reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniez, annaoj kce mój M też się sprzeciwiał jeszcze rok temu a teraz kiedy rano Helenka leży z nami w łóżku to napatrzeć się nie może:-):tak:Zakochany w córeczce:-)
Naśmialiśmy się ostatnio bo według prawa to jesteśmy teraz rodziną wielodzietną i przysługuje nam dodatek z MOPSU dla rodzin wielodzietnych:-D:-D:-D

no u mnie będzie pewnie ciężej, bo już "komplet" dzieci mamy, ale jak będę chciała to jakiś sposób znajdę;-);-)

no i w drodze powrotnej zatrzymalismy się pod kerfurem, bo trzeba było córci kupić sandałki...Hanka głodna była, więc tatuś mówi - nakarm, a ja pójdę i wybiorę Laurce sandałki...i wrócili z sandałkami...popatrzyłam na sandałki,minę do tatusia walnęłam ale nic się nie odezwałam, bo córcia słuchała...wrócilismy do domu, dziecko poszło na rower, po 15 minutach wraca i mówi - Mamo ja już wiem czemu ty taką dziwną minę zrobiłaś, jak zobaczyłaś te sandałki - ja pytam, czemu ? - a Ona na to - bo te sandałki co tatuś mi kupił są chłopięce, bo Kuba też takie ma...i masz babo placek - po sandałkach...[/QUOTE]

hahahahha
tak to już chyba jest z facetami

pospacerowałyśmy dzisiaj troszeczkę, w przerwach między deszczami, Alicji to odpowiadało, bo akurat sobie podjadała (udało mi się jedną przerwę zrobić 2,5h, taki mały sukces)

kurde dostałam niby okres, jestem zszokowana:szok::szok::szok:, bo przy Igorze dopiero jak miał pół roku i był już z rzadka karmiony. tylko nie do końca jestem pewna czy to to, bo bardziej przypomina to wydzielinę jak z końcówki połogu, taką troszkę żółtawą:eek::eek: miała któraś może tak??

reklama
Gosiek26- no trafiłoby mnie... Gdyby u mnie był taki foch to zajmowałabym się dzieckiem i sobą a chłop musiałby robić koło siebie sam (obiadki, zakupki, prasowanie, pranie). Poza tym dziecko jest Wasze wspólne i obowiązki domowe też- ja rozumiem, że chłop pracuje, ale wraca do chaty i chce odpocząć, a Ty masz ciągnąć 24 h???

Kuba pojechał do babci i z doniesień z frontu daje dziadkom nieźle w kość (ach te rączki, które są wszędzie :-D)... Ukryliśmy przed babcią fakt, o której wstaje Kuba... rano się dowie, nioe będę jej na noc stresować :-D A! Kuba oświadczył babci, że idzie jutro do ZOO a babcia na to: A jak będzie padać? Kuba (krótko): Mam kurtkę! :-D:-D:-D

Monia- Twoja mała to taka zdyscyplinowana... Kuba buty sam wybiera i jak mu jakieś nie pasują to nie ma szans żeby go w nie wsadzić.

No ja w sumie nie moge narzekać bo zawsze może być gorzej bo Lenka je na śpiocha i to wsuwa w 10 min i dalej kimka ale byłoby miło czasem jakby zaskoczyła rodziców i np obudziła się o 5 ,ale tak jak juz powiedziałam nie narzekam bo mogłoby być tak ze budziła by się co godzinkę czy tez dwie.Dziewczyny co mają już starsze dzieciaczki co polecicie na ząbkowanie bo mała już potrafi wsadzić sobie do dzioba dwie pięści!!A dziś nawet pluszowa grzechotka była w gębulce :tak:

ja tylko chciałam się pochwalić, że mój dzieć zasnął dzisiaj w znienawidzonej chuście :szok:...ale się cieszę, może coś z tej chusty będzie...a jakie to cudowne uczucie, nosić takiego śpiocha na brzuszku...sama słodycz...

oki, czas kąpania, spadam........

wrócę podczas czasu cycowania :-).....

ja tylko chciałam się pochwalić, że mój dzieć zasnął dzisiaj w znienawidzonej chuście :szok:...ale się cieszę, może coś z tej chusty będzie...a jakie to cudowne uczucie, nosić takiego śpiocha na brzuszku...sama słodycz...

super!
Fajnie nosic tak dzidzia, ja tez uwielbiam :tak:

Forget... o szkoda.... mój szef też wczoraj dzwonił i zapytał kiedy się zobaczymy i czy może już... więc mu powiedziałam "długo długo nie"... mam 55 dni urlopu zaległego hehehe

No ja też mam 49 dni urlopu do wykorzystania. No ale co z tego - chcą żebym wracała bo są problemy w dziale i trzeba to ogarnąć. Dziewczyna która mnie zastępowała zachorowała na boreliozę i bidula nie daje rady :-( No więc chyba nie mam wyjścia...

taaa, witam w klubie...
Ja nie wiem co z tymi chlopami sie porobilo, ale ewidentkie wszystkim odwalilo. Najpierw nam hormony buzowaly, a teraz oni maja swoja faze...
U mnie tez Ł mega zmeczony, a 2 dni temu wymyslil, ze mam otworzyc firme bedac na macierzynskim, i 2-3 godzinki dziennie na to poswiecac, bo: i tak siedzisz w domu, to cos robic mozesz.
No i sie zaczelo............. !

Łahahahahahaha dokładnie :-D :-D :-D :-D
taaaa bo my przecież urlop mamy nie???:-p;-)

Gosiek26- no trafiłoby mnie... Gdyby u mnie był taki foch to zajmowałabym się dzieckiem i sobą a chłop musiałby robić koło siebie sam (obiadki, zakupki, prasowanie, pranie). Poza tym dziecko jest Wasze wspólne i obowiązki domowe też- ja rozumiem, że chłop pracuje, ale wraca do chaty i chce odpocząć, a Ty masz ciągnąć 24 h???

Ja zawsze S powtarzam że mnie nie oszuka -wiem ze w pracy to on odpoczywa i kropka... jak przez tel gadamy i pytam "co robisz" a On mi na to "pracuję" to mówię "nie ściemniaj" a jak mówi "jestem zajęty" to z mega zdziwieniem w głosie pytam "czym?????:szok:" hehehehe
teraz to już mam argument jak myśli że w domu taki luzik -dawaj na drugą część macierzyńskiego jak chcesz odpocząć:-D

Ukryliśmy przed babcią fakt, o której wstaje Kuba... rano się dowie, nioe będę jej na noc stresować :-D A! Kuba oświadczył babci, że idzie jutro do ZOO a babcia na to: A jak będzie padać? Kuba (krótko): Mam kurtkę! :-D:-D:-D

buahahahahhahahaha x2 :-D :-D :-D :-D :-D

No więc chyba nie mam wyjścia...

No chyba nie... to trzymam kciuki:tak:

Alicja się usypia;-)
Pizza czeka:-D
S po piwo poleciał ("podaj piwo chłopaku" hehehehehe);-)

a mi już język do tyłka wchodzi od tych zapachów:-p
dobranoc lasence:-)

13 on się wstydziła zawołać,moja tam się nie krępuje odrazu krzyk jest,a ja też czekam na piffko dzidziorek usnął chwila dla rodziców...jak widzę słowo rodzice to się staro czuje..nie dobrze.Miłego wieczorku

reklama
Do góry