reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Ewka- no i masz.... Niezazdroszcze sytuacji! trzymam kciuki za dobra organizacje, a przede wszystkim - za zdrowko synusia!!!!!!!!!!!

Aniam gdzie ty chodziłam z Szymkiem na basen?
Rozglądam się za jakimś fajnym z zajęciami dla dzieciaków co by od września wystartować

Ja chodziłam do szkoły pływania niemowląt delfinki
Nauka pływania niemowląt i dzieci - Szkoła pływania Delfinki
i basen namysłowaska ale oni mają kilka zobacz sobie w spisie bardzo fajny pan prowadziła basen też była fajny:)

namiot taki posiadam, a nawet dwa, jeszcze po córci. Parawany tez mam....ale.........zastanawia mnie jedna rzecz. Co zrobic z takim maluchem w momencie jego czuwania??? Nie wiem może wasze dzieciaczki leżą spokojniutko sobie na kocyku, ale Borys ma różnie. Raz poleży, a raz bedzie marudzil i kwękał. Nad jeziorem, to albo wyjmowalam go z wozka i sobie oglądal wszystko co dookoła, albo spacerowałam z wózkiem. Jednak na plazy spacer odpada, a i wyjęcie takiego dzieciaczka na to słonce jest średnim pomysłem. Macie jakies sposoby???

Moja leży i sobie łypie nie raz się koło niej kładłam i sobie z nią gadałam ale może jak 13 pisze parasol jakiś wziąść ale tam gdzie ja byłam na wiosce nie było takich do wypożyczenia żadnych . mała soboe bez problemu lezała i się sama zwykle zabawiała , jakl nie ja do niej gadałam to córcie koleżanki bo była 6 dzieciaków .. lepiej brać ze sobą tłumy to i ma kto do dziecka gadać

[ewka - kurde współczuje :( a czemu w szpitalu ?

U mnie remont robią mi pokój ale skończą już w sobote strasznie się ciesze bo ile można siedziec w pokoju gdzie sa dwa ogromne narożniki

Witam wieczorkiem:-)
Chłopcy śpią pod namiotem a my mamy babski wieczór;-)
Aniam miłego remonciku ;-)no i 100 lat:-D

Ewka zdrówka dla syneczka i trzymaj się kochana

Zielona u nas dokładnie to samo chyba też zęby idą bo taki płacz że nie można Helenki uspokoić, bidulka wkłada sobie całą piastkę do buzi razem z pieluchą:no:Muszę się zaopatrzyc w jakiś gryzaczek

Aniez ja myslę że kwiatki wystarczą :tak:

Agnieszka niech ci szybciutko ten dach skończą, bedziesz spokojniejsza

13x13 miłego odpoczynku:tak:

Katik zazdroszczę takiej rodzinki:tak:

Aga udanego wypoczynku w PL:-)

Co do wyjazdu nad morze to ja mam dokładnie taki sam namiocik jak polecała Aniam tam Helenka bedzie sobie lezała.Zabawiać bedziemy ją wszyscy na zmianę;-) a co ja tez mam zamiar troche odpocząć:-DZabieram też lezaczek bo ma wibrację i małą to uspokaja:tak:Myslę ze przyda sie też chusta, wtedy spokojnie bedziemy mogły sobie spacerowac brzegiem morza:tak:
Głowa do góry kobietki damy radę:-) ja juz nie moge się doczekać wyjazdu;-)

Ewka- no to faktycznie kłopot! Biedny Jerzyk! Tak źle, że go w szpitalu zostawili? U Kubusia antybiotyk zaskoczył po 2,5 dnia i potem było już coraz lepiej. Strasznie Wam współczuję, ale będzie dobrze!!!

Dziewczyny- zdyyychaaam! Kot już wysłuchał mojej tyrady w kwestii zakazu włażenia do sypialni, bo ja nie dam rady bez otwartego balkonu... chyba mnie za to 'znielubi', ale ja zamierzam przeżyć :-D

reklama
Witam :) Jestem nowa i ciesze się że znalazłam mamy które też maja dzidzie z kwietnia :) Razem raźniej :D Pozdrawiam wszystkie kwietniówki :D Do pani Zielona maupa :p - Moja Zuzia ma to samo od ponad miesiąca :p -podobno ta piąstka w buzi to normalny etap rozwojowy w tym wieku a ślinienie się to uaktywiniona praca ślinianek które od ok 2,5 miesiące zaczynaja ostro pracowac :) Aczkolwiek są przypadki że dziecko zaczyna tak wcześnie ząbkowac :D Moja też tak płacze więc bardzo możliwe że to juz...:)---Moja bidusia ma asymetrie i ćwiczymy Vojtą ;( Czy ma ktoś podobny problem ? ;/

Ostatnia edycja:
Do góry