reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Nie chce być niemiła, ale aż nie mogę uwierzyć, że coś takiego można pomyśleć na poważnie:szok: Mam tylko nadz, że Tobie nie przydarzy się taki spadek ochoty, bo zdaje się, że to oczywiste jak Twój partner zareaguje... Nie ma chyba sensu tłumaczyć, że to nie to że kobieta jest tak wredna że spławia faceta, tylko najzwyczajniej w świecie nie ma siły bo np źle się czuje i ostatnia rzecz o jakiej myśli to bara-bara. Niby każdy ma prawo do własnej opinii i być może przesadzam, ale mnie osobiście bardzo irytują tego typu wypowiedzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na szczęście Mój Sz rozumie sytuację i nie opowiada takich głupot :rofl2:

Zagadzam sie z agą w 100% i ja również życzę Ci abyś nigdy nie była zmęczona, aby nigdy Cię nic nie bolało i abyś zawsze miała siłę na seks. Choc wiadomo,że jak jeszcze się maluch urodzi to różnie może byc z tymi siłami.

U mnie do tej pory ani siły ani ochoty na seks nie było, ale od dwóch dni zaczyna wszystko wracac na właściwe tory:tak:

Poza tym znowu się lekko nie wyspałam bo córcia w nocy cierpiała z powodu uszka, tym razem lewego, bo wczoraj bolało ją prawe. Dzsiaj jedziemy do laryngologa, jeju jak ja nie lubie tych choróbsk jesienno-zimowych:wściekła/y:

Brzuszek-u mnie jest już bardzo wyraźny,ale tylko wieczorem...w dzień mniej, tzn ja widzę,mąż też, ale jak ktoś niewie ,że jestem w ciąży to nie kojarzy..heheh:-D

heheheh ola mam to samo, też ciągle mam wrażenie,że inni myślą,że się tak spasłam i mam taki brzuch ...heheh:-D, ale już niedługo...i wtedy bedzie widac,ze tam dzidzia rosnie:tak:

Cala Twoj rodzina juz wie o ciazy?
:-D Jeszcze miesiac, dwa i jak brzuch wystrzeli to bedziemy chodzic jak kaczki :-D

no widze ciekawy temat,sexik i brzuszki z tym pierwszym to u nas w sumie dobrze moj M nie naciska,przyznal sie ostatnio,ze sie boi,ze zaszkodzi maluszkowi ale w sobote tak wyszlo ze oboje mielismy chec i bylo super:),a tak poza tym to moj M odkad w brzuniu zamieszkala fasolka to mnie nieziemsko rozpieszcza,pomaga we wszystkim:)Jesli chodzi o brzuszek to mi juz troche urosl ale mialam tez troche faldke przed ciaza:pale jest ok

Miło mi powitać, tym bardzie, ze też jestem w 13 tygodniu ciąży i moja pierwsza córeczka jest w wieku Twojego Kacperka, różnica zaledwie dni :D :-)
no prosze jak sie ladnie zlozylo :) witam serdecznie ;)

rudzia skarbeczku witaj nie myślałam że też masz termin na kwietnia:-):-) ekstra że tu z nami jesteś :-):-)
ja już jestem po obiadku zjadłam fasoleczkę ale znowu mi burczy w brzuszku :-):-).
tak kochana po USG dali mi termin na 2 kwietnia ;) milo Ciebie tez tutaj widziec :*

Skoru juz temat baraszkowania sie pojawil, to powiedzcie mi prosze Dziewczyny (jesli to nie zbyt intymne pytanie) jak to jest u Was z sexem, bo ja WOGOLE ochoty nie mam:zawstydzona/y:Czy Wy tez tak macie? Nam zdarzylo sie tylko 2 razy przez te 13 tyg :szok: wiem ze kazdy mowi, ze to w 1szym trym tak spada, a potem bedzie lepiej, ale co jesli nie bedzie? Szkoda mi mojego Sz, ale przeciez nic na sile, nie :-(
hihi witaj w klubia ja to ostatnio jedyne o cyzm marze to SEN!!!! ;) ale mam nadzieje ze przejdzie bo juz mi troche zal toma :D

Aha witam nowe koleżanki rudzie i onna:tak::-D
witam witam ;)

Piszcie, co chcecie a ja podzielam zdanie M., bo jak czytam o tych co jakby z musu się kochają to ręce mi opadają. Pomyślcie sobie, jak się taki facet z babą-kłodą w łóżku musi czuć:szok:
Temat rzeka i do dyskusji..
Nie chodzi mi o zakaz ginekologiczny, ciężko znoszoną ciążę, wyjazd czy chorobę - to naturalne, że tego typu rzeczy się zdarzają i pary są w stanie bez problemu to przetrwać.
Chodziło mi wyłącznie o tego typu sytuacje, gdy kobieta może a mimo tego zero kreatywności wykazuje.. I tylko się modli, żeby czasem On czegoś nie zainicjował..
My mamy to szczęście, że możemy bo z ciążą jest wszystko OK i sama gin. mówiła, że zmian w łóżku nie trzeba wprowadzać.
Poza tym tak jak już wcześniej któraś z Was pisała - jest więcej rodzajów seksu.. i jeszcze więcej pieszczot..zupełnie bezpiecznych;-)

reklama
Do góry