reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniz no zuch chłopak:-D

Onka83
ja czasem też -ale dziś znowu mam dzień świra -sprzątam zmywam podłogi pranie robię (chociaż już prać nie ma co) tylko gotować nie będę bo wczoraj zrobiłam zapas

Maonka wczoraj tylko padało a dziś leje:-D

Kamisia daj trochę tego po czym takie poematy się pisze:-D Poprosiwszy:baffled::-D

Basia racja warszawiacy nie potrafią jeździć w deszczu śniegu i jak nie ma świateł:-p poza tym z wczasów wrócili i zakupy przed 1 września robili...

Kwiatek nie wiem skąd zapał.. ale niech się to w końcu skończy bo za mało czsu mam dla siebie

Monia
gratuluję rozpoczęcia roku szkolnego:-)

a moje zajęcia z aerobiku stanęły pod znakiem zapytania... 3 km od domu ostatnie zajęcia są o 20.30 -nie zdążę nie ma szans S kazał mi zapisać się na 18.30 ale nic ciekawego nie ma a poza tym o tej godzinie 3 km będę 30 min jechała:baffled: a gimnazjon za daleko -fuck:-(
ech....

reklama
Witamy się:-)

Początek roku zaliczony:tak: Emil zadowolony chociaż trochę smutny bo jeden z jego kolegów przeniósł się do innej szkoły i uwaga jego klasa liczy aż 9 osób:szok: w tym tylko 3 dziewczynki:-(

Mateuszek trochę strachliwy był dzisiaj bo jako pięciolatek będzie chodził z dzieciaczkami z zerówki, w sumie wszystkich zna ale pani jest nowa.

Aniez brawo dla syneczka:tak: i nerwy nie były potrzebne

Maonka najlepszego dla Alicji :-D

Katik przystopuj kobietko;-) książeczka do ręki, kawusia i miłego czytania

Kamisia Emil robił dokładnie to samo tak się darł w wózku że:szok:

Monia ja tam moich szkole w sprzątaniu a co:-D Wiadomo że nigdy idealnie nie posprzątają ale czym skorupka za młodu nasiąknie...:tak:

Miłego dnia mamusie:-)

ja też się witam..

Wronka, znam ten ból ze sprzątaniem po małej-dużej :-( tylko u mnie w ruch kosmetyki idą i mikstury tworzy....łooo matko, to mam dopiero potem sprzątania (wczoraj np. ratowałam łazienkę, bo pływała w piance do golenia mojego M)...gonię oczywiście, ale i tak nikt tak nie posprząta jak mamusia :-)

Katik
, Ty jesteś szalona...ja bym tyle w tydzień nie zrobiła....szacun....

Aniez
- Kubuś to mój faworyt :-) uwielbiam Go :-)

Co Wy tak narzekacie na tą pogodę ? U nas słońce :-)

Ja już zaliczyłam rozpoczęcie roku szkolnego (H była wniebowzięta hałasem i ilością ludzi :-) ), a teraz spadam trochę posprzątać...

i znów nie mam kiedy nadrobić pozostałych wątków, może wieczorkiem...
bye...

eeee no łazienke, tez wczoraj musialam sprzatac. Wymyslila sobie ze paznokcie u stóp pomaluje pisakiem, a poźniej stwierdzila ze jednak idzie umyc. Jak weszłam do łazienki to co zoabzcyłam :szok:, corcia siedzi na podłodze na reczniku, w kubku do mycia zebów pelno wody, ona w ręku ma moje waciki do zmywania makijażu i zmywa sobie tą wodą z kubka paznkocie. ręcznik nic nie dał , no chyba tylko tyle,że dupskiem na kaflach nie siedziała, a łazienka cała [plywała. ostatnio za to robiła miksture do robienia baniek, mój zel, do twarzy, tatusia plyn po goleniy i mydlo w plynie,,,i znowu cała lazienka mokra...ech :-)

A u mnie dzisiaj odkurzone, poprasowane, gary w zmywarce załączone, pranie wstawione, kurze poscierane, kuchenka umyta, dziec nakarmiony, ryż na farmie rośnie. Został tylko, prysznic , tapeta, fryz i moge ze starszakiem do stomatologa jechac...;-)

Ok..ide jeszcze sprawdzic farme i się prysznicowac..

