annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Aniez, annaoj kce mój M też się sprzeciwiał jeszcze rok temu a teraz kiedy rano Helenka leży z nami w łóżku to napatrzeć się nie może:-)Zakochany w córeczce:-)
Naśmialiśmy się ostatnio bo według prawa to jesteśmy teraz rodziną wielodzietną i przysługuje nam dodatek z MOPSU dla rodzin wielodzietnych
no u mnie będzie pewnie ciężej, bo już "komplet" dzieci mamy, ale jak będę chciała to jakiś sposób znajdę;-);-)
no i w drodze powrotnej zatrzymalismy się pod kerfurem, bo trzeba było córci kupić sandałki...Hanka głodna była, więc tatuś mówi - nakarm, a ja pójdę i wybiorę Laurce sandałki...i wrócili z sandałkami...popatrzyłam na sandałki,minę do tatusia walnęłam ale nic się nie odezwałam, bo córcia słuchała...wrócilismy do domu, dziecko poszło na rower, po 15 minutach wraca i mówi - Mamo ja już wiem czemu ty taką dziwną minę zrobiłaś, jak zobaczyłaś te sandałki - ja pytam, czemu ? - a Ona na to - bo te sandałki co tatuś mi kupił są chłopięce, bo Kuba też takie ma...i masz babo placek - po sandałkach...[/QUOTE]
hahahahha
tak to już chyba jest z facetami
pospacerowałyśmy dzisiaj troszeczkę, w przerwach między deszczami, Alicji to odpowiadało, bo akurat sobie podjadała (udało mi się jedną przerwę zrobić 2,5h, taki mały sukces)
kurde dostałam niby okres, jestem zszokowana, bo przy Igorze dopiero jak miał pół roku i był już z rzadka karmiony. tylko nie do końca jestem pewna czy to to, bo bardziej przypomina to wydzielinę jak z końcówki połogu, taką troszkę żółtawą miała któraś może tak??