reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

no własnie czemu??????????????????????????????????????????

Ja rano byłam na badaniach (morfologia+ badanie og. moczu) jutro sobie odbiorę wyniki, bo dziś już mi się nie chce tam wracać, albo męża wyślę.... jak znajdzie czas bo on przecież taaaaaaki zapracowany. :angry::angry::angry:

no dokladnie ja to samo slysze, on taaaaaaki zmeczony i wiecznie zapracowany..... o co go poprosze to on ze jest wykonczony po pracy i nie ma zamiaru isc!!!!!!
Faceci to debile.... moj to nawet chyba sie mna przestal interesowac fizycznie, ostatnio go przylapalam na ogladaniu golych bab w necie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!!!

reklama
Witaj Diabelski Aniołku;-)

A ja zaczynam chudnąć i trochę mnie to martwi:-( Ostatnio się ucieszyłam, bo przytyłam pół kg a wczoraj waga spadła, dziś znów jeszcze mniej, w ogóle mniej niż przed ciążą:zawstydzona/y:
Przed ciążą kontrolowałam wagę codziennie, mamy z M. taki zwyczaj i ważymy się codziennie przed śniadankiem. Zawsze ważyłam 57.5kg. W ciąży do 58 przytyłam a dziś już tylko 56,4kg mimo że czuję się dobrze, jem normalnie i nie wymiotuję.
Trzeba się będzie na wyniki chyba wybrać..
Czy któraś z Was też chudnie?
Ja sprawdzę dziś wieczorkiem ile mi przybędzie..

A ja zaczynam chudnąć i trochę mnie to martwi:-( Ostatnio się ucieszyłam, bo przytyłam pół kg a wczoraj waga spadła, dziś znów jeszcze mniej, w ogóle mniej niż przed ciążą:zawstydzona/y:
Przed ciążą kontrolowałam wagę codziennie, mamy z M. taki zwyczaj i ważymy się codziennie przed śniadankiem. Zawsze ważyłam 57.5kg. W ciąży do 58 przytyłam a dziś już tylko 56,4kg mimo że czuję się dobrze, jem normalnie i nie wymiotuję.
oj kochaniutka :)... ja przez ostatnie dwa tygodnie masakrycznie zjechala do 45 kg... a dzis juz kilo wiecej...
dwa tygodnie lezenia i mdlosci zrobilo swoje - lezysz, malo spalasz kalorii - nie czujesz tak czestego glodu bo wiecej sie spi - czyli chudniesz...
uwierz ze napewno wsio jest ok :)... jeszcze tak przytyjesz ze bedziesz sie modlic o pare kg mniej :D!!!!

hehe, nic sie z tym nie da zrobić, taki już urok mężczyzny... jesteś silną kobietą i na pewno dasz sobie rade!!
no na bank dam rade, ale w lep tez dostanie - mamusia nie umiala szczeniaka glupiego odchowac, to nie znaczy ze ja se pozwole na lep wlazic..... nie jewstm jego mamusia...
glupek wychowawczego dostanie i skonczy sie babci sranie!!!!!!

ja nietety... ale u mnie to juz 8kg mniej....

reklama
Osiem kilo jest już alarmujące. Poszłabym do lekarza na pewno. U mnie troszkę waga spała, ale niewiele.

Wiecie co, miałam ciężki weekend wciąż się czymś denerwowałam, a najbardziej nową rola mamy. Ale dziś już ok. Radośc powóciła

Do góry