BYE :-)

Dziękujemy :-) Alunia dostała pierwszy raz marchewkę na swoje 5 mc :-) I marchewka jest mniami
Ubaw był po pachy, a właściwie wysmarowaliśmy się po pachy, ja, tata i Ala :-):-D:-D
A u nas na razie nie pada, więc trzeba się wynurzyć na spacer. Nawet teraz zaświeciło słońce

Ostatnia edycja:
Szaro, buro i ponuro do tego nieprzerwanie od poniedziałku pada :-( :no: błeeee
Ja stoje nad koszykiem z praniem i prasuje, prasuje, prasuje.... ehhhh
kolejne pranie się już nazbierało więc trzeba będzie nastawić.
Markowi wyjęłam rzeczy 80 po Janku, odświerzone i czekają na wyprasowanie...
Poza tym jestem na etapie szukania zajęć z angielskiego dla Janka... boziu czemu to takie drogie? No ale ta inwestycja się opłaci w przyszłości... nie chce żeby Janek był taka nogą językową jak ja...lepiej niech idzie w ślady tatucia co ma advanca zdanego ...
Dobra zmykam pracować

Szaro, buro i ponuro do tego nieprzerwanie od poniedziałku pada :-( :no: błeeee
Ja stoje nad koszykiem z praniem i prasuje, prasuje, prasuje.... ehhhh
kolejne pranie się już nazbierało więc trzeba będzie nastawić.
Markowi wyjęłam rzeczy 80 po Janku, odświerzone i czekają na wyprasowanie...
Poza tym jestem na etapie szukania zajęć z angielskiego dla Janka... boziu czemu to takie drogie? No ale ta inwestycja się opłaci w przyszłości... nie chce żeby Janek był taka nogą językową jak ja...lepiej niech idzie w ślady tatucia co ma advanca zdanego ...
Dobra zmykam pracować

Ja też szukam szkółki językowej dla chłopaków i póki co mam mętlik w głowie;(

Katik jak ciebie czytam to wpedzam sie w kompleksy. Ja tyle przez caly tydzien nie zrobie :-D no ale dzisiaj mam wymowke - przeziebilam sie i jestem chora :-) Najgorzej ze trzeba sie z domu na szczepienie ruszyc. Na szczescie pogoda dzisiaj spacerowa.
Katik, Ty jesteś szalona...ja bym tyle w tydzień nie zrobiła....szacun....
ejze
ja to od poniedzialku na raty robie
nie pogrzalo mnie przeciez az tak konkretnie by to w 1 dzien zaliczyc

dzis ten dywan wyszorowalam, ale biceps juz mnie boli od machania reka, wiec okna poczekaja do jutra... dzis juz pass, zwlaszcza ze pogoda zajebista i siedze w majtkach i koszulce na ogrodku :))))))))

Witamy się:-)

Początek roku zaliczony:tak: Emil zadowolony chociaż trochę smutny bo jeden z jego kolegów przeniósł się do innej szkoły i uwaga jego klasa liczy aż 9 osób:szok: w tym tylko 3 dziewczynki:-(

Mateuszek trochę strachliwy był dzisiaj bo jako pięciolatek będzie chodził z dzieciaczkami z zerówki, w sumie wszystkich zna ale pani jest nowa.
O ja Cie, to faktycznie niewiele.
Ale to chyba tez fajnie ze jest tak malo uczniow, nauczyciel ma szanse wiecej poswiecic kazdemu dziecku niz przy klasach 30sto osobowych.

A u mnie dzisiaj odkurzone, poprasowane, gary w zmywarce załączone, pranie wstawione, kurze poscierane, kuchenka umyta, dziec nakarmiony, ryż na farmie rośnie. Został tylko, prysznic , tapeta, fryz i moge ze starszakiem do stomatologa jechac...;-)

Ok..ide jeszcze sprawdzic farme i się prysznicowac..

BYE :-)
hahahah
wciaga, nie????

Zjadlam 3 krokiety, popilam barszczem i sjesta by sie przydala. A tu Polus sie obudzila i obiadek chce zarzucic....

skąd ten zapał Trzynastka? :)

pokaz jakie :)

nie no brawa dla tej pani!!! :)))

ło matko
aż się boje jak to u mnie kiedys bedzie :) szok ale rodzice chyba nigdy nie są gotowi na taki telefon :)

ale macie fajnie przedszkolakowe Mamuśki, jak to kiedys tu powiedziano: jedno dziecko w domu to luksus
zazdraszczam bo ja z dwójką będę się jeszcze w domu do przyszłego roku bujać...

Jasne :-) takie coś:
url]

http://www.gabi-meble.com.pl/at_112.jpg
http://www.gabi-meble.com.pl/at_108.jpg
W takim kolorze
http://www.gabi-meble.com.pl/ad_kolor20.jpg
a do tego
http://www.polaszek-meble.pl/kolonial/PMZ524.jpg

Ja też szukam szkółki językowej dla chłopaków i póki co mam mętlik w głowie;(

Mój prawdopodobnie pójdzie tutaj Rybnik

Ostatnia edycja:
reklama
Mamusia a dziękuję :-) też nam się strasznie podobają szczególnie ten barek :-D
Gosieńka jeszcze co do szkoły językowej to do tej chcę go posłać tylko w tym roku a od przyszłego prawdopodobnie poślemy go do Logmaru w Rybniku. W Logmarze mój A. sie uczył angla i wiemy że sa super :tak: tylko że tam prowadza kursy dla dzieci, które do września ukończą 4 lata... więc poczekamy ale nie biernie tylko już niech się uczy. A co!

Do góry