reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

niezła licytacja :-D ja nic nie dorzucę, bo staram się być sumienną matka i póki co prasuję, ale pewnie nie za długo tak będzie bo czasu brak.

u nas upal jak cholera. nie ma czym oddychać i chyba temu Ola taka niespokojna dziś. co zaśnie to po chwili się budzi.
z rana odpuściłyśmy sobie spacerniak i dopiero po 15 poszlyśmy do parku i niedawno wróciłysmy na jedzenko.
z rana zaś matka umyła okna w kuchni:-p, co za wyczyn:-p

Wronia wszystkiego dobrego dla dzieciaczków a dla Weronisi Sto lat!!!!!!!!!

reklama
na szczeście to nie nasz pediatra - w przychodni do której jest Julka zapisana jest czworo peditrów - naszej Pani dr dzisiaj nie było więc zarejestrowano nas do innej - i taki efekt.

5 Latka z mamusią bardzo dziękują za zyczenia:). Jest wniebowzięta, bo kupilismy jej rybkę w akwarium, jej pierwsze zwierzatko :-). Nie mialam pomysłu już na prezent, nawet nie wiecie jakie to trudne wymyslac z tymi prezentami. Juz się boje świąt. Chyba przesadziliśmy na poczatku i moja córcia po prostu wszystko ma:zawstydzona/y::szok:. Tak to jest jak jest pierwsze dziecko w rodzinie:-). Musimy troszkę przystopowac.

Ale Wam dziewczyny zazdroszczę menu. Ja cały czas raczej uważałam, a teraz moją bezbiałkową dietą jestem załamana. Mam nadzieje, że to jakaś pomyłka i za kilka tygodni okaże się, że jednak mogę jeść wszystko.
Coraz częściej myślę, że gdyby Alicja była pierwsza to drugiego dziecka bym już nie miała:-:)-(. Potem mam wyrzuty sumienia:zawstydzona/y::baffled:, że tak myślę, ale czasem naprawdę nie mam siły i myślę, że moje dziecko jest po prostu zmierzłe:-:)-(

Nata to jakiś konował nie pediatra!! Oburzające.

O matko...
jeszcze 2 dni upałów a moje dziecię już ma dość!!
otwarte okna wiatraki -Ala już leży w pampku i bluzeczce cieniutkiej na krótki rękaw -już nawet body nie ma... i zasnęła z bólami... moze ja ją przegrzałam dziś?? ale jak??? przecież wiecznie rozebrana leży i tak samo do wózka ją wkładam... ech w łeb dostanę od tego myślenia...

Nata może się nie lubią te panie dr i tak się do swoich pacjentów odzywają -olej

Nie tylko Ty
mało tego ja piorę w normalnym proszku
mało tego płukam w normalnym płynie
mało tego piorę rzeczy małej z naszymi brudami

kto da wiecej...

ale upał!!!

U mnie prawie to samo, z tym że my, a w zasadzie mąż, prasujemy- jakoś lubię wyprasowane ciuszki, szczególnie jak nie ja to robię :-D

5 Latka z mamusią bardzo dziękują za zyczenia:). Jest wniebowzięta, bo kupilismy jej rybkę w akwarium, jej pierwsze zwierzatko :-). Nie mialam pomysłu już na prezent, nawet nie wiecie jakie to trudne wymyslac z tymi prezentami. Juz się boje świąt. Chyba przesadziliśmy na poczatku i moja córcia po prostu wszystko ma:zawstydzona/y::szok:. Tak to jest jak jest pierwsze dziecko w rodzinie:-). Musimy troszkę przystopowac.

:tak: wiem coś o tym :tak: co ja się namęczyłam, żeby wymyśleć prezent dla Kubusia- tym trudniej, że zwierzęta już mamy, a taka rybka mogłaby zginąć z łapek kotka albo pieska :-D Stanęło na kolejce- stacyjkowo, czy inna ciuchlandia.

Jutro wielki dzień- Kuba kończy 3 latka!!! Jeny, dziewczyny jak ten czas leci, przecież ja dopiero chodziłam z nim w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!! Chwytajcie każdy dzień, bo się człowiek nawet nie oglądnie a nasze dzieci będą miały swoje pociechy :tak:

A dziś spacerek za spacerkiem, a teraz coś na deszcz się zbiera :-(

reklama
Nata- zlej komentarz pediatry od siedmiu boleści. Twoje dziecko- Twoja sprawa! U nas jedna z lekarek też raczej kiepska i ja ją po prostu omijam- tzn. bezczelnie pytam kiedy babsztyla nie ma i rejestruję swoje dzieci nie narażając na kontakt z niesympatyczną larwą. Co ja się będę denerwować :-D

13x13 u nas też gorąc, ale udało mi się w domu porobić przeciągi :-D I dziecko też mam rozebrane! Trzeba to po prostu przetrwać. W sumie pogoda jak w lipcu, a mamy początek czerwca!

Komary w parku sptkałam! Q...a ledwo wlazłam pod drzewka i chłodem powiało, a od razu mnie zaatakowało stado! To przez tę wilgoć! Popsikałam Bartka, Kubę, męża i siebie- pomogło. Tzn. Bartkowi się ten smrodek nie podobał, ale co zrobić.

Do góry