Katik
...jestem mamą...
Aga u nas bylo to samo. Przed wjsciem zeba i jak juz wyszedl i dziasla bolaly - mysle, ze najzwyczajniej w swiecie nie chodzilo o glod, a o ulzenie sobie z dziaselkami.Ja również witam...
ehhh co to jest już było tak fajnie z pobodkami Marka o sstałych godzinach z przerwą 6 godzinną po kąpieli a teraz co? po kąpieli pośpi i po 3 godzinach budzi sie na amu a potem co 2 ja nie wiem o co mu chodzi :-( ja tak nie chce :-(
A tak poza tym to lenia mam...
noooJest matematyczna teoria (twierdzenie KAM) o stabilnosci Ukladu Slonecznego ;-) Ale generalnie mnie tez troche przerazaja takie informacje co napisalas, bo tez slyszalam o przebiegunowaniu ziemii, ktore nastepuje cyklicznie co 11500 lat (co 11 lat slonce jest bardziej aktywne, a co 11500 lat jest hiperaktywne i jego magnetyzm jest w stanie przebiegunowac nasza planete), a kazda z nas tez przeciez slyszala o cyklicznych zlodowaceniach co 12000lat... Jesli naprawde ziemia zaczelaby sie krecic w druga strone, to oceany wystapilyby z brzegow (to tak jakby jechac na rowerze i nagle zahamowac - wyleci sie wtedy do przodu). Pamietacie historie Noego albo Atlantyde? Moze to nie byly bajki Poza tym plyty tektoniczne, na ktorych sa kontynenty, tez uleglyby przesunieciu - przy tych silach nawet o tysiace kilometrow Szczerze mowiac wole myslec, ze to takie glupie teorie, takie same jak 1000 lat temu jak sie ludzie bali, ze bedzie koniec swiata, bo zblizala sie ladna data w kalendarzu...
moj Ł od kilku lat w tym siedzi, i znam to na pamiec...
I szczerze powiem, ze wydaje mi sie, ze troche prawdy w tym jest.
Czesc Smerfetki Wy moje :-)
Czy Wy tez kochacie swoje Malenstwa tak mocno jak ja?? ;-)
Kazdy dzien jest dla mnie tak samo cudowny, bo otwieram oczy i obok spi Wysniony Cud.
Ahhhhhh Moja Polineczka Kochana.....
Dzis prosze trzymac za mnie kciuki - na 17sta jade na zabieg wyciecia pieprzyka. Brrrr....