reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzieć padł po raz drugi...
chyba idzie zmiana pogody albo wieczorem znowu lunie (choć teraz jest gorąco:confused2:) mam małego homeopatę w domu
Golonka się warzy heheh
Podłogi umyte
I to chyba na tyle prac domowych na dziś:sorry:

Teraz czas na allegro:-)

reklama
Dzieć padł po raz drugi...
chyba idzie zmiana pogody albo wieczorem znowu lunie (choć teraz jest gorąco:confused2:) mam małego homeopatę w domu
Golonka się warzy heheh
Podłogi umyte
I to chyba na tyle prac domowych na dziś:sorry:

Teraz czas na allegro:-)

Trzynastka dobre z tym Homeopatą;-):-D Chodziło ci pewnie o Meteopatę;-)
Narobiłaś smaki z tą golonką:rofl2: ja też chcę

hej dziewczyny, obiecałam się odezwać jak będę u mamy :-) Wracamy pod koniec tyg do domu, ale w weekend mam urodziny więc wybywamy z domu
Mój maluszek super się sprawuje na wyjeździe, śpi jeszcze więcej i ładniej niż w domu, od 20 do 8 :-):-):-) To chyba te spaliny i życie miejskie tak ją usypia :-)

Odwiedziny znajomych w toku. Spotkałam się raz ze znajomymi, który mają córeczkę młoszą od naszej o 2 tyg i ona ma takie długie włoski, że już jej zapinają spineczki :-D
Coś jak włosy Konstancji - Zielonej :-) No ale nie aż tak piękne.

bu jak gorąco!!!!!!!!
bylismy na spacerze... z matki pot ciurkiem się lał... zaszliśmy do parku a tam tak cudnie.... cień, chłód przyjemny wiaterek, więc zadowolona zasiadłam na ławeczce/ bo Olusia spała i wyciągnęłam książkę co by się trochę zrelaksic no i po 2 kartkach Ola się obudziła i tyle mego relaksu :-(

Mąż znów był dzisiaj w domu na kontroli:szok: i nas nie zastał tym razem :-D:-D:-D:-D bo byłyśmy na spacerze więc mogę narzekać wieczorem że dzień ciężki był i jestem zmęczona :-D:-D:-D:-D

Kamisia współczuję tak ciężkiego weekendu. Babcie rozpieszczają wnusia a potem matka musi się meczyć.
U nas też jak mama moja wczoraj pojechała to Ola tylko rączki i rączki ale to chyba jednak przez ząbek.

Bosz moja to od 10 pół godziny spała.............
i jak tu nie zwariować................

eh nie ma jak kobity:p jedna narzeka że dziecko śpi a druga że nie śpi :p ;-) he he

Ola leży i piszczy z radochy bo jest lekki przeciąg i firanka się rusza
ot i po co dziecku zabawki.......... ;-)

Ja też się witam....

widzę, że tydzień się zaczął i mamusie do kompów zasiadły :-) w weekend to tutaj posucha była...

współczuję wszystkim mamom smerfów marudów, mogę pocieszyć, że u nas też raz na wozie, raz pod wozem...dzisiaj uczymy się łapać, a że nerwowi jesteśmy, to z wielkim krzykiem łapiemy wszystko co popadnie, łącznie z butelką, choć jeszcze jej nie utrzymamy...no i siadamy zaciekle...pozycja leżąca jest za karę - tak twierdzi smerf :-)

Im, sto lat następnych w miłości....

Gosieńka, jak tam było na wywczasie ? Jak Ty ogarnęłaś tą swoją cudną trójeczkę na plaży?

wieczorem ma lać.................we Wrocku :-)

eh nie ma jak kobity:p jedna narzeka że dziecko śpi a druga że nie śpi :p ;-) he he

No bo dalej śpi:eek:

Jeszcze nigdy za długie spanie w dzień nie odbiło się na nocce ale musi kiedyś być ten pierwszy raz -więc oby nie dzisiaj

Czterogodzinne garowanie skończone -pieczona goloneczka jest zrobiona:-D

To teraz już na 100% spadam:-p;-)

reklama
Witam :D
O spaniu było... Bartek w dzień śpi mało- jakoś w sumie ze 2 godziny, ale mi to nie przeszkadza :tak: ten typ tak ma, to co ja będę go zmuszała.
Odsmoczkowujemy się... postanowiłam zrobić to stopniowo i na razie udało się odstawić smoka do zasypiania na noc (w nocy i tak nigdy nie brał) oraz na spacerku. Jeszcze zostało zabranie smoczka do spania w domu w ciągu dnia, ale to chyba zrobimy we wrześniu, jak Kubulek będzie w przedszkolu.

Im- wszytskiego Naj Gołąbeczki :-D
Katik- no witaj na swojej ziemi :-D:-D:-D cycek to podstawa nie? Zawsze ma się argument i uspokajacz przy sobie :laugh2:
Gosieńka- nie szalej z porządkami- odpoczywaj dalej :-p
Akaata- jak dzieć nie śpi to noś ze sobą- ja rozkładam matę tam gdzie akurat jestem (albo fotelik) i mam spokój :laugh2: w nocy za to śpi długo (dziś np. od 19:30 do 6:00 a na samym cycku jest).
Monia- nie strasz tym deszczem... a kysz

Do góry