reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ja również witam...
ehhh co to jest już było tak fajnie z pobodkami Marka o sstałych godzinach z przerwą 6 godzinną po kąpieli a teraz co? po kąpieli pośpi i po 3 godzinach budzi sie na amu a potem co 2 :szok: ja nie wiem o co mu chodzi :-( ja tak nie chce :-(
A tak poza tym to lenia mam...
Aga u nas bylo to samo. Przed wjsciem zeba i jak juz wyszedl i dziasla bolaly - mysle, ze najzwyczajniej w swiecie nie chodzilo o glod, a o ulzenie sobie z dziaselkami.

Jest matematyczna teoria (twierdzenie KAM) o stabilnosci Ukladu Slonecznego ;-) Ale generalnie mnie tez troche przerazaja takie informacje co napisalas, bo tez slyszalam o przebiegunowaniu ziemii, ktore nastepuje cyklicznie co 11500 lat (co 11 lat slonce jest bardziej aktywne, a co 11500 lat jest hiperaktywne i jego magnetyzm jest w stanie przebiegunowac nasza planete), a kazda z nas tez przeciez slyszala o cyklicznych zlodowaceniach co 12000lat... Jesli naprawde ziemia zaczelaby sie krecic w druga strone, to oceany wystapilyby z brzegow (to tak jakby jechac na rowerze i nagle zahamowac - wyleci sie wtedy do przodu). Pamietacie historie Noego albo Atlantyde? :baffled: Moze to nie byly bajki :sorry: Poza tym plyty tektoniczne, na ktorych sa kontynenty, tez uleglyby przesunieciu - przy tych silach nawet o tysiace kilometrow :eek: Szczerze mowiac wole myslec, ze to takie glupie teorie, takie same jak 1000 lat temu jak sie ludzie bali, ze bedzie koniec swiata, bo zblizala sie ladna data w kalendarzu...
nooo
moj Ł od kilku lat w tym siedzi, i znam to na pamiec...
I szczerze powiem, ze wydaje mi sie, ze troche prawdy w tym jest.

Czesc Smerfetki Wy moje :-)

Czy Wy tez kochacie swoje Malenstwa tak mocno jak ja?? :-D;-)
Kazdy dzien jest dla mnie tak samo cudowny, bo otwieram oczy i obok spi Wysniony Cud.
Ahhhhhh Moja Polineczka Kochana.....

Dzis prosze trzymac za mnie kciuki - na 17sta jade na zabieg wyciecia pieprzyka. Brrrr....

reklama
Aga u nas bylo to samo. Przed wjsciem zeba i jak juz wyszedl i dziasla bolaly - mysle, ze najzwyczajniej w swiecie nie chodzilo o glod, a o ulzenie sobie z dziaselkami.

nooo
moj Ł od kilku lat w tym siedzi, i znam to na pamiec...
I szczerze powiem, ze wydaje mi sie, ze troche prawdy w tym jest.

Czesc Smerfetki Wy moje :-)

Kazdy dzien jest dla mnie tak samo cudowny, bo otwieram oczy i obok spi Wysniony Cud.
najbardziej na świecie :tak:

Dzis prosze trzymac za mnie kciuki - na 17sta jade na zabieg wyciecia pieprzyka. Brrrr....
kciuki zaciśniete:-)
ja mam ich mnóstwo do usunięcia, musze się za to wziąc, ale to chyba po nowym roku...

)

kochamy kochamy i to jak :)
Katik czy to musi byc skierowanie od lekaarza ze ten pieprzyk jakos zagraza czemus czy tak po prostu nie podoba Ci sie i juz?
bo ja bym kilku z twarzy chetnie sie pozbyla

Wronka - ja juz w PL 3 mialam usuwane, i 3 blizny po kilka szwow na ciele- 2 na brzuchu 1 na plecach. I teraz kolejne chyba ze 3 albo 4 do wyciecia......

Kfiatuszku
- te moje pieprzyki sie powiekszaja. To co do tej pory bylo wycinane w PL bylo badane histopatologicznie i bylo czyste.
Teraz jak bylam na kontroli u dermatologa w sprawie tej wysypki w ciazy to ona stwierdzila, ze tych kilka nalezy wyciac, ale musze przyjsc do nich ze skierowaniem od internisty. Ale , ze sie okazalo, ze moj internista ma specjalizacje z dermatologii - on mi to zrobi w gabinecie.
Wiem, wiem, brzmi to strasznie, ale juz kiedys pisalam - tutaj lekarz w swoim gabinecie na biurku pobiera krew od chorego, szczepi dzieci i ma mnostwo innych obowiazkow :-D

EDIT:
no i zapomnialam dodac, ze tutaj nie tna tak jak w PL - ze mam blizne na kilka cm po wycinkach. Tutaj wycinaja sam pieprzyk doslownie, a rane krwawiaca "zatykaja" taka specjalna zgrzewarka jakby. Wybaczcie, ale nie wiem jak to sie nazywa, i w sumie przerazajace jest to co napisalam, ale w rzeczywistosci wyglada to calkiem sensownie.

Ostatnia edycja:
BRY...

