reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
to jest link do pierwszej części z 12 [video=youtube;kRDvbXaQvB8]http://www.youtube.com/watch?v=kRDvbXaQvB8&feature=related[/video] później z boku masz odnośniki do kolejnych :-)

Kici, Zeitgeist juz tez przerobilam...
No , powiem Ci, ze jako praktykujaca katoliczka (fakt, kiedys bardziej, teraz zeszlam na psy :sorry:) bylam w wielkim szoku ogladajac to. I wiele spraw sie dla mnie przewartosciowalo.........

najgorzej ze oni cos mowia o tym 21 grudnia ze ziemia sie obróci biegunami itp. a oznaką tego beda wybuchy wulkanów, powodzie, trzesienia ziemi, zawirowania w pogodzie itp
a to wszytsko sie dzieje

Wow ale straszysz -aż znalazłam to
http://pl.wikipedia.org/wiki/Przebiegunowanie_Ziemi

według naukowców ma nastąpić dopiero w 4000 roku przebiegunowanie ale kto tam wie
Ja zawsze pamiętam słowa mojego wujka jak mówił
"nie zdarzyło się to przez tysiące lat a my myślimy że akurat na nas wypadnie"

Witam się -u nas cóż... Ala w nocy nie płakała ale budziła się co jakiś czas troszkę marudziła troszkę gadała do siebie... pierwszy raz Jej się to zdarzyło. Obśliniona ręcę ciągle w buzi...

A w biedronce są jakieś paki huggissów niby w promocji -wie któraś co s na ten temat???

Ostatnia edycja:
Kici, Zeitgeist juz tez przerobilam...
No , powiem Ci, ze jako praktykujaca katoliczka (fakt, kiedys bardziej, teraz zeszlam na psy :sorry:) bylam w wielkim szoku ogladajac to. I wiele spraw sie dla mnie przewartosciowalo.........

no to dokładnie tak samo jak ja... ja już od jakiegoś czasu powątpiewałam w pewne elementy tej wiary, ale ten filmik całkiem mnie rozbił...

taaaa a czy w profilu na FB można zmienić nazwisko?? Bo ja 3 lata mam profil (nie korzystałam wogóle) a nazwisko od 2 lat nie zmienione...

Isabela łopatologicznie musisz mi wyjaśnić bo nie widzę takiej opcji jak zmiana nazwiska.
Kurcze po co mi jeszcze ten FB,jak i tak czasu nie mam....

Już nie trzeba, doszłam sama jak to zrobić :)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc Kochane ...
znalazlam miejsce w mieszkaniu gdzie net dziala jak szalony :-)
juz nie bede miala problemow z łacznoscia z Wami hura hura

zauwazylam ze moje dziecie odkąd jest na sztuczniaku to dluzej spi w nocy... idzie spac o 21 budzi sie o 6 zjada 150ml i spi do 9 zje 60ml i spi dalej... teraz slysze ze sie budzi wiec uciekam

buziaki

Do góry