reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Daga co do ubranka Olki na chrzest... może dokup jakiś ręcznie robiony sweterek, do tego cieńsze rajstopki??
A sukienusia cudna:tak:

kurcze sama nie wiem... mam kilka takich sweterkow... i mam rajstopki cieniutkie w kropeczki i takie grubsze z falbanka na pupie...

nie chce zeby mi zmarzla, bo ta sukieneczka taka krociutka strasznie. na upalny dzien jak znalazl a na 18 stopni to noł łej...

ide poszukac co mam w swoich magicznych pudlach z ubrankami :-)

reklama
A ja się dziś nie wyspałam... nie wiem dlaczego:baffled:
niby spałam całą noc a jakaś niemrawa jestem:sorry2:
może ciśnienie czy coś??? biometr korzystny dziś czy nie:confused:

dziecię śpi śniadanie zjedzone tata dziś do nocy w robocie buuuuuuuu
na spacer trzeba spadać bo słońce swieci

miłego dzionka

taaaa jedzenie...
Ja przed chwilą napisałam ze zjadłam śniadanie...
to teraz pisze że paczkę ciastek maślanych już też zjadłam;)

Agnieszka też byłam szczęśliwsza bez tv...

Daga super kiecunia... ja w weekend ruszam na łowy:)

no i zapomniałam co mam jeszcze napisać....
to z głodu hehehehehe

uciekamy na dwor :-) lub na pole :-) w kazdym razie bedziemy na zewnatrz :-D

kupimy cos na obiad, bo zaraz pewnie bede znowu glodna....heheheheheheheheheheheheheh

milego dnia

odezwiamy sie pozniej

o ile Tatus nas nie udusi bo za duzo wydamy :-D :-D heheheheheheheheheheh

odezwiamy sie pozniej
o ile Tatus nas nie udusi bo za duzo wydamy :-D :-D heheheheheheheheheheh

zwal na Olunię -że to Ona za Twoimi plecami wydała;-)
S zawsze pyta "a zmieściłaś się w stówie??" pytanie głupie z założenia bo odpowiedź zawsze ta sama -nieeeeeeee:-p
dziś idę po woreczki na siuśki bo zbadać chcę (matczyna intuicja?) i już się załamał bo koło apteki jest 5-10-15 i baby land:-D :-D :-D :-D

PS wrzucam zdjęcia a co tam jak szaleć to szaleć;)

Ostatnia edycja:
Co za ulga - myślałam ze tylko ja jestem takim żarłokiem ;) ostatnio mój ulubiony przysmak śniadaniowy to jajecznica z szynką i uwaga - z makaronem żeby była bardziej sycąca. Nie przesadzam z ilością zjadanych jajek ale serio - mogłabym to wcinać codziennie :zawstydzona/y:

Noc po szczepieniu spokojna- temp była ok 38,5 - podaliśmy ibufen i mała ładnie poszła spac a tempka spadła - niestety rano okazało sie ze ochraniacz z łóżeczka do prania. Moje dziecię też z tych wędującuch po łóżeczku wiec przytuliła się ostatecznie do ochraniacza i standardowo zaczęła go oblizywać a ze język wysmarowany na pomarańczowo syropem to łóżeczko też.

Zamykając temat czapeczkowy dodam tylko ze my czapki w domu nie używamy wcale a na dwór tak jeżeli noszę Małą na ręku. W wózku czapkom mówimy NIE ;-)

Kochane gdzie mogę podejrzeć te wasze zdjątka - strasznie jestem ciekawa kwietniowych maluszków.

jo tyż się witom :-)

operacja qpa zakończona sukcesem, potem małe spanko i już jesteśmy po śniadanku...
planów na dziś brak, no może poza skrzydełkami pieczonymi, zamówionymi przez córcie na obiad...trza się będzie wybrać do sklepu (jedynego w okolicy, hehehe)...

miłego dnia mamusie....

tu tez sie witam...

Puzelek, musisz mieć napisanych min. 100 postów, wtedy możesz napisać do Aniam141 wiadomość i zostaniesz dodana do zamknietego forum, gdzie wklejamy zdjęcia maluchów...
warto Kochana, bo to najcudowniejsze miejsce do poprawy nastroju ;-)

spadam do kwękolka...

Jejku, czy wasze dzieci też tylko by się nosiły?? Alicja sama poleży jakieś 10 minut, a tak tylko ją na ręce trzymać, ewentualnie na kolanach trzymać i z nią rozmawiać. O ile jeszcze ma dni, ze śpi regularnie to oki, bo w tym czasie jestem w stanie coś zrobić, ale czasem są to góra drzemki 25-40 minutowe, to masakra. Nic zrobić nie mogę.
Ella mam pytanko polecałaś jakiś kremik na AZS, nie mogę tego znaleźć, możesz jeszcze raz napisać. z góry dziękuję.

wogole to moje dziecko jest jakims spiochem, wasze tez? :confused:ma juz prawie 3 miesiace a spi caly dzien i cala noc... budzi sie tylko na jedzenie i znowu spi, nie wiem czy to normalne jest? no moze po jedzeniu nieraz troche sie pobawi ale i tak zaraz zasnie...
acha, a uszka myje tak jak wy czyli jest ok:tak:

to tylko się cieszyć, moja miała takie tylko dwa dni jak były te upały.

apropo domków, ja właśnie w najbliższych trzech tygodniach muszę zaplanować wykończenie w środku (potem na wczasy wyjeżdżam) i jakoś w ogóle weny nie mam, jakoś sama nie wiem jak bym chciała, poprzednio jak robiliśmy remont wszystko miałam w głowie, a teraz pustka

Dagsila
śliczna sukieneczka

reklama
Hej,już się przedstawiałam daaawno ale mało się udzielałam bo nie miałam netu.Teraz mam dostęp więc was czytam namiętnie kiedy mam wolną chwile.Mam nadzieje że mnie przyjmiecie do tego licznego grona.Moja mała Lena urodziła się 6 kwietnia.Mam pytanko czy waszym maluchom też zaczynają wychodzić zęby a dokładniej dolne jedynki??Moja ślini się na potęge i rączki non stop w buźce a pozatym ząbki widać tuż pod skórką takie dwa białe punkciki.Czy to nie za wcześnie??Pozdrawiam wszyystkie mamusie i ich kochane dzieciaczki

Do góry