reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ja również witam...
ehhh co to jest już było tak fajnie z pobodkami Marka o sstałych godzinach z przerwą 6 godzinną po kąpieli a teraz co? po kąpieli pośpi i po 3 godzinach budzi sie na amu a potem co 2 ja nie wiem o co mu chodzi :-( ja tak nie chce :-(
A tak poza tym to lenia mam...
ehhh co to jest już było tak fajnie z pobodkami Marka o sstałych godzinach z przerwą 6 godzinną po kąpieli a teraz co? po kąpieli pośpi i po 3 godzinach budzi sie na amu a potem co 2 ja nie wiem o co mu chodzi :-( ja tak nie chce :-(
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ja tak mam właśnie z serią Diany Gabaldon "OBCA"wiem, polecalas mi ja dlatego od niej zaczelam.
Wiecie czego nienawidze w fajnych ksiazkach?
Ze czytam, czytam, jestem w polowie i juz sie irytuje, ze wkrotce sie skonczy ...
Ehhhh baby, to sie nazywa uzaleznienie. Juz sie zegnalam i isc nie umiem
u nas taki sam schemat zaczal obowiązywaćJa również witam...
pośpi 3-4 a potem co 2
i tak jestem z niego dumna bo zasypia sam w łóżeczku, czasami z karuzelką czasami wystarczy smok plus tetra
z Hanią nie mialam takiego luksusu były rączki lub cyc
najgorzej ze oni cos mowia o tym 21 grudnia ze ziemia sie obróci biegunami itp. a oznaką tego beda wybuchy wulkanów, powodzie, trzesienia ziemi, zawirowania w pogodzie itp
a to wszytsko sie dzieje
tych wulkanow tez sie boje co to mniejszy niedawno pyly wypuscil w powietrze a podobno kwestia czasu jak wybuchnie ten wielki bo ten mniejszy go nasruszyl co to wtedy bedzie
jak juz ten maly zawirowania porobil w drogach lotniczych
ja sie boje...
Jest matematyczna teoria (twierdzenie KAM) o stabilnosci Ukladu Slonecznego ;-) Ale generalnie mnie tez troche przerazaja takie informacje co napisalas, bo tez slyszalam o przebiegunowaniu ziemii, ktore nastepuje cyklicznie co 11500 lat (co 11 lat slonce jest bardziej aktywne, a co 11500 lat jest hiperaktywne i jego magnetyzm jest w stanie przebiegunowac nasza planete), a kazda z nas tez przeciez slyszala o cyklicznych zlodowaceniach co 12000lat... Jesli naprawde ziemia zaczelaby sie krecic w druga strone, to oceany wystapilyby z brzegow (to tak jakby jechac na rowerze i nagle zahamowac - wyleci sie wtedy do przodu). Pamietacie historie Noego albo Atlantyde? Moze to nie byly bajki Poza tym plyty tektoniczne, na ktorych sa kontynenty, tez uleglyby przesunieciu - przy tych silach nawet o tysiace kilometrow Szczerze mowiac wole myslec, ze to takie glupie teorie, takie same jak 1000 lat temu jak sie ludzie bali, ze bedzie koniec swiata, bo zblizala sie ladna data w kalendarzu...
od 13stej wawie sajgon
sratolicy...o,przepraszam-katolicy walczyli w obronie krzyza...
"Jak będą chcieli mnie zabić, za ten krzyż życie oddam" - Wideo - Wiadomości - WP.PL
Wstyd na caly swiat, bo ogladalam relacje obszerna u nas na bbc, i na niemieckich kanalach...
elektorat PiSu... same polglowki. Najlepszy jest ten z testem:krzyz narodowy. buahahaaha......
Co lepsze - to nie jest KRZYŻ, a tylko DWIE ZBITE DESKI, ktore NIE byly poswiecone!
My również witamy dzisiaj. Antosia wstała o 8 a teraz ją karmi tatuś przed wyjściem do pracy Miłego dnia dziewczynki. Jutro mam urodziny to też może moje szczęścia jakiąs nispodzianke zrobią, bo się tak zmiawiają dzisiaj hehe
Olapop masz całkowitą racje.
Olapop masz całkowitą racje.
Ostatnia edycja:
A ja własnie sobie uswiadomiłam, że dzisiaj jest dla mnie bardzo szczególny dzień. Dokładnie 5 sierpnia (rok temu) zobaczyłam na tescie II kreski:-). Jejku jak ten czas leci, mam już mojego bąbelka przy sobie, oooo lece, właśnie się obudzil:-)
kochany ten Twoj Borysek;-)Witam się czwartkowo;-). Nie śpimy od godziny, bo synus postanowił,że się wyspał;-)
no to witam w klubie, bo Seb ma tak juz któraś noc, że po kapieli kolacja, do łóżeczka i spanko. Budzi sie o 1,20 (zegarek możnaby od niego nastawiać) a potem co 2 godz. Nie je długo, bo po 5-7 min i zasypia. nie da rady go obudzić żeby więcej zjadł:-( i tak do 9. Potem juz normalnie - co 3 godz.Ja również witam...
a tak z innej beczki, zeby nie bylo, ze watki pomylilysmy, to sasiad chyba z koncu remont zakonczyl, bo mieszkanie za sciana zostalo sprzedane i ten nowy wlasciciel chyba wszystko w nim wymienial - lacznie z plytkami w lazience!! a najgorsze, ze pracuje zawodowo i wiekszosc zmian uskutecznial po godz 19, bo do 22 niby ma czas. I tak od miesiaca kilka razy juz mu uwage zwracalismy, bo co Sebek zasnie, to jakas wiertarka czy inna machina go obudzi. Raz to sie tak rozryczal, ze z pol godz nie moglam go uspokoic, bo dziecko chce spac, a mu nie dadza. No ale wyglada na to,ze skonczyl
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aga no u mnie to samo... kurdze i to od dobrych 3-4 dni...
witam
Agi, mój sąsiad tak ma od 2 lat, od piątku do niedzieli wierci i stuka od rana do nocy. Ile można na 53m?
Anielka po kąpieli śpi 5h a potem już co 2,5- 3, od niedzieli tak ma. A cieszyłam się jak noc przespała, bo miałam nadzieję, że tak zostanie...
Agi, mój sąsiad tak ma od 2 lat, od piątku do niedzieli wierci i stuka od rana do nocy. Ile można na 53m?
Anielka po kąpieli śpi 5h a potem już co 2,5- 3, od niedzieli tak ma. A cieszyłam się jak noc przespała, bo miałam nadzieję, że tak zostanie...
reklama
kitteczku kochany, ale ja od lutego do kwietnia 15kg przytyłam...;-(
Nio i właśnie tyle już zgubiłaś pewnie więc nie masz powodu do kompleksów Wroniu!
Ale tu dziś były rozmowy nocą
Agi, Ulanka u mnie prawie to samo. A od wczoraj mała ma histerię jak ją dostawiam do lewej piersi, zawsze wolała prawą,ale teraz przegina. Łzy lecą jak grochy, pręży się i krzyczy....
Nie wiem co mam robić, w nocy uskuteczniałam laktator.
A tak wogóle to się witam i zmykamy na ogród, będę zaglądać w ciągu dnia.
Na 14:30 do gina po wkładkę.
Uśmiałam się bo moje dziecię od dobrych 30 min biegnie jak w maratonie na leżaczku i próbuje do pszczółki dobiec. Zawsze tak mamy,że jej się to nie znudzi, hihi.
Miłego dnia mamuśki!