reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Udało nam się wyskoczyć na spacer.
Poszłyśmy z Alicją zobaczyć co tam u naszych 6raczków słychać. Mają się dobrze.
Jak nas zobaczyły zaraz do nas przypłynęły. Co tam FV, jak się ma na żywo takie cuda.
DSC00509.jpgDSC00506.jpg
Przez lato rzadko do nich zaglądałyśmy, bo nie dało się wejść do lasku, bo komary strasznie cięły,
teraz będziemy częściej zaglądać i porobimy im zdjęcia aparatem, a nie komórką.

Ostatnia edycja:
reklama
gosiek-zrozumiane:)
ja jestem wykończona-młody po wielkiej walce dopiero teraz zasnął - od rana!!!
na dworku rzecz jasna nie byliśmy bo jak dzieć nie śpi to za chiny ludowe do wózka go nie wsadzę...a pogoda piękna

głowa mi pęka

jak Pioter wróci z pracy jedziemy do mojej mamy-zostaje do jutra bo mam wizyte u ginca i idę do fryzjera:)jutro mama przejmuje tego smoka a ja chwile odsapne...i jak czas pozwoli pójdę na shoping- a co! w końcu dziś matki boskiej pienięznej

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem:tak:
Wszystkie moje potworki od godziny śpią:tak: uwielbiam tą ciszę.

Udało nam się zrobić grafik jakie kto ma obowiązki:-D Maniek najbardziej zachwycony że może wyładowywać zmywarkę, Emilo trochę mniej bo musi wynosić śmieci ;-) no ale znowu może prasować więc stwierdził że da radę:-D

Miłego wieczorku kobietki, zmykam do wanny aby się wygrzać bo normalnie czuję że mam zimny nos a to świadczy że wpadam w stan hibernacji .Boże niech oni zaczną w końcu palić:tak:

ja tylko na chwilke, bo lewno zyje. Maly w nocy prawie nie spac do 4, a my oczywiscie z nim... w dzien tez nie nadrobil, ja nie wiem, skad on ma tyle energii... ja chyba juz za stara jestem na takie niespanie, bo normalnie mam oczy na zapalkach. Jak tak dalej pojdzie, to nigdy tego mieszkania do stanu uzywalnosci nie doprowadze. no nic, podczytalam Was troszke ale nie dam rady skonczyc. Zmykam do lozeczka, dobranoc.

reklama
Wpadłam powiedzieć dobranoc:)

Dziś przeprowadziłam eksperyment na dziecięciu
W dzień spała raz od 12 do 15
Kąpiel o 19.40
Papu i zasnęła przy odbijaniu
Zobaczymy jak nocka minie

Zdecydowanie lepiej się zachowywała niż przy takim niby przysypianiu cały dzień

Miłej nocki:)

Do góry