reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Kubolek naszej Basi69 wazy juz : 6300 !
Basia wroci wkrotce, jak sie naumie na egzaminy :-), poki co przesyla buziole :tak:

my dzis na szczepieniu idziemy:-( juz sie boje jak to bedzie...

ciekawa jestem czy u Was lekarz obejrzy i przebada Sebka. Laski tu pisaly, ze przed szczepieniem mialy badane dzieci, czy aby na pewno zdrowe, bo chorym sie szczepien nie robi.
A u nas bylo:
wchodze, daje ksiazeczke, pielegniarka wypisuje dane, po czym do lekarza:
doktorze-pacjent gotowy
lekarz wchodzi, wbija szczepionke w 1 udo
wbija w 2 udo
i wychodzi.......

My w srode mamy druga dawke...

Bry :)

U nas grzeje od rana, mamusia robi pranie i popija kawusie, corcia od 7mej na zabawy ochoty miala, i wlasnie padla.
Chyba nigdzie sie dzis nie wybieram, lenistwo na ogrodku.

Aha - co za masakra z tymi wyborami. W Polsce to jednak debilizm na potege. Zupelnie jak przy ostatnich wyborach - wygral ten na ktorego nikt nie glosowal.

katik, moherki, rolnicy i polonia w USA, zrobili swoje:wściekła/y:

ciekawa jestem czy u Was lekarz obejrzy i przebada Sebka. Laski tu pisaly, ze przed szczepieniem mialy badane dzieci, czy aby na pewno zdrowe, bo chorym sie szczepien nie robi.
A u nas bylo:
doktorze-pacjent gotowy
wbija w 2 udo
i wychodzi.......

U Nas odwrotnie. Najpierw do gab. lekarskiego, lekarz bada dzieciatko wzdłuż i wszerz...hehe. Jak wsio ok, to do gab. obok, tam pielegniarka wypisuje świstki, mierzy i wazy malucha, a potem pik w jedno udko i pik w drugie:-)

Katik u nas ogladaja malucha dokładnie...
najpierw pielęgniarki -jedna wypisuje kwity druga gapi się na dziecię mierzy waży coś tam przy nim dłubie...
Później lekarz obsłu****e maca zagląda wszędzie
i dopiero na końcu ścieżki zdrowia kłucie...

A u nas bylo:
doktorze-pacjent gotowy
wbija w 2 udo
i wychodzi.......
Niby maja go zbadac, bo idziemy do Pl przychodni, nie do tej porabanej GP to ktorej chodzilam w ciazy:no:, ale jak bedzie to sie okaze:eek: Ja juz slysze jak ta kruszynka placze w nieboglosy i anowu bedzie na mnie patrzyl z takim wyrzutem - mamo, dlaczego mnie to zabralas i pozwolilas wbic te wielkie igly:-(

Dzis nareszcie podjelismy decyzje co do daty chrztu i miejsca ; nastawiamy sie na 18 lipca. A postanowilismy robic w domu.
to tak jak my
tez 18 lipca i tez w domu
K. jutro wyjezdza w delegacje i mi smutno.. wkurza mnie jak cholera, ale jak wyjedzie to plakac mi sie chce samej i czuje sie jakby bez reki...:confused2::confused2:
nasz tez wyjezdza :( od wtorku do piatku wieczór
nie znosze tych wyjazdów

reklama
Aha - co za masakra z tymi wyborami. W Polsce to jednak debilizm na potege. Zupelnie jak przy ostatnich wyborach - wygral ten na ktorego nikt nie glosowal.
ja tam chcialam Komorowskiego
z braku laku lepszy kit
tylko szkoda ze bedzie druga tura bo trzeba z pieniedzy panstwowych po raz drugi oplacac wszystkei komisje wyborcze a lepiej by bylo tą kasę powodzianom dac

Do góry