reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

.
Jutro lece na pare dni do Paryza:-),pozalatwiac kilka formalnosci bo chyba sie tam wkrotce przeprowadzimy:-)

ech.... nic tylko zazdrościc:tak::tak::tak::tak:

ja mam ziajke na slonce i chyba gorszego smarowidla to w zyciu nie kupilam - rozsmarowuje sie jak tania margaryna, dziecko wyglada jak przy ciezkiej goraczce bo blady filtr zostawia na skorze i cuchnie jak ruska perfuma - tej buteleczce mowimy zdecydowane nie :-)

no i wstalysmy :-)
Olka zaczyna zasypiac wiec lepiej bedzie jak napisze ze ja wstalam :-)

czy ktoras wie jaka bedzie pogoda w weekend na u mnie:-)? bo nie wiem czy mam leciec jakas ciepla sukienke dziecku na chrzest kupic:confused::confused::confused::confused::baffled:
no i sobie majty-obcislaki bo fald brzuszny musze schowac :tak::tak::tak:

glodna jestem... w ogole caly czas jestem glodna.... w ciazy to bylo na kogo zwalic a teraz... chyba ze na tasiemca.....:baffled::baffled::sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ba zdrówka

Ehh te telewizory.... w nich nigdy nic ciekawego nie było (jak się ma tylko polską telewizję państwową). Ja telewizora nie posiadam w ogóle i nie mam tego problemu. Może kiedyś kupimy ... kiedyś...
Noc taka sobie... niby przespana ale jakoś zmęczona jestem.
Dzisiaj jade zamówic tort dla starszaka. Chce mu zrobić niespodziankę i w kształcie zygzaka McQłina zamówić. Ale Starszak nie chce w ogóle urodzin i imprezy... ani w ogóle... coś mi na "NIE" się od jakiegoś czasu przestawił.

Pogoda ... hmmmmmmm słonko jest ale temperatura nie wiem ...

O pierwsza tutaj dzisiaj

Guten Morgen:-)

Moje dziecie jak zahipnotyzowane gapi się w karuzelkę, taką najzwyklejszą, a ja tylko latam co chwilę i nakręcam...hehehe. Wcześniej leżal na macie edu. (pierwszy raz), ale za bardzo go nie zachwyciła :-(

Telewizor....u mnie niestety bez się nie obejdzie, mąż maniak telewizyjny, więc ulubiona rozrywka wieczorem to pilot w ręku +tv:-), ma to po swojej mamusi;-)

ok zadzieram kiece i lęcę...jakąs herbatkę trza wypic...

no to wychodzi ze ma byc 18 stopni slonko za chmurami, wiec mnie K. udusi bo ide wydawac "jego ciezko zarobione pieniadze" :-) :-) :-)

dzieki Aguś :-)

a ja mam problem....mój odwrotowiec mały nie chce chodzić w chuście :-(...kupiłam, bo miałam nadzieję, że jak ją zarzucę w tą chustę to i zakupy zrobię i do miasta wyskoczę (bo ona z tych nieśpiących, a wózka nie chce mi się tarabanić), a tu dooopa...walczy jak jest w chuście jak przy kolkach :-(...jak ją przyzwyczaić ?
u nas ten sam problem, a tak sie cieszylam na ta chuste... mysle ze moze jak bedzie strasza to sie ta chusta przyda..

13x13 ruszyłam puppę z sofy odczłapalam do łazienki i wróciłam (taka gimnastyka się przyda, nie?). :-D
ty nie szalej bo jeszcze schudniesz;-):-D

daga - ja tez mam tasiemca....;-)

Tasiemce to ja mam chyba ze dwa:baffled:, jem i jem i końca nie widać

TV to u mnie obok kanapy główny mebel, lubię wieczorem z pilotem posiedzieć.

Cudne słonko za oknem:-), czekam aż Zosia zgłodnieje, się naje i lecimy nadrabiać spacerkowe zaległości

to zakładamy klub tasiemca ;-)

A jeszcze co do telewizorów to jak chce popatrzec na f1 lub teraz na MŚ to mam kompa :-p relacje z obu na żywo są w necie więc nie czuje potrzeby posiadania telewizora. Wg mnie to niepotrzebny zabijacz czasu. Bo siadasz na chwilę i spędzasz kilka godzin...

reklama
Do góry