co do FB...no dwóch lasek nie moge rogryzc...nie mam pojecia kto to, wiem,ze z bb wiec dodałam dob znajomych, ale na tym sie moja wiedza konczy..
hmm... a kogo nie możesz rozpoznać ??
doczytałam już ;-)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co do FB...no dwóch lasek nie moge rogryzc...nie mam pojecia kto to, wiem,ze z bb wiec dodałam dob znajomych, ale na tym sie moja wiedza konczy..
to jest link do pierwszej części z 12 [video=youtube;kRDvbXaQvB8]http://www.youtube.com/watch?v=kRDvbXaQvB8&feature=related[/video] później z boku masz odnośniki do kolejnych :-)
najgorzej ze oni cos mowia o tym 21 grudnia ze ziemia sie obróci biegunami itp. a oznaką tego beda wybuchy wulkanów, powodzie, trzesienia ziemi, zawirowania w pogodzie itp
a to wszytsko sie dzieje
Sprobuj jak masz wyswietlonego facebooka wcisnac ctrl i 0 (zero). Powinno pomoc
Kici, Zeitgeist juz tez przerobilam...
No , powiem Ci, ze jako praktykujaca katoliczka (fakt, kiedys bardziej, teraz zeszlam na psy ) bylam w wielkim szoku ogladajac to. I wiele spraw sie dla mnie przewartosciowalo.........
Onka jesteś wieeeeeeeeeeelka !!! Działa :-) Dzięki :-)
taaaa a czy w profilu na FB można zmienić nazwisko?? Bo ja 3 lata mam profil (nie korzystałam wogóle) a nazwisko od 2 lat nie zmienione...