reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

dzis tu jakos weekendowo...przynajmniej nadrobie czytanie wczesniejszych postów z ubieglego tyg.
moj mały smieszek zjadł dzis pierwszy raz kaszke a teraz leeezyyy i odpoczywa z duzym bambelonem :)

a wieczorem rozrywkowo.... uwaga... idziemy do cyrku:) boze nie pamietam kiedy była ostatnio chyba jak milam kilka lat. a dzis musze zabrac siostrzenice, tata tez idzie tylko biedny Kacper zostaje z babcia w domku

reklama
o jaaaaaaaaaaaaaaaka ciszaaaaaaa....

Aniez, zazdraszczam plazowania! i dziadka tez :-)

my dzien spedzilismy sprzatajaco, szybko minal, szczegolnie jak sie wzielam za porzadki w pokoju starszej...łooooo matko, tam to było co sprzatac :baffled:...najgorsza ta plastelina czajaca sie w kazdym zakamarku :angry::angry::angry:...ale pokoj z grubsza zalatwiony, do szkoly przygotowany, wiec mam to za soba, ufff :happy:

teraz wieczor, wiec odpoczywam...

spokojnej nocki...

Witam wieczorkiem:-)
Cicho dzisiaj jak nie wiem co:szok:
Wróciłyśmy ze wsi, dziecię wykąpane od dwóch godzin śpi tylko starszaki się platają ale też za chwilę się ich pozbędę :-D

Ponosiłyśmy się dzisiaj w chuście :tak: Helenka nawet zadowolona, pooglądałam widoczki i zaraz więcej energii:tak:

Monia mnie też czeka przeglądanie pokoju chłopców:no: ale sprzątać to będą sobie sami:tak:Teraz sobie uświadomiłam że trzeba jakąś wyprawkę dla Emila skompletować:szok: Jak ja nie lubię zakupów:no:

Filonka mam nadzieję że wypad do cyrku udany:tak:

Aniez super że pogoda dopisuje, baw się i odpoczywaj:tak:

Iza co za prośba :-D normalnie popłakałam się ze :-D

Salamandra Zdrówka dla małego.

Zmykam do wanny może później ktoś się odezwie:-p
Miłego wieczorku:-)

Gosienka ja juz po zakupach wyprawkowych...kupilismy co trzeba, jak dzis zaczelam sprzatac, to sie okazalo, ze mala-duza wszystko ma z zeszlego roku :sorry2:...tylko nic nie mozna bylo zalezc bo taaaaaaki balagan :sorry2:...a ja wolalam posprzatac sama, bo Ona z tych co nic nie pozwola wyrzucic...a tak to wyslalam Ja do babci, a sama sie wzielam i 2 rekalmowki klamotow poooooszły...gorzej bedzie jak wroci i sie zorientuje ze czegos brakuje...musze wymyslec jakies dobre tlumaczenie :-):-)

Gosienka ja juz po zakupach wyprawkowych...kupilismy co trzeba, jak dzis zaczelam sprzatac, to sie okazalo, ze mala-duza wszystko ma z zeszlego roku :sorry2:...tylko nic nie mozna bylo zalezc bo taaaaaaki balagan :sorry2:...a ja wolalam posprzatac sama, bo Ona z tych co nic nie pozwola wyrzucic...a tak to wyslalam Ja do babci, a sama sie wzielam i 2 rekalmowki klamotow poooooszły...gorzej bedzie jak wroci i sie zorientuje ze czegos brakuje...musze wymyslec jakies dobre tlumaczenie :-):-)

Monia powiedz że pies zniszczył:)
Widzę że masz ten sam sposób co ja najpierw wywozisz dzieciaki a potem selekcja zabawek:)

Filonka, witaj z powrotem:-) ja też dawno nie byłam w cyrku, ale to się niedługo nadrobi jak dzieciaczki nam podrosną:-D
Katik, żeby Cię chcieli przepuścić na lotnisku jak Ty będziesz takie zapachy wywoziła:-D
Monia, daj cynk co to za specjały, bo sama tracę moje włosięta... zdrówka życzę:-)
a co do sprzątania to znając się na takich typach zbieraczy wszystkiego, to za tydzień pokój wróci do normy córki:-D:-D:-D
Salamandra, biedny Adasio... najważniejsze, że powli wraca do formy i może znów załapie cycusia:tak:
Aniez, miłego urlopowania:-)
Gosienka, tak 3maj ze sprzątaniem... przynajmniej Ci przyszła synowa nie powie, ze wszytko za syna robiłaś... ja nie powiedziałam mojej, ale tak zawsze było:tak:

selekcja zabawek, a ja przeczytalam sekcja zwlok hahahahaha

Zielonej proszę tam nie polewać więcej:-D:-D:-D:-D

Nareszcie jestem na bieżąco...:-D:-D:-D
A ja dzisiaj kucharzyłam pełną parą... ciasto, sałatka Gyros i zamarynować mięso na grilla... jutro jeszcze pieczone ziemniaczki i jedzonko na imieninki teściowej gotowe... tylko, żeby pogoda była odpowiednia, bo musiałabym chałupkę lepiej ogarnąć:-p;-)

reklama
Do góry