A CO, NIE CHCESZ MNIE :-D?

jasne ze Cię kcę...ale brylujesz kochana, brylujesz tam nieźle :-)

MONIA przepraszam że na tym wątku ale jak byłaś nad morzem to jakiego kremu używałas dla małej coby ją :-)słoneczko nie przypiekło.
Poratuj:-D

Gosieńko - nivea (faktor 30) miałam, ale raz posmarowałam a tak, to starałam się nie być z Hanią na słońcu...za radą Aniam namiot mieliśmy i tam Hania większość czasu spędzała i było ok...ten krem to okropnie tłusty i trudny w rozsmarowaniu, więc mnie zeźlił na dzień dobry...Hanka się trochę opaliła, ale co tam, wygląda ślicznie :-)

daga...ja tez nie wiem o co kaman na FB, zwłaszcza ze ja niestety analfabeta językowy jestem:zawstydzona/y::-(

Wronia, tam można j.polski ustawić :-)

A ja dziś trochę kwiatów w doniczkach od mamy pożyczyłam (hehe:-D) co by ładniej w ogródku było jak przyjdą z gminy. Wiem przegięłam,ale ta nawałnica mi tyle kwiatów zniszczyła,że coś musiałam wykombinować.

hehe, moja teściówka jest lepsza...do żywych storczyków, jak przekwitną kwiaty, wkłada sztuczne, a sąsiadki się zachwycają jak Ona to robi, że takie piękne ma :-)

Monia, to ja Ciem chyba tysz dodalam... no mam nadzieje, ze Ciebie :-D

ja to wogóle jak Daga - ni w ząb nie mogę się z tym FB dogadać i wczoraj, jak zaakceptowałam Dagę, to niechcący myszką (tą okropną myszką dotykową z lapka) zmniejszyłam sobie czcionkę do takiego min, że nic nie widzę :wściekła/y:...i nie umiem tego naprawić z powrotem:-(...ale jak naprawię to na pewno zauważycie :-)

a tak w ogóle monia...to fajna z Ciebie babka...i nie wiem dlaczego ale myslalam,ze jestes brunetką;-). Moze i tu bys nam jakies fotki zapodała hę?

Wronka, głupio mi już jak nie wiem, bo się zabieram za to już chyba z miesiąc i wiecznie mi nie po drodze...ale obiecuję, że już na dniach ujrzycie i tutaj me piękne odbicie, hehehe....

bo jesie mnie nie kliknela, ze chce sie ze mna znac :-D

jak tylko czcionkę powiększę to kliknę :-)

ja kocham, oj kocham, kocham, kocham...i codziennie Jej to powtarzam i codziennie bym Ją zjadła z miłości...

i kciuki trzymam mocno :-) będzie dobrze...

a moja też co 2h na papu w nocy się budzi, dziś 4 razy na przykład...
a Laurunię wysłałam do babci na kilka dni i mam 1 dziecię...

miłego dnia Mamuśki...

Kfiatek masz bana na telewizje i net poza bb.

Kici nic jej nie dawaj, bo nam w depresje wpadnie czy cus.

Kfiatek co ma byc to bedzie i zamiast sie bac lepiej skup sie na kazdym pojedynczym dniu. jesli ma byc osatni to niech bedzie najpiekniejszy i tak bedzie az do osiemdziesiatki :-) pozniej to juz skleroza łapie i i tak wszytko bedzie nam jedno ;-)

Kfiatek, o czym TY babo myslisz przy srodzie....

ale mój link jest odnośnie wiary katolickiej... na temat tego, że to jedna wielka ściema ;-)

czesc Kochane:-) nic nie wspominałam o tej przeprowadzce bo okazało się to z dnia na dzien... jak wiecie, mielismy w mieszkaniu niemały incydent i po tej sprawie bardzo bałam się tam dalej mieszkac dotego nie mielismy jak zaplacic za mieszkanie... wlasciciel nie zgodzil sie sprawy rozratowac... naszczescie pomogli nam rodzice i przenieslismy sie gdzie indziej... mieszkamy teraz w wawrze pod warszawa , mieszkanko jest o niebo lepsze, wieksze i praktycznie za te same pieniadze co chcial tamten facet tylko mam tu niemaly problem z internetem bo nie bardzo jest zasieg...
troszke pracy jeszcze zostalo...ale pomalutku juz konczymy,.. pokarm niestety nie powrócil i karmimy Z. bebilonem... dzis caly dzien byl jeden wielki krzyk.. nic nie pomagalo...ani pic, ani jesc, ani spac, bawic sie, na rece nie, wszystko bylo beee i tylko lzy ciurkiem ciekly..a ja plakalam razem z nia bo myslalam ze ona tak za cycem płacze ... naszczescie teraz spi... wiec uciekam ogarniac to dalej...
strasznie mi Was brakuje....
buziaczki Kochane

Witaj po mojej stronie wisły :-D

ja to wogóle jak Daga - ni w ząb nie mogę się z tym FB dogadać i wczoraj, jak zaakceptowałam Dagę, to niechcący myszką (tą okropną myszką dotykową z lapka) zmniejszyłam sobie czcionkę do takiego min, że nic nie widzę :wściekła/y:...i nie umiem tego naprawić z powrotem:-(...ale jak naprawię to na pewno zauważycie :-)

Sprobuj jak masz wyswietlonego facebooka wcisnac ctrl i 0 (zero). Powinno pomoc :)

reklama
Do góry