reklama
Katik
...jestem mamą...
my dzis na szczepieniu idziemy:-( juz sie boje jak to bedzie...
ciekawa jestem czy u Was lekarz obejrzy i przebada Sebka. Laski tu pisaly, ze przed szczepieniem mialy badane dzieci, czy aby na pewno zdrowe, bo chorym sie szczepien nie robi.
A u nas bylo:
wchodze, daje ksiazeczke, pielegniarka wypisuje dane, po czym do lekarza:
doktorze-pacjent gotowy
lekarz wchodzi, wbija szczepionke w 1 udo
wbija w 2 udo
i wychodzi.......
My w srode mamy druga dawke...
Bry
U nas grzeje od rana, mamusia robi pranie i popija kawusie, corcia od 7mej na zabawy ochoty miala, i wlasnie padla.
Chyba nigdzie sie dzis nie wybieram, lenistwo na ogrodku.
Aha - co za masakra z tymi wyborami. W Polsce to jednak debilizm na potege. Zupelnie jak przy ostatnich wyborach - wygral ten na ktorego nikt nie glosowal.
katik, moherki, rolnicy i polonia w USA, zrobili swoje
ciekawa jestem czy u Was lekarz obejrzy i przebada Sebka. Laski tu pisaly, ze przed szczepieniem mialy badane dzieci, czy aby na pewno zdrowe, bo chorym sie szczepien nie robi.
A u nas bylo:
doktorze-pacjent gotowy
wbija w 2 udo
i wychodzi.......
U Nas odwrotnie. Najpierw do gab. lekarskiego, lekarz bada dzieciatko wzdłuż i wszerz...hehe. Jak wsio ok, to do gab. obok, tam pielegniarka wypisuje świstki, mierzy i wazy malucha, a potem pik w jedno udko i pik w drugie:-)
Katik u nas ogladaja malucha dokładnie...
najpierw pielęgniarki -jedna wypisuje kwity druga gapi się na dziecię mierzy waży coś tam przy nim dłubie...
Później lekarz obsłu****e maca zagląda wszędzie
i dopiero na końcu ścieżki zdrowia kłucie...
najpierw pielęgniarki -jedna wypisuje kwity druga gapi się na dziecię mierzy waży coś tam przy nim dłubie...
Później lekarz obsłu****e maca zagląda wszędzie
i dopiero na końcu ścieżki zdrowia kłucie...
Niby maja go zbadac, bo idziemy do Pl przychodni, nie do tej porabanej GP to ktorej chodzilam w ciazy, ale jak bedzie to sie okaze Ja juz slysze jak ta kruszynka placze w nieboglosy i anowu bedzie na mnie patrzyl z takim wyrzutem - mamo, dlaczego mnie to zabralas i pozwolilas wbic te wielkie igly:-(ciekawa jestem czy u Was lekarz obejrzy i przebada Sebka. Laski tu pisaly, ze przed szczepieniem mialy badane dzieci, czy aby na pewno zdrowe, bo chorym sie szczepien nie robi.
A u nas bylo:
doktorze-pacjent gotowy
wbija w 2 udo
i wychodzi.......
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
to tak jak myDzis nareszcie podjelismy decyzje co do daty chrztu i miejsca ; nastawiamy sie na 18 lipca. A postanowilismy robic w domu.
tez 18 lipca i tez w domu
nasz tez wyjezdza od wtorku do piatku wieczórK. jutro wyjezdza w delegacje i mi smutno.. wkurza mnie jak cholera, ale jak wyjedzie to plakac mi sie chce samej i czuje sie jakby bez reki...
nie znosze tych wyjazdów
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ja tam chcialam KomorowskiegoAha - co za masakra z tymi wyborami. W Polsce to jednak debilizm na potege. Zupelnie jak przy ostatnich wyborach - wygral ten na ktorego nikt nie glosowal.
z braku laku lepszy kit
tylko szkoda ze bedzie druga tura bo trzeba z pieniedzy panstwowych po raz drugi oplacac wszystkei komisje wyborcze a lepiej by bylo tą kasę powodzianom dac