AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aaaaa zapomniałam sie pochwalić... zamówiliśmy sobie meble do salonu :-) za ok 6 tygodni nam je przywiozą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja kiedys mylam bonakłą GAZOWANA !!!!!!!!!!!!!!!!
Witajcie :-)
co za pogoda...brrrrrrrrrr
Ja absolutnie nie chce sie wyprowadzac daleko od rodziny. Teściowie i rodzice mieszkają po 20 km od nas, czyli rzut beretem, ale jeszcze ani raz nie zdarzyło się ( a mieszkamy tu juz 2,5 roku) zeby wpadli bez zapowiedzi. Może to kwestia wytresowania?;-)
Jakoś sobie nie wyobrażam żyć daleko od mojej mamy, bardzo z nią się czuję związana i widuję się z nią zawsze raz w tygodniu.
Ja też jestem zadowolona że mam dziadków w zasięgu ręki, zawsze jest komu młode podrzucić. Bez wyraźnego zaproszenia nie wpadają więc jest ok
Dziś dzień shoppingu- trzeba było młodą do przedszkola trochę wyposażyć
A pamiętacie Aneczkę 77???
niestety opuściła nas bo straciła fasolkę...
Dziś jest w 40 tc
Czekają już na Alanka -trzymajcie kciuki za szybki i bezbolesny poród:-)
Ewka - czyli juz tak na 100% uciekacie z dala od rodzinki???
Mi choc czasem teskno za familia, nie zdecydowalabym sie na powrot do Katowic.
Z Ł ustalilismy, ze jezeli bedziemy wracac, to osiadziemy tak w odleglosci 200-300 km dalej. Jak bedzie potrzeba - jest na tyle blisko, ze bez problemu mozna sie spotkac, ale nie ma szans na wizyte w rodzaju:
czesc, bylismy niedaleko wiec wpadlismy.............