - Wiadomości24 - artykul o twojepudelko.pl i naszym forum :-)
Oooo, a klikam codziennie
No dobra, nadrobiłam wczorajszą i dzisiejszą produkcje, to teraz opiszę co u nas.
A więc szczepienie mamy za tydzień w czwartek. To będzie 9 tyg od ostatniego.
Dziś znów mała marudzi, ale teraz w końcu usnęła.
Co do urlopu wych to wybieram się od listopada do lutego. Później może sąsiadka zajmie się małą, ale to nic pewnego. Na rodziców nie mam co liczyć, bo wszyscy jeszcze pracują i będą pracować. Rodziny też brak, bo wszyscy daleko.
Alicja już ładnie przesypiała nocki, od 20 do 8, ale teraz znowu jej się poprzestawiało i budzi się tak ok 1, 4 i 6 rano. Szybkie karmienie i dalej ładnie śpi.
O 7 pobudka, ląduje w naszym łóżku, wtedy próbuje się z nią bawić, ale czasami jest ciężko. Bawi się tak 1,5 godzi. I zasypia, a ja z nią. I tak śpimy do 10.