Hej laski -super ze powstała ta grupa zamknięta -jestem za
Widzę ze jest temat mężów/ partnerów -cóż ja na mojego nie mogę narzekać bo niestety jest tak ze to ja się wściekam a nie On mnie denerwuje... nie marudzi nie narzeka choć ostatnie 6 tygodni było bez obiadów, zakupów z mojej strony i porządków... jak jestem na Niego zła to przykrywając mnie jak leżę mówi z uśmiechem "nie myśl że to Ciebie przykrywam"... jest kochany... jasne ze mu się zdarzają odchyły ale wtedy sie zastanawiam czy On nie jest jak najbardziej normalny a po prostu ja mam jakieś dziwne pojęcie o tym jak powinno być (za dużo seriali i szczęśliwych obrazków szczęśliwych rodzin gdzie ona się cudownie czuje w ciąży a on nic nie robi tylko skacze koło niej i oczywiście ma mnóstwo wolnego czasu a i tak stać ich na mieszkanie 150m2 w centrum miasta).
Dagsila -ja mam skierowanie na każdej wizycie i na każdą chodzę z wynikami moczu i krwi. Co do chudnięcia -dziecku nic nie będzie ale szkoda włosów i zębów...
Akaata a moze po prostu chodząc do pracy widzi babki z brzuchami jak zasuwają do roboty rano i myśli że przesadzamy. Każda ciąża jest inna i wiemy że jedne nie mają dolegliwości a inne wiszą nad kibelkiem pół dnia. Mój wymiękł jak wbiegłam do WC i przy otwartych drzwiach dałam czadu do kibla
a czego tu się wstydzić -jak im się nie zobrazuje to myślą że poszła posiedziała i po krzyku. Ale mnie wtedy żałował...:-)
Olapolap -podtruj go czymś:-);-) niech się pomęczy to powiesz "nie przesadzaj -nic nie robisz tylko użalasz sie nad sobą"
mój się prawie popłakał na usg -jak lekarz powiedział że macha rączką a ja że do tatusia zapewne.. oczy mu się zaszkliły:-)
Margot xs z torbą to jest fajna sprawa
jak mój S wielki chłop z torebką paradował po Zakopcu to ze śmiechu nie wyrabiałam:-):-):-) no ale dla mnie za ciężka była a on przed wystawą sklepową jak modelka stał hahaha
Studiującamama mój to już konwersację prowadzi -jak mu powiedziałam ze dziecię od 13tc słyszy już głosy to powiedział że nie może tak być żeby tylko gadatliwą mamę słyszało
Ewka84 ważne żeby być partnerami i pamiętać że obydwoje jesteśmy w ciąży -czasy kiedy to był problem kobiety dawno się skończyły. Dobrze że mamy wsparcie
no tylko żeby ten wykładowca nie powiedział "to zmień studia" bo takich prymitywów znam niestety
Aniez mój się wahał co do porodu rodzinnego ale jak mi powiedział dlaczego w końcu chce ze mną być to myślałam że padnę
uwaga -"jak miałem pociętą nogę i mi szwy zakładali to bez mamy nie chciałem zostać... a to tylko głupia noga była a nie taka poważna rzecz jak poród... poza tym lekarzy trzeba pilnować"
Justys84 świetnie!!!! i tak trzymać następnym razem bez strachu o malucha proszę bo wszystko musi być ok
Elvie3 cieszę się że nudności przeszły, ja też mówię w liczbie mnogiej -choć słyszałam że to niektórych mężczyzn irytuje. Nie tyle mówienie że "kochamy" ale np. wymyślanie "nie lubimy, nie chcemy, nam się nie podoba"
a ja tego zdania nie podzielam. Zdrada to zdrada i jak ktoś ma niecierpliwego penisa to niech nie robi dzieci.
