reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Boże dziewczyny...nie mogę się otrzasnąc. Właśnie się dowiedziałam, że koleżanka z bb z watku Bydgoskiego, dwa dni temu zginęła w wypadku samochodowym. Byla w 8 misiacu ciązy, miała miec córeczkę, osierocila dwóch synków....szok normalnie, serce mi wasli, znałam ją osobiscie bo pare razy się spotkalysmy. Nie moge w to uwierzyc.

reklama
Wronka matko a ja przed sekundą przez jakis dziwny przypadek natknęlam sie na wiadomosc na kwietniowkach gdzie 13x13 pisala ze malo nie mieli wypadku samochodowego, wchodze tu zeby cos napisac a tu taka wiadomosc :( przykro mi bardzo , biedna dziewczyna , strasznie mi żal jej męza i dzieci , to straszne, az łza w oku sie kreci

weszlam tu jeszcze, bo chcialam sie z Wami podzielic moim pomyslem, bo jak bylam w ciazy to mowilam ze drugie dziecko za jakies 3 lata, kilka minut po porodzie mowilam ze nigdy wiecej dzieci a teraz naszla mnie taka ochota na bycie znowu w ciazy i porod ze nie wiem czy wytrzymam te 3 lata:-D

wronka no właśnie zapomniałam o Twoim Chłopie:-)
wronka właśnie przeczytałam o Twojej koleżance. Brak słów:-(

kittek Aleks też ma refluks i najprawdopodobniej dlatego miał bezdechy. Z tego co wiem to właśnie dzieci z refluksem wolą jeść mniejsze porcje ale częściej:-). Na szczęście z tygodnia na tydzień u Nas jest coraz lepiej i Alek ulewa coraz mniej:-)

Ostatnia edycja:
witam wszystkie Panie :) ja w przypływie chwili zakręciłam szybko ciasto - jest już w piekarniku - my w niedzielę wyruszamy nad morze :) zobaczymy jak Julcia bedzie znosiła podróż i sam pobyt - jedziemy do Gdańska, chcemy zahaczyć Sopot i zrobić wypad na Hel
a w następnym tygodniu jedziemy do naszego domku na mazurach koło Giżycka - będzie się działo.

Jedno co mnie troszkę przeraża to wszystko co muszę zabrać ze sobą dla Julci - przyda się mała przyczepka

Wronka straszna tragedia brak słów na wyrażenie współczucia dla jej rodziny

Agita witaj

nata miłego wypoczynku - mnie też przeraża ilekroć gdzieś na dłużej jedziemy ilość rzeczy do zabrania ja pakuję się w plecak a małego rzeczy zabierają pół samochodu

reklama
Boże dziewczyny...nie mogę się otrzasnąc. Właśnie się dowiedziałam, że koleżanka z bb z watku Bydgoskiego, dwa dni temu zginęła w wypadku samochodowym. Byla w 8 misiacu ciązy, miała miec córeczkę, osierocila dwóch synków....szok normalnie, serce mi wasli, znałam ją osobiscie bo pare razy się spotkalysmy. Nie moge w to uwierzyc.

matko wronka! mąż mi mówił o tym wypadku... czyli to o niej?
http://www.dziennikbaltycki.pl/stro...anski-kolejny-smiertelny-wypadek-na,id,t.html
matko ale mnie ciarki przeszły... czemu ten świat jest taki niesprawiedliwy...

Do góry