reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Nooo Kamisia- szalejesz :-D ale pełen szacun dla Ciebie!
Agnieszka- nie zazdraszczam. Mam nadzieję, że Bartek będzie ząbkował tak, jak Kuba czyli prawie bezboleśnie (za każdym razem mieliśmy tylko 2-3 dni marudkania i potem był już ząbek, a na następny dzień kolejny, bo one to mu tak parami szły). U nas wrzaski starszaka były od początkum teraz już mu przechodzą, ale powiem Ci, że młodszy się przyzwyczaił :-D

Kuba dostał dziś dyplom ukończenia żłobka :szok: I pokazał nową umiejętność: umie kolorować obrazki- do tej pory bazgrolił, gdzie bądź i stawiał kropki- wszystko było dokładnie WYKROPKOWANE, a dzisiaj wziął kredkę, wywalił język na wierzch i pokolorował obrazek :szok:

Zaś Bartek nauczył się wsadzać sobie smoka do buzi piąstką :szok: najpierw myślałam, że to przypadek, ale nie, on świadomie tego smoka wpycha jak mu wypadnie, a jak nie może to się złości- to po mamusi :-D

gratuluje sukcesów Twoich pociech!!!

Trzymajmy kciuki za Karole i Zuzię bo to sie juz w głowie nie miesci!!!

reklama
nie odezwałabym sie w życiu do takiego ciecia gdyby mi tak powiedział:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dlatego sa to moi ex-znajomi :-)

Ja nigdy nie miałam kompleksów z powodu bycia kobietą i moją córkę też tak wychowam.

mam podobnie - hehe w koncu matka plka i takie tam.... ;-)

Co więcej jestem głęboko przekonana, że - w sensie niedosłownym rzecz jasna - mam większe jaja niż większość moich znajomych których Matka Natura wyposażyła w panów wacków :-D:-D:-D

Mój mąż to naprawdę gość o mocnym charakterze, bo inny by ze mną nie zdzierżył, ale ani raz nie padło z jego ust słowo że wolałby chłopca a nie dziewczynkę.

A tak w ogóle Dagsila znowu zobaczyłam to Twoje menu - WILL YOU MARRY ME??:-D

Forget to jak Ty masz takie duze kochonez to moja odpowiedz brzmi jes jes jes :-)

swoja droga moje obiady juz na K. nie robai takie wrazenia.... pewnie sie chlopina przyzwyczail... musze zrobic strajk :-d

Witam poniedziałkowo

Remoncik skończony! Dziś jeszcze naklejki przykleimy pod wieczór i bedzie miodzio:-)
Tylko mała noce ostatnio ma średnie, więc chyba poczekam z "przeprowadzką" bo zrobie sobi koło pióra;-)

Poza tym wycieczka za misto do prababci do tarnowa...no i zleciały dni w mgnieniu oka...

Koszmarne to co czytam o Karoli i Zuzi...masakra jakaś:no::-:)szok:

o rety znam to.... u mnie w ogole to moi ex-znajomi, jak bylam w ciazy mowili ze "corka to jak gó*nem w wentylator".....oczywiscie te wyowiedzi naleza do facetów...

Aż się we mnie zagotowało..co za palanty :wściekła/y: wrrrrr....:wściekła/y: masakra!
Mój M marzył owszem o synu, ale teraz kocha ponad wszystko swoją córkę. Ja myślałam, że zacznę fruwać ze szczęścia jak się dowiedziałam, że będziemy mieć córeczkę, bo zawsze o tym marzyłam.
Na szczęście znajomi wspólnie cieszyli sie z ciąży i nikt nie wyrażał opini na temat co lepiej mieć tylko pytali czy zdrowe...:tak:

Wyszliśmy na zero a do tego masa zabawek projektor, mata, niania (super w tak wielkim domu:), miś uczący i kibel (jest najlepszy:-D:-D wszystko z fishera więc się przyda na dłużej:tak: i dla następnego

Dla następnego???? czyżby jednak Pani zmieniła zdanie i mysli o siostrzyczce lub braciszku dla Alicji????:-D:-D:-D

Uciekam bo czas karmienia :-)

No! Ciacho upiekłam, trochę zjadłam i teraz resztę schowałam sama przed sobą, bo mi bardzo smakuje (nawet za bardzo) :-D
Dziecię grzeczne, że szok, a mamusia ma 'lenia'.

cześć Wam :)
wpadłam na chwilunie tylko powiedzieć że żyje.
w weekend miałam same egz , sesja praktycznie zakonczona choc wyniki nie tak jak oczekiwane do końca... ale szkoda gadać, powiem tylko tyle " wykładowcy chca na siłe udowodnić ,że oni rzadzą".a z ich dotrzymywaniem słowa to juz całkiem porazka.
teraz czeka mnie obrona 8 lipca. własnie sie edukuję. 4 lipca zjezdza rodzinka z Ialy , 11 lipca chrzest Kacperka, wiec jak mnie tu długo nie bedzie tzn ze okresowy brak czasu. pozdrawiam kwietnióweczki i maleństwa

A w kwestii córcia czy synek, to moja babcia jest w opozycji, bo się z wnuka owszem ucieszyła, ale stwierdziła jednocześnie, że wielka szkoda, że nie córka, bo kto się mną na starość zajmie :tak: no bomba :-D opiekunkę mam sobie urodzić!
Ja zasłonę milczenia położę na fakt, że babcia sama ma 2 synów i latają koło niej obaj, jak koło jajeczka :-D:-D:-D

Daga, mam wrażenie, że Ty z Kodeksem Pracy, to "za pan brat" :-)

No! Ciacho upiekłam, trochę zjadłam i teraz resztę schowałam sama przed sobą, bo mi bardzo smakuje (nawet za bardzo) :-D
Dziecię grzeczne, że szok, a mamusia ma 'lenia'.

obyś tylko Mamuśka nie zapomniała, gdzie schowałaś :-)

ja dziś uskrzydlona po skrzydełkach na obiad, podczytuję Was trochę bo też (jak Aniez) mam mega-lenia...tylko dziecię mam niegrzeczne...a starsza spakowała strój i uciekła do koleżanki w baseniku się pluskać...wpadła 5 min temu, dostała do pudełka 5 skrzydełek, 5 ziemniaczków (bo koleżanka lubi ziemniaki :-)) i dziecka niet...

no a pogoda bosssska....

a my (tzn. karmiące) to się możemy opalać ?

A dlaczego nie? W ciąży łatwiej o odbarwienia skóry... może teraz też, ale myślę, że dobry filtr załatwia temat :-D
Dobra, pora się zacząć motywować do odbioru starszego ze żłobka :-D I heja do parku!

reklama
tak mowisz...hmmmm...to chyba trza dekolt do slońca wystawic....

ja tam nawet nie pomyslalam, ze nie powinnam sie opalac bo karmie :baffled:
Jak tylko okazja to sie wystawiam na slonce... juz nawet nie pamietam kiedy sie tyle opalalam, bo wiecznie praca i praca.

Co tu dzis nadal taka posucha?? Weekend minal, a kwietniowki gdzie?????

Do góry