annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Aniez, annaoj kce mój M też się sprzeciwiał jeszcze rok temu a teraz kiedy rano Helenka leży z nami w łóżku to napatrzeć się nie może:-)Zakochany w córeczce:-)
Naśmialiśmy się ostatnio bo według prawa to jesteśmy teraz rodziną wielodzietną i przysługuje nam dodatek z MOPSU dla rodzin wielodzietnych![]()
no u mnie będzie pewnie ciężej, bo już "komplet" dzieci mamy, ale jak będę chciała to jakiś sposób znajdę;-);-)
no i w drodze powrotnej zatrzymalismy się pod kerfurem, bo trzeba było córci kupić sandałki...Hanka głodna była, więc tatuś mówi - nakarm, a ja pójdę i wybiorę Laurce sandałki...i wrócili z sandałkami...popatrzyłam na sandałki,minę do tatusia walnęłam ale nic się nie odezwałam, bo córcia słuchała...wrócilismy do domu, dziecko poszło na rower, po 15 minutach wraca i mówi - Mamo ja już wiem czemu ty taką dziwną minę zrobiłaś, jak zobaczyłaś te sandałki - ja pytam, czemu ? - a Ona na to - bo te sandałki co tatuś mi kupił są chłopięce, bo Kuba też takie ma...i masz babo placek - po sandałkach...[/QUOTE]
hahahahha
tak to już chyba jest z facetami
pospacerowałyśmy dzisiaj troszeczkę, w przerwach między deszczami, Alicji to odpowiadało, bo akurat sobie podjadała (udało mi się jedną przerwę zrobić 2,5h, taki mały sukces)
kurde dostałam niby okres, jestem zszokowana