Rudzia789 witaj -gratuluję
super że też kwiecień
Jesteśaniołkiem współczuję bo równa z Ciebie babka i wygadana -myślałam ze dałaś mu tak popalić że już się nie odezwie:-) hahahaha -dobre
do swojego zacznie gadać błahahaha
boskie!!!! może to żyłka jakaś? wszystko się przesuwa w brzuszku i tyle
Aga2010 chudnięcie jest w pierwszym trymestrze normalne u niektórych kobiet i o niczym niestety nie znaczy
mojego S siostra schudła do 4 miesiąca a później 30 kilo na plusie
ważne ze wyniki są ok
przerabiałam detektor -nie jest taki bez wad a i tak nie wolno częściej niż raz w tygodniu sprawdzać. Cieszmy się więc że mamy wyrozumiałych mężów
Kwiatuszku witaj
Karola322:-) proponuję jakieś doraźne sposoby;-) w ostateczności brom zostanie
Aniam141 chyba też basen zaliczę w weekend -ostatnio były gorące źródła -co za super sprawa:-)
Ilona1985 ja walczyłam ze sobą 2 noce żeby nie zjeść -bo powiedziałam sobie żadnego wcinania w nocy -i teraz jest już ok -chyba moje bobo zakumało ze mamusia też jest uparta i musi się w dzień najadać. Lepiej teraz niż w kwietniu;-)
Magda ciosek witaj -mój na początku też -pracuj pracuj, ale jak zobaczył że się po tylu lekach słaniam to zwątpił bo bał się ze gdzieś padnę i krzywdę sobie zrobię. Pewnie ze być wśród ludzi jest lepiej -i człowiek musi wstać i na człowieka się zrobić -ale w miarę możliwości
Barbarka123 zapraszam na rosół -zrobiłam wczoraj i S wcinał go w nocy -tak zresztą jak gar ziemniaków i schabowe na dzisiaj zrobione
i kto tu jest w ciąży?????
Onna witaj -będzie dobrze a maluchy szaleją zapewne razem i nie chcą zmartwień mamy
witaj i zostań. Gratuluję podejścia do tych zabawek -zaimponowałaś mi muszę przyznać i popieram -też widziałam w szpitalu jak szukały dłuższą chwilę -a taka matka w domu zawału może dostać
Katik ja sama z tym nadrabianiem już nie wyrabiam -dupska nam tylko urosną od tego siedzenia przed kompem
co do zdrady -zgadzam się i boje że temat znowu skończy się burzą
jedno jest pewne -zdradzić to chamstwo ale zdradzić kobietę w ciąży to dla mnie porażka facet
Mamusia87 trzymam kciuki za poprawę samopoczucia... a z ciekawości co lekarz przepisał?
Zielonamaupa hahahaha no tak -mam nadzieję ze Twój adwokat i Twój luby będą się trzymać od siebie z daleka. Ja też mam swego rodzaju blokadę i S bez pytania lekarza przyjął ze nici z sekszenia. Jadę na duphastonie, poprzednia ciąża zakończona tragicznie w imię czego mamy cokolwiek ryzykować? a zdrada kończy się jednym -pakowaniem i to też u mnie jest jasne. O! własny biznes -super!!!!
Mycha komunię? to już z kolejnym maluchem
tylko się nie złość tam bo wiesz
a nie tylko ręce hehe mamy zdrowe:-)
Wronka witaj biedna mała -no nic mam nadzieję że lekarz szybko pomoże
co do mnie zastanawiam się kiedy ktoś mi powie "wiesz przytyłaś":-)
Kobiety wiec każda wyraziła swoje zdanie na temat zdrad itp i
Elvi nikomu nie chodzi o to żeby teraz się spierać. Ja nie kumam co to znaczy -może i nawet chce ale się wzbrania -bo albo może i chce albo może i nie chce a skoro nie chce to widać gdzieś jest tego przyczyna. Kiedyś kumpel opowiadał że on nie rozumie dlaczego jeszcze niedawno w łóżku było ok a teraz żona nie chce
bo żona po ciąży wygląda super a on się spasł jak prosie. I faktycznie nic tylko oddawać się z chęcią bo zdradzi -niech zdradza -jestem ciekawa z kim
No to ja uciekam na dziś bo to nadrabianie zajmuje prawie cały dozwolony czas przy kompie a jeszcze parę rzeczy trzeba sprawdzić:-) papatki