reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
oooo już wiem...po zdjęciach doszłam....matko z córką jaka ja cwiercinteligentna jestem....:-)
don`t worry be happy ;-);-);-)

Milej nocki Kwietnioweczki, ja spadam do ksiazki.
Zielona - nooooo kolezanko - zrobilas mi frajde ksiazeczkami.
Jestem w polowie Zony Podroznika...

Dzis mamy kolejny z serii marudnych dni. Kostuska zapada od czasu do czasu w dziesieciominutowy sen. Budzi sie i placze. Cycus nie pomaga. Chce byc noszona ale tylko w pionowej pozycji.
Maz poszedl do pracy, a tylko u niego w ramionach zasypia bez problemu.
Konstancja teraz lezy sobie i cuca lapke zawinieta w pieluszke. Mam nadzieje, ze zasnie.

qrde zielona...przerabane z tą rożnicą czasową...my tu spac idziemy a Ty dopiero dzien zaczynasz...

ps... tak sobie myslę..może bys przeslala mi Szwaje i grochole...bo ja się jednak do tej biblioteki wybrac nie moge;-(, choc to tylko klatka obok...:zawstydzona/y:

reklama
wiem, polecalas mi ja dlatego od niej zaczelam.

Wiecie czego nienawidze w fajnych ksiazkach?
Ze czytam, czytam, jestem w polowie i juz sie irytuje, ze wkrotce sie skonczy ...

Ehhhh baby, to sie nazywa uzaleznienie. Juz sie zegnalam i isc nie umiem :-D

Wiem co czujesz. Ja od tej ksiazki nie moglam sie oderwc i w jedna noc przeczytalam, a pozniej rozpaczalam ze juz sie skonczyla...
To samo mialam z Samotnoscia w sieci. Jak juz udalo mi sie przebrnac przez poczatek, to nie moglam sie oderwac, a pozniej nie chcialam czytac zeby sie nie skonczyla...

Kolejna, od ktorej nie moglam sie oderwac to 11 minut. Bylo jeszcze kilka niepowtarzalnych ksiazek...

Do góry